Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Ibrahimovic Gelmeyince, Dursun Özbek Capsleri Patladı Gitti

    Galatasaray taraftarının dört gözle beklediği Zlatan Ibrahimovic transferi gerçekleşmeyince, taraftar bütün sitemini capslere döktü. Bizde sizlere bunları düzenleyerek paylaşmak istedik.

    Dursun Özbek bize müjdeyi ver!

    Galatasaray taraftarının belkide Dursun Özbek'ten beklediği tek şey Zlatan Ibrahimovic'i transfer etmesi. Lakin ne Ibra geldi ne de Özbek taraftarı tatmin edecek bir transfer yaptı isimli caps çalışması.

    Şampiyonlar Ligi takımı oluşturuyoruz?

    Şampiyonlar Ligi'nde büyük başarıları hedefleyen ve 4. yıldız sonrası çıtayı yükselten Galatasaray'da transferlerin taraftarı tatmin etmesi akıllara Çiçek Abbas capsi getirdi. Ama iki 10 numara da bizde!

    Galatasaray taraftarına bugünlerde Hollanda ve Almanya Milli Takımı'nın 10 numaralı futbolcuları bizde diyerek kendini sağda solda övmeleri isimli caps çalışmamız. Dursun Özbek bizi alacakmış panpa!

    Galatasaray'ın başkanı Dursun Özbek'in yakın geçmişte televizyonda canlı yayında hem de Messi ve Neymar'ı bile alacağız açıklaması üzerine daha fazla caps yapılmasını tahmin ettiğim ama ancak bunu bulduğum çalışma. Zlatan Ibrahimovic'i alıyoruz?

    Artık sokaktaki çocuğun bile ağzında sakız oldu Galatasaray'ın Zlatan Ibrahimovic'i transfer edememe durumuna birde Van Gaal üzerinden çakmış capsi yapan arkadaş. Ibrahimovic nerede?

    Zlatan Ibrahimovic transfer etmek üzere yola çıkan Galatasaray kadrosuna Jem Karacan ve Bilal Kısa'yı kattı. Karayip Korsanları derken?

    Galatasaray başkanlığı öncesi Dursun Özbek'in Karayip Korsanları'nda oynadığına dair söylentiler var, hatta capse göre bildiğin oynamış! Kim bilecek değil mi başkan?

    Galatasaray'ın transfer gündemi artık sayamadığım kaç gündür Zlatan Ibrahimovic süslüyor ve bu bahaneyle Sarı-Kırmızılı camia da taraftarını bir güzel uyutuyor isimli caps çalışması. Özbek bütün hayalleri yıkarken!

    Dursun Özbek'in Galatasaray taraftarını yıkan hatta yangına çeviren Ibrahimovic açıklamaları hala daha hafızalardaki yerini korurken, böyle bir caps durumu anlatmaya az bile! Kime niyet kime kısmetsin be Zlatan?

    İsmi sık sık Galatasaray ile anılan Ibrahimovic'in gizliden gizliye Milan'a doğru yürüdüğü isimli caps çalışması. Aman hocam dengeler bozulmasın!

    Hamza Hamzaoğlu'nun devamlı dengeler ve borçtan bahsederek Galatasaray taraftarını gerdiğini ve utanmasa forveti Sercan'a devrecek isimli caps çalışması. Ibrahimovic'i bekleyen Galatasaraylılar

    Hani bir hayaliniz vardır ve gerçekleşmesi sanki mucizelere bağlı gibidir, işte Ibrahimovic'in transferi de böyle bir şey isimli caps çalışması. çok hojdur ama Ibrahimovic

    Çok hojdur ama benana geyiğini Ibrahimovic'e kıran bir caps çalışması. Dursun Özbek son çaresini deniyor!

    Dursun Özbek, Ibrahimovic'i ikna etmek için 4 yıldızlı şarkısını söylerken evlendirme programında yakalandı isimli caps çalışması. Bakalım öpecek mi?

    Beşiktaş'ın Mario Gomez'i, Fenerbahçe'nin Van Persie'si derken, Galatasaray Ibrahimovic'i ile rakiplerini öpecek mi isimli caps çalışması. Inamoto olsana Zlatan!

    Galatasaray zamanında Inamoto'yu transfer etmişti, belki Zlatan'ı da o kontenjandan göstererek transfer ederiz kim bilir...

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler