Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Halısaha Maçlarında Karşımıza Çıkan Olmazsa Olmaz İnsan Tipleri

    Akşamları yada gece yarısı tanıdıklarla birlikte halısaha maçları yapmak ülkece gelenek haline getirdiğimiz bir durum. Altışarlı takımlar ter atmak ve eğlenmek için mücadele eder ancak bu maçlarda olmazsa olmaz olan bazı tip insanlar vardır. Bizde sizler için klonlanmış bu kişileri yazdık

    "Abi bi' ara toplanalım halı saha yapalım yea" diyen kişi

    Bu kişiler sanki dünyaya klonlanmış ve tek bir görev için gönderilmiştir. Sürekli bir şeyler için toplanmak isterler ama kesinlikle toplanılması için kıllarını kıpırdatmazlar. Özellikle halı saha için toplanmak isteyen kişinin en sonunda 12 kişi bulsa bile kendisinin işi çıkar ve yine toplanılmaz.

    Sürekli geç gelen kişi

    İşte saatini biliyorsun 9-10 demişiz sana cool olmanın ben geç gelirim triplerinin ne alemi var? Geliyorsun sonra "siz başlayın ben ısınacam" diyorsun, lale gibi koşuyorsun... Yapma arkadaşım.

    Sürekli erken gelen kişi

    Bu tip kişiler erkenden gelirler sahayı kontrol ederler ve halı saha sahibine erkenden ışıkları yaktırarak nefretini kazanırlar. Bazıları da sakatlanır ama olsun erken gelmiş sonuçta.

    Son anda işi çıkan yalancı insan kişisi

    Halısaha maçlarında en çok sevilmeyen tiptir kendileri. 12 kişi ayarlarsınız bazen yedek bulamazsın arkadaş tamam der, geleceğim der ama bir sorunu çıkar işim vardı oynamak istemez acil işim çıktı yalanıyla arkadaşlarını mahçup eder. Zorunlu eksik oynanır.

    Tadımız kaçtı...

    Mesafe tanımadan kaleye şut çeken kişi

    Kendisini Zidane sanan ve zımba şutlarla her topa vurmaya çalışan kişidir. Topun nereye gittiğinin kimin koştuğunun kimin pas istediğinin onun için önemi yoktur. Hıyar, gördü ya boşluğu, kaleden kaleye vurur gerekirse.

    Passız oynayan kişi

    Halı sahanın pasla oynanan mini bir ter atma aktivitesi olduğunu kafasından silmiş, yerine 6 kişiyi çalımlayıp gol atacağım fikrini yerleştirmiş kişidir. Bu insanlar genelde hırs yapıp herkesi geçmeye çalışırlar. Sadece aha topu kaybedecem s*çtık dediklerine pas atarlar. Hem de öyle bir yere pas atarlar ki... Üstüne pası alamayana(?) bi' ton lafı da esirgemezler.

    Maç ortasında küsüp "ben oynamıyorum yea" diyen ardından muhakkak ikna olan kişi

    Sahamızın tripli abileridir. Her şeye trip atar, küserler. Kalede 5 dakika fazladan dururlar, gururlarına yediremezler. Faul derler kimse oralı olmayınca gözleri dolar. Ben takılmayacak adam mıyım der ve çeker gider. Onun arkasından ikna edecek kişi muhakkak bulunur ve iki dakikalık duraklamanın ardından küsen kişi yeniden sahaya döner. Bunların yanında pas bekleyen kişi hiç pas alamadığında oynayacağınız oyunu s**eyim der ve sahayı terk eder.

    Maçta sürekli birilerine, kimseyi bulamadı mı kendisine kızan kişi

    Kendini takım kaptanı sanan, kimsenin umursamadığı ve bazı zamanlarda çıkışta tüm oyunculardan dayak yiyen kişi (bazen dayanılmaz maç ortasında dövülür). Herkese küfür eder, kaçan pozisyonlarda birilerine kızar... Kendisini görmezden gelen bu insanlar 11 kişiye sövdükten sonra en son kendisine gelir ve boş geçmez.

    Maç sonunda kritik yapan kişi

    Kendisini Rıdvan Dilmen, Hıncal Uluç sanan kişidir. Maçın tek kaydı kendisindedir ve herkesin pozisyonunu hatırlar. Yanlışları söyler, kimin bala gol attığını değerlendirir. Hocam ölmüşüz hala ne konuşuyorsun ya gibi sızlanışları dinlemez.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler