Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Kitap Kurtlarının Yeni Instagram’ı: Quotle

    Yakın zamanda iOS işletim sistemli telefon ve tabletlere uyumlu sürümü yayınlanan Quotle, kitap kurtları için Instagram’ın pabucunu atacak gibi duruyor. Kapattığı büyük eksiğiyle şimdiden yurtdışında tanınmaya başlayan Quotle, yeni bir trend yaratacak gibi duruyor.

    Hepimiz okuduğumuz kitap, dergi veya gazetelerden belli başlı alıntılar yaparak bunları sosyal medyada paylaşıyoruz uzun bir zamandır. Bazılarımız doğrudan fotoğrafını çekiyor alıntılamak istediği cümle veya paragrafın, bazımız ise doğrudan yazmak zorunda kalıyor. Quotle ise, bu süreci basitleştirip hızlandırmayı ve çok daha şık bir hale getirmeyi amaçlıyor.

    Alıntı yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı

    Uygulama ile herhangi bir kitap, gazete ya da derginin bir sayfasından alıntılamak istediğiniz kısmın fotoğrafını çekiyorsunuz. Buraya kadar her şey normal... Ancak Quotle’ın özelliği tam da bundan sonra ortaya çıkıyor. Fotoğrafı çektikten sonra Quotle, o metni tarıyor ve fotoğraf formatından çıkarıp bir metin haline getiriyor. Bu metin Instagram’da paylaşabilmeniz için görselleştiriliyor. Farklı fontlar ve farklı arkaplanlarla paylaşabileceğiniz metinler, böylelikle daha ilgi çekici hale geliyor.

    Oldukça genç bir uygulama olan Quotle, metin tanıma teknolojisinin avantajlarını kullanarak şimdilik sadece iOS kullanıcılarının alıntılar yapabilmesini sağlıyor. Ücretsiz kullanılan uygulama, 20 Kasım’da Apple Store’a yüklendi.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler