Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Hayatınızı Güzelleştirebilmek İçin Uymanız Gereken 11 Altın Kural

    Biz insanlar çoğu zaman, depresyona girer, pes eder ve kendimize olan güvenimizi kaybederiz. Muhtaç olduğumuz güç aslında kendimizdedir. İşte bu gücümüzü kullanarak uymamız gereken 11 kural.

    1. Kural
    Vaktinizi, gerçekten sizi hak eden insanlarla geçirin.

    1. Kural
      Girdiğiniz her ortamda, her durum karşısında asla ve asla kimliğinizden ödün vermeyin. Kendiniz olun ve olduğunuz gibi görünün.

    2. Kural
      Dürüst bir insan olun, en önce kendinize karşı dürüst davranın, sonra da hiç bir zaman dürüstlüğünüzden ödün vermemeyi öğrenin.

    3. Kural
      Hata yapmaktan sakın korkmayın. Unutmayın hatalar size doğru olanı öğreten öğretmenlerdir. Asla vazgeçmeyin sürekli deneyin ve her yenilgiden kendinize bir ders çıkarın.

    4. Kural
      Başkalarının başarılarına sevinin, hiç bir zaman başkalarının başarılarını kıskanmayın, göreceksiniz siz daha da başarılı olacaksınız.

    5. Kural
      Affetmeyi öğrenin. Herkesten önce kendinizi affetmeyi, sonra da diğer insanların hatalarını silip onları bağışlamayı öğrenin. Affetmekten korkmayın bu sizi daha da güçlü yapar.

    6. Kural
      İnsanları sevin. Onlara yardım etmekten, el uzatmaktan çekinmeyin. Herkese yardım etmeye çalışın, sahip olduklarınızı paylaşın. Göreceksiniz birinin mutluluğuna vesile olmak en büyük mutluluk kaynağınız olacak.

    7. Kural
      Stresli olduğunuz anlarda stresinizi kontrol etmeye çalışın ve ardından sizi rahatlatacak şeyler yapın. Kahve için, kitap okuyun, gezmeye çıkın, sevdiklerinizle dertleşin ama asla stresin esiri olmayın.

    8. Kural
      Hayatta daima hayallerinizi gerçekleştirmek için çalışın, yılmayın, yorulmayın ve unutmayın hayatta bir çok şeyi kontrol edebilirsiniz. Eğer isterseniz şartları lehinize çevirebileceğinize inanın.

    9. Kural
      Hiç bir zaman sizin kontolünüz dışında gelişen olaylar için endişelenmeyin, bu dünya da gerçekleşen her şeyde bir güzellik gizli.

    10. Kural
      Hayata, hayatın ne kadar güzel olduğunu görmek için bakın. Daima iyimser olmaya çalışın.
      Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler