Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Kedinizin Size Sevgisini Göstermesinin 15 Sinir Bozucu Ama Sevimli Şekli

    Bu tatlı ve yumuşak canlıların sizi sinir edebilen hareketleri aslında sadece sizi ne kadar çok sevdiklerini gösteren ve kanıtlayan şeyler.

    1. Parmaklarınızı/elinizi ısırmak

    TV izlerken yanınızda uyuyan sevimli kedinizi okşamak için elinizi uzatırsınız ve bildiğiniz bir sonraki şey elinizin minik kedi dişleri ile dişlendiği olur. Isırmak kedinizin "bu harika okşamalar için teşekkür ederim. Ben de seni seviyorum" demesinin kedi dilinden ifadesidir.

    1. Cildinizi yalamak

    Bazen kendi kürkünü yalarken sizin izlediğinizi görünce sizi de yalayabilir. "Sen de ister misin bundan?" bakışıyla o zımpara diliyle kollarınızı (veya bacak veya yüz) yalaması, epidermisinizi kaldırmaya çalışıyor gelebilir. Ama aslında bu büyük bir sevgi göstergesidir. Kediler sadece sevdikleri kedilerle karşılıklı tımar davranışında bulunurlar. Sevdikleri insana tımar davranışında bulunmak, tanıdıkları kokuyu yaymaya ve sevdikleri insanı da aile grubunun önemli bir parçası olarak işaretlemelerine yardımcı olur.

    1. Size bakarak uzun uzun miyavlamak

    Bir iki miyav sevimli olabilir ancak sonsuz bir döngü şeklinde miyavlar can sıkıcı gelebilir. Belki inanması güç ama bu hareketleriyle sizi sinir etmeye çalışmıyor. Kediler bu miyavlamaları insanlarla iletişim kurmak için bir yol olarak kullanırlar. Kediniz böyle miyavladığında, sizden yemek veya başka bir şey istiyor olabilir.

    1. Sizi patileriyle yoğurmak

    Yavru kedilerin emzirilirken yaptıkları bu hareketi büyük kediler rahatlamış, memnun ve seviliyor hissettiklerinde yaparlar.

    1. Gözlerini size dikip gözlerini sizden ayırmadan bakması

    Odada gözlerinizi gezdirirken bir an kedinizin gözlerini size dikmiş size bakıyor olduğunu fark ettiğiniz oldu mu hiç? Bu sırada gözlerini de yavaşça kırparlar. Bu bakış aslında sizin için bir ayrıcalıktır. Kediler sadece güvendiği ve tanıdığı insanlarla göz teması kurarlar. Göz temasına eşilk eden birkaç yavaş göz kırpması kedi öpücüğü olarak da adlandırılabilir. Sevgisine karşılık vermek için siz de göz kırpın :)

    1. Kafasını size hızla çarpmak

    Bu hareket, sevdikleri ve güvendikleri şeyi işaretlemek için kedinin bir yöntemidir ve büyük bir iltifat olarak kabul edilmelidir. 7. Odanızın Kapası Kapalı Olduğunda Bile Odanıza Girmeye Çalışmak

    "Biraz yalnız kalmak istiyorum" cümlesi kedilerin anladığı bir cümle değildir. Size olan aşkından gözü kör olmuş olan kedilerin çoğu sahiplerinden ayrı uyumaya dayanamazlar. Bu yüzden de girilmesini belli bir süreliğine engellediğiniz ve içinde sizin bulunduğunuz odaya girmenin bir yolunu ararlar.

    1. Size poposunu göstermek

    Kediler suratınızın ortasına doğru popolarını göstermeyi severler. Kedi dilinde bu hareket güven ve sevginin göstergesidir.

    1. Bilgisayarınıza musallat olmak

    Bu hiçbir zaman şaşmaz: Çok önemli bir işin ortasındasınızdır ve kediniz bilgisayar masasına zıplayıp klavyenizin ortasında uzanarak uyumaya karar verir. Bu hareket sizi sinir etmek için değildir. Kediler ilgi görmeyi sever ve oraya oturmak benle de ilgilen demenin bir yoludur. Hem bilgisayarlar sıcaktır da.

    1. Tuvalet kapısının altından sizi gözetlemek

    Tuvalet kendi başınıza kaldığınız tek yer olabilir. Tabi ki eğer kedi sahibi değilseniz. Eğer kedinizi içeri almamışsanız, o durumda kapının altından bir kaç kedi patisi görmeniz olası. Kediniz bulunduğunuz yere yanınıza gelmeye çalışıyordur. Bu sevginin doğal bir göstergesidir.

    1. En sevdiğiniz mobilyanızı tırmıklamak

    Tırmıklamak doğal ve sağlıklı bir kedi davranışıdır. Bu kedilerin işaret bırakma şeklidir ve genelde sahibiyle bağlantılı yerleri tırmıklarlar (sahibinin favori koltuğu gibi).

    1. Bacaklara vücudunu sürtmek

    Vücudunu başka bir canlıya sürtmek kedinin sevgisini gösterme yollarından biridir ve önemli bir bağ kurma hareketidir.

    1. Size ölü şeyler getirmek

    Kapınızın önünde ölü bir fareyle güne başlamak güne başlamanın ideal bir yolu olmayabilir. Ama kediniz bunu size kabuslar yaşatmak için yapmıyor. Aslında bu bir hediye! Evcil bile olsalar kediler doğal avcılardır. Avlarını sizinle paylaşmak sevgi göstergesidir.

    1. Size çelme takmak

    Koridorun ortasında bir jimnastikçi gibi boylu boyunca uzanıyor. Bu sizi düşürüp suratınızı yere yapıştırmanın bir yolu gibi gözükse de kediler göbeklerini sadece sevdikleri insanlara gösterirler.

    1. Üzerine yapışıp uyumak kalmak (veya suratınıza veya kolunuza)

    Tüm istediğiniz kalkıp tuvalete gitmek olabilir, ama 5 kiloluk ve üzerinizde uyumakta olan bir kedi sizi koltuğa bağlamıştır. Kediniz uyurken en korumasız olduğu halindedir, bu yüzden de güvende hissettiği yerlerde uyumayı seçer. Eğer kucağınız kedinizin favori uyuklama yerlerinden biriyse, bilin ki kediniz sizi çok seviyor.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler