Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Hangi ünlü, neye yatırım yapıyor?

    Ünlülerin yatırım yaptığı alanlar.

    Hangi ünlü, neye yatırım yapıyor?

    Eski bir sanatçının ya da oyuncunun beş parasız ve sefil halde sokaklara düştüğünü, kalacak bir evinin ya da ona sahip çıkacak birinin bile olmadığını anlatan sahnelere birçok kere şahit olmuşsunuzdur. Mikrofonu uzatan televizyon muhabirine mazideki güzel günleri, çektiği filmleri ve şaşalı hayatını anlatan eski şöhretin bugünkü hali hepimizin içini acıtır…

    Fakat bugünün ünlüleri, dünkülere hiç benzemiyor. Yarın ağlanacak duruma düşmemek için kazandıkları ile sürekli yatırım yapıyorlar. Kimisi klasik yatırımcı emlaktan vazgeçmiyor. Kimisi geleceğe oynuyor, Twitter’a yatırım yapıyor. Kimisi sokağın nabzını tutuyor, iş makineleri alıyor. Kimisi ticari taksi işletiyor. Kısaca yok yok. İşte o ünlüler ve birbirinden ilginç yatırımları…

    Emlak kralı Karadayı

    Kenan İmirzalıoğlu parasını emlakta değerlendirenlerden. Cihangir’i şantiyeye çeviren İmirzalıoğlu’nun bölgedeki yatırımlarının 30 milyon doları aştığı söyleniyor. Bu aralar Karadayı dizisi ile hayranlarının kalbini yeniden çalan İmirzalıoğlu’nun kendisi de Cihangir’de oturuyor.

    Fahri Geredeli Polat Alemdar
    Türkiye gibi her şeyin bir günde değiştiği bir ülkede bir diziyi 10 yıl boyunca devam ettirebilmek bile başlı başına bir yatırım aslında. Şaşmaz, yatırımlarını iki kardeşi ile birlikte yapan Şaşmaz, daha önce bir ahşap fabrikası kurdukları Gerede’de şimdi de hayvancılık yapmaya hazırlanıyor.

    Doğa aşığı Ata Demirer

    Bir Bozcaada aşığı olan ve onu şöhretin zirvesine taşıyan Eyvah Eyvah film serilerini de bu bölgede çeken Ata Demirer, yatırımlarını da bu bölgede yapmak için arayışa başladı. Habbele Koyu civarında 7 dönümlük bir tarla almak için girişimlerde bulunan Demirer, bu arazide üzüm bağları yetiştirmeyi hedefliyor.

    Twitter’ın ortağı Emrah

    Bir dönem yüze yakın emlak yatırımı olduğunu söylenen dünün Küçük Emrah’ı, Emrah İpek, kısa bir süre önce halka arz edilen Twitter’ın 5 milyon dolar değerindeki hissesini satın aldı. Çok hızlı bir şekilde yükselen hisselerin değeri üç katına çıkarken Emrah’ın hisselerinin değeri de 15 milyon dolara ulaştı. Emrah elindeki hisseleri satmış mıdır bilinmez ama iyi koku alan bir yatırımcı olduğu her halinden belli.

    Diva iş makinesi alıyor

    O bir Diva. Türk sanat musikisinin yaşayan efsanelerinden biri… Doğal olarak yaptığı yatırımın da bir farkı olmalı. Kazandığı paranın önemli bir kısmını iş makinelerine yatıran Bülent Ersoy, bu makineleri haftalığı 10-15 dolardan belediyelere ve müteahhitlere kiralıyor.

    Tatlıses’te yok yok
    Yaklaşık 30 yıldır Türkiye’nin gündeminden hiç düşmeyen İbrahim Tatlıses, birçok yatırımıyla medyanın ilgi odağı olmaya devam ediyor. Seyrantepe’de bir restoranı ve iş hanı olan Tatlıses’in Bodrum ve Kuşadası’nda birer oteli, Cevahir Alışveriş Merkezi’nde solaryum salonu, marketleri ve taksi şirketi bulunuyor. Daha Tatlıses adıyla bir lahmacuncu zinciri açan ünlü türkücü, bu işi birkaç yıl sonra tasfiye etmek zorunda kalmıştı.

    Gündeş çiftlik kurdu

    Ebru Gündeş’in yatırımları çok eskilere dayanıyor. Tekirdağ Muratlı’da bir çiftliği bulunan Gündeş hayvancılık yapıyor. Gündeş’in 1000’e yakın büyükbaş hayvan bulunuyor. Güntaş Tarım Hayvancılık adında bir şirketi bulunan Gündeş, işlerini ağabeyi ile birlikte yürütüyor.

    Tuba Büyüküstün’ün gözü yurt dışında
    Ekraların en güzel yüzlerinden biri olan Tuba Büyüküstün de ticarette hızlı olanlardan. Ünlü oyuncu anne ve babası ile birlikte kurduğu “İstron Elektronik Teknolojileri” ve “Baykon Endüstriyel Tartım Sistemleri” şirketlerine yatırım yapıyor. Büyüküstün, Azerbaycan, Kazakistan ve Kırgızistan’da da şubeleri olan iki şirketi için diğer ülkelerde de yatırım fırsatları kovalıyor.

    Araba tutkunu Cem Yılmaz
    Şöhret olduğu ilk yıllarda lüks otomobillere düşkünlüğü ile bilenen Cem Yılmaz’ın yatırımları arasında otomobiller hala ilk sıralarda yer alıyor. Bir Bentley otomobili olan Yılmaz’ın ayrıca bir Mini Cooper ve üç adet de Porsche’si var. Cem Yılmaz’ın Levent ve Çeşme’de villası, bir benzin istasyonu ve değeri 2 milyar lirayı bulan bir teknesi var

    Villa tutkunu Tarkan
    Türkiye’nin tartışmasız süper starı Tarkan da emlak yatırımı yapanlardan. Tarbya Sümer Korusu’nda 1 milyon dolar değerinde bir villası olan Tarkan’ın Arnavutköy’de tarihi bir köşkü, Beykoz’un Öğümce Köyü’nde bir çiftliği ve Manhattan’da 5 milyon dolar değerinde bir dairesi bulunuyor.

    Emlak danışmanı Sertab Erener

    Sertab Erener’in Sıraselviler’de, mortgage ve inşaat alanında uzman olan bir danışmanlık şirketi bulunuyor. Sevgilisi Demir Demirkan ile ortak oldukları beş farklı şirketleri daha var. Son dönemde inşaatın yıldızının giderek yükseliyor olması ikilinin bu alana yaptıklarını yatırımları daha da hızlandırdı.

    Justin Timberlake’ten genç işi yatırım

    Gençlerin sevgisilisi Justin Timberlake, yatırımlarını da kendi jenerasyonuna uygun alanlarda yapıyor. Online bir reklam şirketine satılan Myspace’e ortak olan Timberlake’in şirkette önemli bir rol oynadığından söz ediliyor. Timberlake daha önce ünlü William Rast, Memphis’te bir golf kursu ve Stipple adında bir girişim sermayesi şirketine de ortak olmuştu.

    Kim Kardashian ayakkabı satıyor

    Kardashian ailesi para basan bir makine gibi. Televizyon şovları, skandalları ve bunların hepsini paraya çeviren bir yatırım anlayışları var. Kardeşleri ile birlikte hareket eden Kim Kardashian, 2007 yılında üç ortakla birlikte kurduğu ShoeDazzle şirketi ile online ayakkabı ve aksesuar satıyor. 3 milyona yakın müşterisi olan e-ticaret sitesi üyelik ücreti de talep ediyor. Şirket kısa bir süre önce risk sermayesi şirketi Andreessen Horowitz’ten tam 40 milyon dolarlık yatırım aldı. Bu şirketin Facebook, Foursquare, Groupon, Skype ve Twitter’a da yatırımları bulunuyor.

    Lady Gaga’nın teknoloji tutkusu

    Dünya popunun çılgın kadını Lady Gaga da parasını girişim sermayesinde değerlendiriyor. Müzik ve spor dünyasından ünlüleri hayranları ile buluşturan Backplane adındaki sosyal ağın büyük ortağı olan Lady Gaga’nın teknolojiye yaptığım tek yatırım da bu değil. Lady Gaga daha önce de oyun şirketi Zynga ile bir işbirliğine giderek popüler çiftlik oyunu FarmVille’in farklı bir versiyonu olan GagaVille’in ticarileşmesini sağlamıştı.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler