Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Her kadının seks yapmaya karar vermeden önce düşündüğü 13 şey

    Bu görüşme iyi gitse, bir iki hafta flörtleşsek, dört beş ayda "uzun süreli ilişki" statüsüne geçsek, sekizinci ayda evlenme teklifi etse, bayramdan önce nişanlansak önümüzdeki yaz evlenebiliriz.

    Hadi bakalım bu sefer doğru insanı bulmuşumdur inşallah. Bu görüşme iyi gitse, bir iki hafta flörtleşsek, dört beş ayda "uzun süreli ilişki" statüsüne geçsek, sekizinci ayda evlenme teklifi etse, bayramdan önce nişanlansak önümüzdeki yaz evlenebiliriz. Evlendikten sekiz ay sonra çocuk yapsak, dokuz ay eklee, çocuk Başak burcu olsun ama ya düzenli titiz. Ama sekiz ay sonra yaparsak Başağın sonuna denk geliyor, o zaman evlendikten dokuz ay sonra yapalım garanti olsun. İyi iyi çok doğru zamanda buldum ben bu çocuğu.

    O ne ya? Şivesi mi var bu çocuğun "geliyom gidiyom" filan diye konuşuyor? Aydın'lı filan mı acaba? Neyse Aydınlılar iyi insanlar oluyor zaten. Egeliler genel olarak iyi yani. Ama biraz çekingen de sanki. Ben daha böyle ağırlığı olan, yumruğunu masaya vurabilecek birini istiyorum. Erkek gibi erkek olsun, gerektiğinde maço da olsun ama çok kıskanç olmasın yani ne giydiğime filan karışmasın. Neyse bakalım anlarız şimdi.

    "Şarzım" bitti mi dedi o? "Şarz" değil gerizekalı şarj şarj. Ay hala "şarj"a "şarz" diyen biri olduğuna inanamıyorum ya. Şarja "şarz" diyen biriyle aynı masada oturduğuma hiç inanamıyorum. Yok yok olmayacak bununla galiba. Kıro mu bu ya?

    Bak yine konuşurken yüzüme dokunmaya başladım. Makyajım leke leke oldu şuan yüzde yüz yani. Benim tuvalete gitmem gerek diyip bi' gidip geleyim ben.

    Tamam kendime geliyorum. Böyle herkesi eleştirirsem birini bulamam ben. Yaş ilerledikçe insanın daha seçici olduğu doğruymuş gerçekten. Herkesi olduğu gibi kabul etmek lazım. Büyüklük böyle bir şey zaten. Ben olgun bir kadınım. Ihm. Evet.

    Muhasebeci mi? Muhasebeci miymiş? :(((( Ben hep daha eğlenceli birini hayal etmiştim ya. Ne bileyim sanatçı filan olsun. Onların da sigortası olmuyor gerçi. Neyse büyük bir şirkette çalışırsa özel sağlık sigortası, şirket etkinlikleri filan oluyor. Evlenirsek ben işlerim onu zaten.

    Onu dinlemediğimi anladı mı acaba ya? İçimden yaptığı her hareketi söylediği her şeyi değerlendirdiğim çok mu belli oldu? Çok mu düşünceli görünüyorum? İyi maaşı olan ortalama tipte ama yaşlanınca kafasının açılıp göbeği çıkacağı kesin olan evlenilecek adam aradığım çok mu belli oluyor acaba?

    Ben bir bira mı söylesem biraz gevşerim? Hem çocuk daha çekici görünür hem de gevşeyince yargılamayı filan bırakırım. Rahatlayınca daha sağlıklı bir şekilde yargılayabilirim. Ama o zaman da ilk buluşmada bira içen kız olacağım. Bir de şimdi karnım aç kesin bir birada giderim ben. Çaydan devam edeyim en iyisi. Ama çay da çok "sıkıcı ev kızı" gibi görünecek. Yeşil çay söylesem? Yeşil çay içersem de sağlıklı yaşama, kilo verme takıntısı filan olan, etrafındaki herkesin hayatına beslenmesine karışan kontrol manyağı kadınlardan olduğumu düşündürür mü yoksa bunları bir tek ben mi düşünüyorum?

    -Pardon ben bir kola daha alabilir miyim?

    Buradan kalkıp başka bir yere mi gitsek dediğine göre hoşlandı benden. Ama nereye gideceğiz ki? İlk günden sinemaya gidilmez. Karnım da acıktı ama tanımadığım birinin karşısında yemek yiyemem ki ben. Ona bıraksam önereceği yeri sevip sevmeyeceğimi bilmiyorum, ben bir yer söylesem çok dominant görünürüm, korkar. Tatlı çocukmuş da aslında.

    Bir tane bira içer kalkarım. Devamı gelirse ilk günden çok gevşemiş olurum, cool’luğumu koruyamam. Hem cool’luğumu hem mesafemi hem de hanımefendiliğimi korumam lazım. “Takılmalık” kız olduğumu düşünmemeli.

    Ay çok iyi oldu bira içmeye geldiğimiz. O da çekindi bira içmek ister misin derken fark etmedim değil. Çekinmesi baya şirin :)

    Uzun zamandır kimseyle bu kadar uzun muhabbet etmemiştim. Ev arkadaşımla dedikodu yapmak dışında yani. İkinci birayı da içinde kafam güzel oldu ama olsun çok keyifli muhabbet ediyoruz. Beni güldürmesini de biliyor. Böyle biriyle yaşamak baya eğlenceli olur kesin. Ama bir dakika ya hepsi başta böyle olmuyor mu zaten? Evleniyorsun ilk bir bilemedin iki yıl çok iyiler, sonra yüzüne bakmazlar. Neyse şuan bunları düşünmeyeceğim

    -Pardon, ben bir 50’lik daha alabilir miyim?

    Beş saattir birlikteyiz, ilk görüşme için zaten yeterince uzun bir süre. İyi giden ilk görüşmeler için bile ayrılabilecek maksimum sürenin sonuna geldik. Ben kalkayım.

    Yaa beni otobüse kadar bıraktı ve eve gidince “gittin mi :)” diye mesaj attı. Çok tatlııııııııııı.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler