Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Keşke Tersi Olsaydı Diyeceğimiz Çekimleri İptal Edilmiş 4 Film

    Bu filmlerin gerçekten de çekilmiş olması için çok şey verebilecek insanlar tanıyoruz! Bakalım siz ne dersiniz?

    X-Men Origins: Magneto

    X-Man hayranlarının bir zamanlar inanılmaz umutla beklediği ama iptal edilen bu film belki de serinin en merak edilen yıldızlarından biriydi.

    Magneto odaklı geçecek film, X-Man First Class’da Magneto ve geçmişi üzerine fazla odaklanıldığı için ayrı bir senaryoya gerek olmayacağı düşüncesiyle iptal edilmiş.

    Yapımcı ve senaristlerin fikir ayrılığına düştüğü bu talihsizlik için Magneto herhalde şöyle derdi: “Barış, hiçbir zaman bir seçenek değildi.”

    To The White Sea

    İhtiyarlara Yer Yok, Büyük Lebowski gibi unutamadığımız filmlerin ortak yönetmeni Coen kardeşlerden belki de bir başka başyapıt çıkmasına ramak kala iptal edilen film James Dickey’in romanından uyarlanacak olan To The White Sea olarak belirlenmişti.

    İkinci dünya savaşında uçağı vurulan bir pilotun Tokyo’ya iniş yapması ve sonrasında yaşadığı vahşet ve trajik olaylarla birlikte yavaş yavaş karakterinin değişmesini anlatan filmin iptal olmasının nedeni ise çok ilginç. 20th Century Fox şirketi ile anlaşan Coen kardeşlerinin bir küçük ricaları olmuş. Bu küçük rica da filmin tüm çekimlerinin Japonya’da çekilmesini istemeleriymiş.

    Şirket jet hızıyla öneriyi reddederek belki de gerçekten efsane bir film maalesef doğmadan ölmüş. Brad Pitt, bu filmde harika olmaz mıydı?

    Poe

    John Rambo, Rocky Balboa, Raymond Tango ve daha birçok karaktere efsanevi ruhunu kazandıran Stallone, bir çoklarına ilginç gelecek bir başka karakteri de canlandırmak istiyordu.

    Edgar Allan Poe! Yapımcılarının “silahı var mı?” sorularına “hayır, şiir yazıyor” diye gülerek cevap verdiğini anlatan Stallone bu yaştan sonra artık onu canlandıramasa dahi, mutlaka filminin yapılmasına uğraşacağını hala söylüyor.

    39 yaşında ölen yazar için genç bir oyuncunun seçilmesi muhtemel. Her ne kadar Francis Ford Coppola'nın Twixt ve James McTeigue's The Raven filmleri istenen ticari başarıyı yakalayamamış olsa da, aksiyonun kralı Stallone’un işin içinde bir Poe filmi hiç de fena olmazdı.

    Conversations with Vincent

    Tim Burton’dan muhteşem bir başyapıt daha gelecekti ki, maalesef Burton’un kahramanı ,oyuncu Vincent Price’nin ölümü yüzünden bu proje senaryo aşamasında kaldı.

    Burton filmde Price dışında bir oyuncu düşünmediği için de asla gerçekleşmedi. Vincent ve Edward Scissorhands’ı birer defa daha izlemekten başka şansımız yok.

    Maalesef...

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler