Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Kene Geri Dönüyor

    Kene'yi hatırlıyor musunuz?

    Kene'yi hatırlıyor musunuz? 90'ların sonu ve 2000'lerin başında FOX Kids'de yayınlanan animasyon dizisi Kene, ya da İngilizce ismiyle "The Tick" o dönem çocuk olan izleyiciler arasında büyük bir hayran kitlesi toparlamıştı kendisine.

    Bu yüzden de o gruptan pek çok kişi 2001'de başlayan canlı diziyi heyecanla izlemiş, dizi bir sene sonra yayından kaldırılınca ciddi anlamda üzülmüştü.

    Eğer siz de üzülenlerdenseniz, size hayırlı bir haberimiz var. Kene geri dönüyor! Canlı dizi olarak karşımıza çıkacak olan Kene'yi yine 2001'de olduğu gibi ödüllü oyuncu Patrick Warburton oynayacak.

    Fakat işin en güzel tarafını henüz söylemedik bile, dizinin yazarlığını ve yapımcılığını Kene'nin asıl yaratıcısı çizgi roman yazarı Ben Edlund üstlenecek! Yani dizi kelimenin tam anlamıyla daha emin ellerde olamazdı.

    People dergisinin yayınladığı habere göre Kene Amazon üzerinden yayınlanacak. Bildiğiniz gibi Amazon; Netflix ve Hulu'dan sonra, Yahoo'yla birlikte dijital içerik platformuna orijinal program üretme kararı almıştı. Belki Kene iyi şans melekleri olur! O zaman hep beraber söyleyelim, hazır mısınız?

    KAŞIIIIIK!

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler