Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Kısa Sürede Forma Girmek İçin Etkili Yöntemler

    Forma girmek için bir yöntem mi arıyorsunuz? Etkili bir kilo verme yöntemini kendinize adapte ederek istediğiniz sağlıklı kiloya ulaşabilirsiniz. Makalemize göz atarak farklı kilo verme yöntemleri hakkında bilgi sahibi olun.

    Kaç kilo vermek istiyorsunuz?

    Yaşınıza ve bedeninize uygun kiloyu bularak buna başlayabilirsiniz. Kaç kilo olmanız gerektiğine emin değilseniz, bir doktora ya da diyetisyene başvurun. Amacınız haftada 1 ya da 2 kilo vermek olmalı. Hızlı bir şekilde kilo vermek sağlıklı bir çözüm değildir.

    Bu yazımızı da inceleyebilirsiniz: Sıfır Göbek Diyeti

    Motive olmak için kendinize bir yol bulun

    Neden şekle girmek istediğinizin sebeplerini bir liste yapmalısınız. İyi bir sonuç aldığınızda kendinizi ödüllendirin. Örneğin; yeni kıyafetler almak gibi. Kendinizi yiyecekle ödüllendirmekten kaçının. Gerçekten sevdiğiniz yeni yiyecekler bulma ve fitness programınızın eğlenceli olması kilo verme programınızı takip etmenizi kolaylaştıracaktır. Mümkünse, kilo vermek isteyen birkaç arkadaşınızı bulup onlarla birlikte spor yapın. Diyetinize yeni sağlıklı yiyecekler ekleyin

    Eğer günde 5 porsiyon meyve ya da sebze yemiyorsanız, diyetinize bunları eklemek öncelik olmalıdır. Manava daha sık gidip, iştah açıcı görünen meyve ve sebzelere bakın.. Doğrudan sebzeleri sevmiyorsanız, farklı bir yöntemle pişirmeyi deneyin. Ayrıca günde bir kaç bardak sıkılmış mevye ve sebze suyu içerek günlük 5 porsiyon olan ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

    Bu yazımızı da inceleyebilirsiniz: Göbek eritmek için bu besinleri yiyin!

    Ne kadar yediğinize dikkat edin

    Eğer aşırı yemeye yatkınsanız, tabağınıza daha az yemek koyup yavaşca yemeye çalışın. Dikkat dağıtıcı şeylerken kaçının ki tok hissettiğiniz zaman yemek yemeyi bırakabilesiniz. Eğer genellikle öğünlerin arasında atıştırmalık ihtiyacı duyuyorsanız, gün içinde küçük ama sık öğünler denemeye çalışın. Düzenli saatlerde 5 ya da 6 küçük öğün yemek yiyin. Günde en az 30 dakika aktif olun

    Yemek yedikten sonra yürüyüşe çıkmak kalorileri yakmanın en iyi yoludur. Eğer yürüyüşe çıkamıyorsanız, hafif egzersizler yapabileceğiniz aktiviteler bulun. Örneğin; Evi temizlemek, çocuklarınızla parkta veya bahçede oyun oynamak ya da ev eşyalarını verimle hale getirme işlerinden birini yapın.

    Bu yazımızı da inceleyebilirsiniz: Kalori yakan en eğlenceli yöntemler!

    Vücudunuzu dinç tutmak için haftada 2 kere spor yapın

    Göbek kaslarınızı geliştirerek başlamalısınız. Örneğin; Mekik çekebilir ve birkaç egzersiz yapabilirsiniz. Spor yapmanız kolaylaştığında daha sık egzersiz yapmaya çalışın. Büyük ölçüde kalori yakmak için, spor programınıza kardiyo egzersizlerini ekleyin. Gerçekten hoşlandığınız egzersizleri arayın, bu sayede spor yapmayı eğlenceli bir hale getirebilirsiniz. Fitness programiniz konusunda yardıma ihtiyacınız varsa bir spor salonuna katılın.

    Bu yazımızı da inceleyebilirsiniz: Göbek eritme hareketleri (4 Haftalık Antrenman)

    Bu öneriler makul bir zamanda sağlıklı kiloya ulaşmanıza yardımcı olacaktır. Az önce okuduğunuz makaleyi uygulayarak kilo verme programınızı geliştirebilir ve her zaman istediğiniz vücuda sahip olabilirsiniz.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler