Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Gönlümüzün Kalın Kaşlı Sultanı Cara Delevingne'e Hayran Olmak İçin Bir Sebep Daha!

    Güzel yıldıza hayranlık duymak için bir sebep daha bulduk!

    Durup durup anıyoruz Cara Delevingne'yi... Çok beğeniyoruz. Ne yapalım yani.

    1992'de doğdu, henüz 5 yaşındayken dünyaca ünlü Storm Modellik Ajansı'nın sahibinin kızıyla yakın arkadaş oldu. Bu hoş tesadüf de masmavi gözlerine, kalın kaşları ve biçimli dudaklarına bambaşka yollar açtı.

    ***Dünyanın en bahtlı 8 topmodeli

    *'nden biri ilan ettiğimiz Cara Delevingne**'ye hayranlığımız büyük.

    Henüz 20 yaşındayken Victoria's Secret meleği oldu. Yetmedi, Anna Karenina filmi için kamera karşısına geçti!

    Filmde Prenses Sorokina'yı canlandırdı, Keira Knightley ve Jude Law gibi efsane oyuncularla başrolü paylaştı. Görünen o ki, über düzgün bir vücuttan ve vurucu bakışlardan fazlası vardı bu küçük hanımda.Hatta çok daha fazlası vardı! Resmen bir rock yıldızı gibi davul çalıyordu Cara Delevingne!

    Şu videoyu izledikten sonra ''Eh artık!'' dedik, ''...daha ne kadar hayran olabiliriz biz bu sarışına!''Daha ne kadar hayran olabileceğimizi 2016'da vizyona girecek The Suicide Squad filmiyle öğreneceğimizi düşünüyorduk açıkçası.

    Kendimizi The Suicide Squad'a hazırlamıştık. Yalnızca Jared Leto'nun oynayacağı Joker karakterini acayip merak ettiğimiz için değil, aynı zamanda Cara Delevingne'nin Enchantess rolünde neler yapabileceğini görmek için bekliyorduk.

    ''Bu rolün de altından kalktıysa, 'en acayip İngiliz kadını' tacını Kate Moss'tan alıp bu kadına veriyoruz'' diyorduk arkadaş arasında. (Evet, biz arkadaş arasında en acayip İngiliz kadınlarını filan konuşuyoruz. Öyle bir arkadaş grubu bizimkisi)

    Bu arada The Suicide Squad'ın fragmanını halâ izlemediyseniz sizi şuraya alalım.''The Suicide Squad'ı bekliyorduk'' demiştik ya; Cara Delevingne bizi çok bekletmek istemedi sanırız.

    ...ve O da Star Wars hayranı çıktı!

    Star Wars kostümleri giyerek filmin galasına giden yüzlerce hayranın fotoğrafını gördük geçtiğimiz günlerde. Cara Delevingne de onlardan biriymiş, kendi paylaştığı Instagram fotoğrafıyla anladık.

    Üstelik Cara Delevingne herkes gibi orjinal kıyafetleri taklit etmemişti. Seksi kadın ünlülerde sık gördüğümüz Prenses Leia kılığına da girmeyi reddetmişti anlaşılan.

    Cara Delevingne, tamamiyle kendi karışımı olan kostümüyle gitti The Force Awakens galasına :) Karşınızda yeniden Cara Delevingne! Elinde ışın kılıcı tutan bir Jabba The Hutt olarak :)

    /

    /

    Kadın özgün. Kadın güzel.
    Kadının bu Instagram resmi iki haftadan kısa bir sürede 780.000 like almış durumda.
    Bu kadar like, bu kadının hakkıdır...

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler