Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Köpek Sahibi Olmanın Zorluklarını Anlatan 9 Süper Ötesi İllüstrasyon

    Hayvan sevgisi, bir hayvanla aynı evi, koltuğu, yatağı paylaşmak bambaşka bir şey... Köpek sahibi olmaksa çok daha acayip :) İnsanların hayvanlar alemindeki en yakın dostları olarak bilinen köpekler ve sahipleri arasındaki ilişkiyi anlatan, John Maimai'nin elinden çıkma 9 harika illüstrasyon.

    İşten, okuldan geldiğinizde bazen bir zindana dönüşen evler, onlar varken sıcak birer yuvadır. Biraz "dağınık" olsalar bile :p

    Arkadaşlarınızı çamurlu ayaklar ile bindirmediğiniz arabanızda, istediklerini yapmalarına izin verirsiniz. Ondan kıymetli mi ya?! Allah allah :)

    Yeri gelir dışarıda fast food'a para harcayacağınıza evinizde 2 yumurta kırar ama ona mama alırsınız. Hem de en kalitelisinden. Alın size sağlığımıza dolaylı yoldan pozitif bir etkileri :)

    Onlardan sonra; "Arkadaşlarla selfie keyfi", "Biz yemek yiyoruz" etiketli fotoğraflar yerini "Canım köpeğim" fotoğraflarına bırakır. Wallpaper'a bile onun fotoğrafını koyarsınız

    Evde yalnız yaşamıyorsanız ilk başta "off ya ben bununla yaşayamam" diyenler kısa bir süre sonra köpekçiği sizden daha çok sevmeye başlarlar :)

    Evde kös kös oturmak yerine onu dışarı gezmeye çıkarırsınız. Buyurun size sağlığınıza dolaylı yoldan pozitif etkisi vol.2 :)

    Evet; yaramaz olabilirler, evin altına üstünü getirebilirler lakin birazcık oyun oynamak istemişlerdir. Ne var bunda! :)

    Ama en güzel getirisi insana sabırlı olmayı öğretmesidir köpeklerin. Yapmaması gerekenleri "yapmadıkları" zaman, sizi anladıklarını bildiğiniz zaman dünyanın en mutlu insanı olursunuz... :)

    İllüstrasyonların sahibi John Maimai özellikle hayvanlar üzerine yaptığı çalışmalar ile tanınıyor.

    Kişisel sayfasına buradan
    Facebook hesabına buradan
    Twitter hesabına ise buradan

    ulaşabilirsiniz.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler