Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Inception'ın İkonik Sahnesini Salonunuzun Ortasına Kurun!

    Bu sefer gözümüze takılan 3D yazdırılmış obje, bir şehir manzarasının yaratılıp, tersten katlanarak bir kahve masasına dönüştürülmüş hali oldu

    ''Inception'' Filmindeki Masa Evinizde

    Nolan’ın Inception filminde harika bir şekilde yarattığı kentsel peyzaj fikrinden ilham alınarak tasarlanmış bu üründen insan gözlerini alamıyor.

    Bu masanın adı Wave City by designer Stelios Mousarris. Bu eser zarif ve kompleks parçaların plastikten çok başka materyaller kullanılarak 3D Yazıcının neler yaratabileceğinin en güzel örneklerinden biri. Belirli parçalar ahşap ve demir kullanılarak yapıldı. Mousarris’in yaratıcı geçmişi örneğin “Tümüyle İran halısından yapılmış sandalye” gibi akıl almaz projelerle dolu.

    Bu masa için, levha şeklindeki bir malzeme üzerine detaylı bir şekilde yaratılmış binaların yerleştirilmesiyle yapıma başlanıyor. Sonra levha bükülerek altı üstüne getiriliyor. Böylece şehrin bir kısmı baş aşağı durmuş oluyor. Bu dalga şeklindeki yapının dengesi mühendislik harikası bir sundurmayla sağlanıyor.

    Sanatçı haliyle eserinin kopyalanmasını istemiyor olacak ki yapım aşamasıyla ilgili çok detaya inmiyor. Tek bildiğimiz 3D yazıcı teknolojisi olmasaydı, bu hayal gücünü zorlayan kahve masasına bakıyor olamazdık.

    En Çok Aranan Haberler