Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Kadınlar Bu 9 Meslekteki Erkekleri Neden Çekici Buluyor, Neden Ayrılıyorlar?

    Kadınlar onları hem istiyor hem de birlikte yapamıyorlar! Dışı da içi de bizi yakan bu meslekteki erkeklerle kadınlar neden ilişkilerini yürütemiyorlar?

    1. Pilot

    Tahmin edebileceğiniz üzere pilotlar da kadınların beğenisini cezbeden meslekler arasında haklı yerini alıyor.

    Peki kadınlar pilotları neden çekici buluyor?

    Gereksiz bir soru oldu belki, daha biz soruyu yöneltir yöneltmez cevabı verdiğinizi düşünüyorum yine de söyleyelim. Verebileceğimiz ilk ve en etkili cevap: Üniforma! Nedendir bilinmez ama üniformaların kadınlar üzerinde garip bir etkisi var. Tek başına üniforma yeterli mi peki? Tabii ki hayır, öyle olsa o hooo... Sulandırmadan diğer sebeplerle devam ediyorum. Bunu da tahmin ettiniz büyük ihtimalle? Evet, bol sıfırlı maaşları, pilotları çekici kılan bir diğer özellik. Peki bitti mi, bitmedi! E geriye ne kaldı? Tabii ki dünyayı görmüş olması, anlatacak bir çok hikayesi olması ve sizin de onunla birlikte gezebilme ihtimaliniz B)

    "Eee bulmuşsunuz böyle sevgili, sorması ayıp neden yürütemiyorsunuz?"

    Diyenler için: Neden olmaz?

    Adamın evi bırak, yerde durduğu mu var ki, yürüsün ilişki! Adam uçarken sizin ona yetişmeniz biraz zor oluyor haliyle. Görüşeceksiniz; "uçuşum var", özel gününüz var, birlikte kutlamak istiyorsunuz; "uçuşum var" diyorlar. Adamlar Superman mübarek. Bitti mi? Aşk olsun, hiç biter mi! Denizciler için söylenen "her limanda bir sevgilisi var" sözünün pilotlar için de geçerli olduğu inanışı yaygın. Bir de üstüne, boylu poslu, güzel hosteslerin varlığını ekleyin... Cevabımız tatmin edici oldu sanırım ;)

    1. Tıp Doktoru

    "Tıp Doktor'u ne ya, adam gibi doktor desene!" demeyin şimdi, doktora çıktı mertlik bozuldu. Her meslek doktor doldu.

    Neyse meseleye dönecek olursak;

    Kadınlar "beni ne doktorlar mühendisler istedi de ben istemedim!" demek için bile olsa doktorları isterler. Bi kere havası var, ikincisi çok iyi maaşı var, üçüncüsü de adam tıp okuduysa akıllıdır, zekidir diyerekten kutsal üçlüyü tamamlarlar. Haa okumaktan saçları dökülmüş, göbeği özerkliğini ilan etmiş, pek de önemli değildir, kutsal üçlünün yanında.

    İsterler istemesine de ya sonrası?

    Uzun ve belirsiz mesai saatleri, her an çıkan acil hasta durumları, bitmeyen nöbetler derken başlayıverir "sen beni hiç sevmiyosun, önemsemiyosun Tonguç!" lar.

    Doktorlar da genellikle kendi durumlarını anlayabilen, meslektaşları ya da hemşirelerle evlenirler. Yani neymiş? Bir doktoru tüm kızlar istermiş de; onlar doktor ya da hemşirelere yar olurmuş ;)

    Not: "Mühendisler de istemişti kızı onlara ne oldu?" diyecekseniz onu da söyleyelim. Üniversitede pek rağbet görmeseler de sonrasında (iş hayatına başladıklarında) kadınlar arasında kadınların "evlenilecek adam " kategorisine transfer olur kendileri.

    1. Şarkıcı / Müzisyen

    Tüm dünyada vardır ünlülere hayran olma (celebrity crush) durumu. Müzik aleti çalabilen, güzel şarkı söyleyebilen erkekler her zaman kadınların ilgisini cezbetmiştir. Asi tavırları, sahneye çıktıklarındaki o kendinden emin duruşları ve adlarını haykıran bir sürü rakiple çevrilince şarkıcı / müzisyen kişi, hatun kısmı için de daha bir çekici hale gelir. Kadınlar, ulaşılmaza ulaşmaya çalışmayı seviyorlar. Böyle şeylere efor harcayacaklarına, bilimle uğraşsalar, şimdiye bırakın Mars'ta suyu, Katy Perry'nin Alien klibindeki uzaylı sevgiliyi bile bulurlardı(bulurduk) ya neyse...

    Sevmeleri şaşırtıcı değil peki ya neden onlarla yapamıyorlar?

    Bu sorunun cevabı sevgili Rick T Cartman'ın "Bir Müzisyenle Sevgili Olmanın Büyük Zararları" adlı yazısında ziyadesiyle anlatılmış, biz şimdi uzun uzadıya tekrardan anlatmayalım. Ama kısacası en büyük sebep: KISKANÇLIK!

    Elde etmeye çalışırken rakiplerin arasından arap atı gibi sıyrılıp finish'i ilk gören o olsa da, kadın kısmı tehlikelerin farkındadır, kendi gibi kadınların varlığından korkar, alkolün sevdiceğe verdiği yetkiden tırsar (ki kendisi de o yetkiden faydalanmıştır büyük ihtimalle.), paranoyalarla boğuşurken de zaten sevdiceğin gözünden düşer. Düşmemek için de çoğunlukla kendisi vazgeçerler.

    1. Aktör

    Bir önceki maddeyle aynı, kadınların aktörleri sevme nedenleri. Ama ekstra olarak, erkek kişinin oynadığı role, aşık olma durumundan da muzdariptirler, farkında olmasalar da. Kadınların, erkeğin kendisine değil, canlandırdığı roledir beslediği duygular. Ha bir de ülkemizde zaten yakışıklı olmayana rol vermedikleri için aktör kişinin fiziksel özellikleri kadınları kendine çeker.

    Peki neden aktörlerle olmaz?

    Müzisyenlerdeki gibi kıskançlık en önde gelir sebepler arasında. Bu sefer rakip sayısı birkaç katına çıkmıştır. Üstelik de "rol arkadaşıyla yakınlaştı" başlıklı haberlerin sayıca çokluğu, kadınların içlerini kemirir. Milyonlarca erkeğin iç geçirdiği o afeti devran hatunla birlikte o kadar zaman geçirecekler sette, rol icabı sevgili olup, öpüşüp koklaşacaklar, sonra; "sadece arkadaşız" oldu canım! Kadın kısmı gelemez efendim böyle şeylere.

    Üstüne üstük de adam oyuncu, yalan söylese anlayamayacaksın! Tehlikeli! Çooook tehlikeli!

    İşbu sebepler yüzünden aktörleri de aktrislere bırakıp, aktör sevdamızdan vazgeçiyor ve sıradaki mesleğe atlıyoruz. Sırada (mönüde) ne var?

    1. Model

    Aman Allah'ım! Her madde bir öncekinden çok daha tehlikeli hale geliyor, bilmem farkında mısınız!

    Neden hoşlanırlar?

    Adam yakışıklı, adam kaslı, adam havalı, adam çıplak!!! Ya tamam çıplak olmasa bile sürekli yarı çıplak.

    Neden olmaz?

    Yanında da yine en az kendisi kadar çıplak bir çok kadın model! Baklavalar, adonisler, bisepsler, şekilli kalçalar, bebek gibi bir yüz falan derken içiniz gitse de, bu meslek kolundaki iş arkadaşları sizi yaşamdan soğutur!

    Hatun kişinin kendi de bir modelin vücuduna sahip ya da prenses egosuna sahip değilse yapamaz, net! Sürekli kendisini modellerle kıyaslar. "Aşkım ben şişman mıyım, hayatım boyum çok mu kısa, bebeğim onca güzel kız arasında neden ben?" diye diye sevdiceği, sevdiğine seveceğine pişman ederler. Kıskançlık krizinden ülser mülser olur, yürümez!

    1. Sporcu (Futbolcu)

    Amerikan klişelerinden başlayalım öncelikle. Gençlik dizilerine, fimlerine baktığınızda, okulun en güzel kızını sporcular kapar! Yani durum her yerde aynı, sporcular her daim popülerler.

    Gel gelelim "peki neden?" kısmına...

    Bizim(Türkiye) için futbolcuları ele alalım. Maç kazandıklarında, kendi kazanmış gibi sevinen, maç kaybedince "çocuğumu keserim" ile tehdit eden bir kitle var, üstelik de bunlar ERKEK! :D Yani dememiz o ki; erkekler bile sporcuları tapar derecede seviyorken kadınların sevmemesi garip olurdu. Adamlar, milletçe takip edilen bir alanda çalışıyorlar. İyi bir performans sergilediklerinde çok havalı görünüyorlar. Sürekli kameralar önündeler. Gazetelere manşet olacak kadar maaş alıyorlar. Sporcu oldukları için fizikleri düzgün. Sevgililerine ev araba alıyorlar :P Yakışıklı olmayabilirler ancak başarılılarsa kadınların gözünde beyaz atlı prensten bir farkları yok. Yani Allah aşkına bir düşünün iki dakika. Ronaldo'yu alalım ele... Bu kadar başarılı olmasa, milyon dolarlarla oynamasa hangi kız kalkıp peşinden koşardı? Bir kalitesizlik, bir zevksizlik, bir tipsizlik abidesi kendisi amma velakin, Ronaldo işte... Adaletini öpeyim dünya!

    Sporcularla neden olmaz?

    Çapkınlar! Hem de öyle böyle değil! Sürekli sevgili değiştiriyorlar. Adları bir sürü skandala karışıyor(telekız vb.). Ve tabii ki o kadar çok hayranları var ki, boş bırakmaya gelmiyorlar :/

    1. Kuaför

    Şaşırdınız değil mi? Şimdiye kadar saydığımız mesleklerdeki erkeklerden sonra kuaförleri görünce :) Şaşırmayın vallahi de durum böyle. Sen milyonlarca Dolar, Euro kazansan da, tüm dünyada tanınsan da, model olup görenlerin aklını başından alsan da kuaförler gelip senin önüne geçebiliyor sıralamada B)

    "Kuaförler neden çekici, neresi çekici bu adamların?"

    demeyin. Bir kere tüm gün kadınlarla iletişim halinde olduklarından, kadınları çok iyi tanıyorlar. Nelerden hoşlanırlar, nasıl iletişim kurulur biliyorlar ;) Üstüne kuaförler işte, sayelerinde her gün bakımlı, güzel görünebiliyorsunuz. Saçlarınızı onlar için süpürge etmenize gerek kalmıyor, alıyorlar o saçlar, dünyanın en kıymetli şeyiymiş gibi ilgileniyorlar saçlarınızla. Sevgiliniz olduklarında, kuaför faciasına kurban gitmiyorsunuz. "Uçlarından azıcık alalım" dediğinizde sizi kuşa çevirmiyorlar, saç renginizi değiştireceğiniz zaman, o renk size gitmeyecekse, gitmeyeceğini söylüyor, sizi büyük bir hatadan döndürebiliyorlar. Haa tabi bir de tüm bunları para ödemeden elde etmiş olabiliyorsunuz ki ne büyük bir nimettir bu erkekler olarak;"anlayamazsınız... saçın o köpürmesi..." Kadınlar olarak, kuaföre yedirdiğimiz paraları toplasaydık şimdiye kendimize tek taşımızı da arabamızı da alırdık zaten. O yüzden araba alan futbolcu sevgili out, kuaför sevgili in.

    Neden yürümez?

    Bir de soruyor musunuz! Tabii ki KISKANÇLIK'tan :) Adam tüm gün kadınlarla ilgileniyor, sizinle ilgilendiği gibi. İltifatlar, ilgi gırla... :(

    İlgilenme desen olmuyor, "ama bu benim işim" diyorlar, haklılar da kabul. Kadının saçlarını yıkıyor, baş masajı yapıyor, kadınlardan garip garip sesler çıkıyor falan. Her gün yanına gidip, rakiplerinize kendinizi göstermek, "o benim sevgilim, yılışırsan saçını başını yolarım" demeniz gerekiyor! Bu cümleleri kullanmasanız da yapacaklarınız aynı mesajı veriyor zaten emin olun. İşinizi gücünüzü bırakıp sevgilinizin yanında çalışmaya başlamadığınız sürece yürütmeniz zor oluyor haliyle.

    1. Estetik Cerrah

    Kuaförle birlikte farkettiğiniz üzere üst sıralamalar daha çok, kadınların kişisel ihtiyaçlarını karşılayabilecek mesleklere ayrılmış vaziyette!

    Kadınlar neden Estetik Cerrah sevgili isterler?

    Estetik Cerrah'ların burada bulunmasının sebebini söyle açıklayabiliriz; 8. sıradaki Doktorlar'ın artıları + 3. sıradaki Kuaförlerin yaşattığı kişisel katkılar = Estetik Cerrah

    Maddi sıkıntı çekmiyor bu meslekteki erkek kişiler, üstelik de kendi kliniği varsa, uzun mesailere, nöbetlere kalmıyorlar. Acil operasyon ihtimali her zaman var ama hastanede çalışan doktorlarla kıyaslayınca, gayet kabul edilebilir bir sayıda oluyor bu durumlar. Kendi çalışma saatlerini kendileri belirliyorlar, zamansızlık sorun olmaktan çıkıyor. Yani artı üzerine artı yazılıyor hanelerine. Üstüne de bedenininzde rahatsız olduğunuz bölge/lerde revizyon yapabiliyor. "Bundan iyisi Şam'da kayısı" derdik ama maalesef 1. sırayı bir başka meslek erbabına ayırdık.

    Neden yürümez?

    Şimdiye kadar tüm maddelerdekiyle aynı sebepten, başka ne olacaktı ki! K-ı-s-k-a-n-ç-l-ı-k-

    İş icabı da olsa, hergün kadınlarım memişlerini elliycek, popolarına bakacak (sizi daha fazla kıskandırmamak için sadece bakacak diyoruz, yoksa siz biliyorsunuz içimizden geçenleri!), kadınlar; doktordan utanılmaz düsturuyla açılacak saçılacak, "aman doktor, yandım doktor, bir bak bakalım şuram nasıl, buram nasıl diyip..." devamını getiremedik ama hayal gücümüzün ne denli güçlü olduğunu, aklımızdan neler geçtiğini tahmin ettiniz siz ;)

    Bunlar aklımızdayken yürür mü ilişki? Yürümez. İçimizdeki şeytanlar yürütmez! Durun yaa daha bitirmedik! Biz ki; Nip-Tuck izlemiş insanlarız. Gözümüzde her bir Estetik Cerrrah bir Sean McNamara, bir Christian Troy... O diziden sonra her ne kadar sevgili cerrahlarımızı çekici bulsak da, güvenemez olduk haliyle. "Kadınlar bir şey yapmasa, bu adamlar yapar" der hale geldik

    Haa bir de şu var ki; sevdiceğiniz kalkıp da size: "hayatım senin kulaklarını da mı yapsak, biraz kepçe gibi sanki?" "senin memintolar son günlerde sarktı mı sanki, kaldırsak mı?" gibi önerilerde, eleştirilerde bulunabilir istemeden de olsa (mesleki alışkanlık tabii) ve siz bunlar yüzünden depresyona girebilir veyahut, Ajda Pekkan misali "Bambaşka Biri" ne dönüşebilirsiniz. Yürümese daha iyi...

    1. Jinekolog

    Yuhh artık 1. sırada Jinekolog mu var!! Ne işi var bu adamların burada, haksızlık!

    Dediyseniz kesinlikle bir erkeksiniz demektir çünkü bunun sebebini büyük ihtimalle anlayamayacaksınız.

    Doktor olmaları ve bunun getirilerini bir kenara bıraksak bile, Jinekologlar bu listeye 1 numaradan yine girerlerdi. Daha önce doktor maddesinde yazdıklarımızı alın, üzerine de çocuğunuzun doğumunu eşinizin gerçekleştirdiğini, bu özel ötesi durumu, birlikte yaşadığınızı düşünün... Dünyada bundan daha büyük bir mutluluk olamaz herhalde. (Yazar ağlıyor şuan. Çok duygusal ama bea..)

    Sırf bu an için bile kadınlar jinekoloj sevgili/eş isterler!

    Neden yürümez?

    Aadsad ilahi siz!! 9 madde saymışız, hepsini aynı nedene bağlamışız hala neden diye soruyorsunuz :)

    Tüm gün kadınlarla ilgileniyorlar, öyle saç, meme falan da değil yani direkt Vajina! (Sansürlese miydik ki acaba va*inayı :/ Malum kaymakamlar adını bile anamıyorlar, ayıp diye...)

    Bunun haricinde bir de şöyle bir durum var ki; Jinekologlar tüm gün kadınların cinsel organlarıyla haşır neşir oldukları için bir bıkmışlıkları olabiliyor. Haliyle de cinsel istekleri düşebiliyor...

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler