Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Hayata çok erken veda eden 20 Türk ünlü

    Yaşamaya devam etselerdi hepimizin hayatında çok şey değişecekti...

    1. Kerim Tekin

    Ölümün benzersiz tanımını unutulmaz Karbeyaz şarkısıyla yapan Kerim Tekin, her sene düzenlenen Sandıklı Termal '98 konserinden sonra arkadaşının düğününe yetişmek için aceleyle yola çıktı. Mıcır çalışması olan yolda bir süt tankeri ve kömür kamyonu çarpıştı, Tekin'in arabası devrilen süt tankerinin altında kaldı. Henüz 23 yaşında olan genç sanatçı kazadan sonra hayatını kaybetti.

    1. Uzay Heparı

    Motor aşkı Uzay Heparı'nın 1994 yılında, 25 yaşında hayatını kaybetmesine neden oldu . Kısa süre önce aldığı motoru ile Küfe Bar'daki programına giderken Demet Akbağ'ın park halindeki arabasına çarptı. 11 gün süren bitkisel hayatın ardından 31 Mayıs 1994'te hayatını kaybetti. Eşi Zeynep Tunuslu, Heparı öldüğünde hamileydi ve oğlu Uzay Kanat Heparı'yı 5 Ocak 1995'te dünyaya getirdi.

    1. Barış Akarsu

    Barış Akarsu, 29 Haziran 2007'de, 28. doğum gününde Bodrum-Torba Kavşağı'nda geçirdiği trafik kazası sonucu hayata veda etti . Kız arkadaşı Zeynep Koçak ve Nalan Kahraman olay yerinde vefat ederken Akarsu hastaneye kalbi durmuş olarak getirilmiş, acil serviste kalbi yeniden çalıştırılmıştı. Yoğun bakımda olduğu beş gün boyunca tüm sevenleri kaldığı hastanenin önünde nöbet tuttu ancak beş günlük yoğun bakımın ardından Akarsu hayata veda etti.

    1. Defne Joy Foster

    Henüz 36 yaşındayken hayata gözlerini yuman Foster astım hastasıydı. Kullandığı ilaçlarla alkol birleşince ilaçlarının yan etkileri ölümcül oldu. Ahmet Altan'ın oğlu Kerem Altan'ın evinde ölen Foster'ın ölümünün ardından Altan tutuklandı, ancak Foster'ın ölümüyle bir ilgisinin olmadığının anlaşılması üzerine beraat etti.

    1. Yavuz Çetin

    2001 yılında ölen Yavuz Çetin, öldüğünde 31 yaşındaydı. Yoğun depresyon teşhisiyle bir hafta boyunca hastanede tedavi görmüş, iyileştiği gerekçesiyle taburcu edilmişti. Yavuz Çetin, 15 Ağustos 2001'de Boğaziçi köprüsünden atlayarak yaşamına son verdi.

    1. Gökhan Semiz

    Grup Vitamin'in solisti Gökhan Semiz de genç yaşta trafik kazasına kurban giden değerli isimlerden. 1998 yılında, 29 yaşına bastıktan birkaç gün sonra Bakırköy'de kullandığı araba kontrolden çıktı ve demir korkuluklara çarparak genç sanatçının ölümüne neden oldu.

    1. Kazım Koyuncu

    Laz müzisyen 2005 yılında, henüz 33 yaşındayken akciğer kanserinden vefat etti. Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdiğinde İstanbul'dan uğurlamak üzere Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda bir tören düzenlendi ve binlerce kişi gözyaşları içerisinde geldi. Törende Çernobil kazasından sonra kayıtsız kalan hükümet yetkililerinin tutumları eleştirildi.

    1. Bergen

    Türkiye'nin en önemli arabesk-fantezi şarkıcılarından Bergen, tıpkı albümünün ismi gibi "Acıların Kadını"ydı. Ölmeden 7 yıl önce kocasının yüzüne kezzap atmasıyla iki gözünü de kaybetti. Daha sonra tek gözü yeniden görmeye başladı ve yüzünün yarısını saçlarıyla kapatarak hayatına devam etti. 1989 yılında, 30 yaşındayken boşandığı eşi tarafından kurşulanarak öldürüldü.

    1. Ajlan Büyükburç

    Büyükburç da trafik kazası sonucu hayatını kaybeden sanatçılardan biri. Kazadan sadece üç gün önce ehliyetini alan sanatçı, Muğla'nın Fethiye ilçesi yakınlarında, Kerim Tekin'in de ölümüne sebebiyet veren mıcırlar yüzünden kaza yaparak 29 yaşında hayata veda etti.

    1. Gürdal Tosun

    2000 yılında hayata veda eden Bir Demet Tiyatro'nun Tombalak'ı Gürdal Tosun'un ölüm nedeni "akciğer embolisi"ydi. Başarılı oyuncu öldüğünde 34 yaşındaydı. Ölümünden üç yıl önce rol arkadaşı ve dizinin sevilen karakteri "Laz Bakkal" Aydın Tolon da kalp yetmezliğinden ölmüştü.

    1. Onur Bayraktar

    Motor ve hız tutkusunun kurbanı olan ünlülerden bir diğeri Onur bayraktar. Rol aldığı "Leyla'nın Evi" oyunundan çıktıktan sonra Balat'taki evine giderken kaza yapan oyuncu, 31 yaşında hayata veda etti.

    1. Boran Kaya

    Türkiye'nin "İner misin, Çıkar mısın" adlı yarışma programıyla tanıdığı Boran Kaya 35 yaşında öldü. 2000 yılında tatilini geçirdiği Kaş'tan dönerken geçirdiği kaza sonucu 35 yaşında yaşamını yitirdi.

    1. İsmail Hakkı Sunat

    İstanbul Devlet Tiyatrosu sanatçısı İsmail Hakkı Sunat, 2004 yılında hayata gözlerini yumdu. 38 yaşında ölen oyuncu, yüksek sesle müzik dinleyen komşusunu uyardığı için çıkan tartışmada vurularak ölüdürüldü.

    1. Yılmaz Zafer

    Perihan Savaş'la evli olan tiyatro ve sinema sanatçısı Yılmaz Zafer, geçirdiği kalp krizleri sonucunda önce uzun süre bakıma muhtaç kaldı, arkasından geçirdiği beyin kanaması sonucunda 39 yaşında öldü.

    1. Orhan Veli Kanık

    1950 yılında, 36 yaşında hayata veda eden Orhan Veli, bir haftalığına geldiği Ankara'da belediyenin kazdığı bir çukura düşerek başından hafifçe yaralanmış ancak bunu önemsemeyerek iki gün sonra İstanbul'a geri dönmüştü. Olaydan dört gün sonra fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Beyin kanaması sonucu girdiği komadan çıkamayarak Cerrahpaşa Hastanesi'nde hayata veda etti.

    1. Tezer Özlü

    Yazar Demiz Özlü'nün kardeşi Tezer Özlü, Türk Edebiyatı'nın en önemli kadın yazarlarından biridir. Geçirdiği rahatsızlıklar nedeniyle 1967-1972 yılları arasında İstanbul'da farklı hastanelerin psikiyatri klinklerinde kaldı ancak 1986 yılında, 42 yaşında göğüs kanseri nedeniyle öldü.

    1. Nilgün Marmara

    1987'de, 27 yaşındayken Beyoğlu'ndaki evinin balkonundan atlayarak intihar eden Nilgün Marmara, çok sevdiği şair Sylvia Plath'in ölümünden derinden etkilenmişti.

    1. Oğuz Atay

    Türk Edebiyatı'nda Tutunamayanlar ile post-modern tarzda eser veren ilk yazar Oğuz Atay, 1977 yılında, 43 yaşında beyninde çıkan bir tümör nedeniyle hayatını kaybetti.

    1. Cahit Sıtkı Tarancı

    Cumhuriyet Dönemi Türk Şiiri'nin en önemli isimlerinden Tarancı, 1951 yılında evlendikten birkaç yıl sonra geçirdiği bir kriz sonucu felç geçirmiş ve devlet tarafından Viyana'ya götürülmüştür. Tarancı Viyana'da iyileşememiş, 1956 yılında, 43 yaşında hayata veda etmiştir.

    1. Sabahattin Ali

    Türk öykücü, şair, öğretmen, yazar ve gazeteci Sabahttin Ali, 1948 yılında 41 yaşındayken bir cinayete kurban gitti. "İçimizdeki Şeytan" isimli romanı milliyetçi kesimde büyük tepki toplamıştı. Ali Ertekin isimli şahıs, milli hislerini tahrik ettiği gerekçesiyle Sabahattin Ali'yi başına sopa vurarak öldürdü. Ancak yakın çevresine göre sanatçının ölüm sebebi Milli Emniyet tarafından sorgulandığı sırada gördüğü işkencelerdi.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler