Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Göbek Adı Macera Olan Dünyanın En Korkusuz Adamı: Bear Grylls!

    Ulster Birlik Partisi eski üyesi Patricia Ford ile kriket oyuncusu ve işadamı Neville Ford'un kızı Lady Grylls ve Muhafazakar Parti eski üyelerinden Sir Michael Grylls'in oğlu olarak dünyaya gelen maceraperest; Donaghadee, Kuzey İrlanda ve Wight Adası üzerinde bulunan Bembridge'de büyüdü. Grylls'e "Ayı" lakabını kendisinden büyük kız kardeşi Lara Fawcett tarafından verildi.

    Grylls; Eaton House, Ludgrove School, Eton College'i bitirdi ve bu okulun ilk dağcılık kulübünü açmasına da katkıda bulundu.2002 yılında Birkbeck, Londra Üniversitesi'nde Hispanik araştırmalar bölümünden dereceyle mezun oldu. Shōtōkan-ryū karatede siyah kuşağı bulunan Grylls; İngilizce, İspanyolca ve Fransızca dillerine ana dili kadar hakim. İnancı "hayatın omurgası" olarak tanımlayan Grylls koyu bir Hristiyan...

    2000 yılında hayatının kadını Shara Grylls (kızlık soyadı Cannings Knigh) ile evlenen genç maceraperestin Jesse, Marmaduke ve Huckleberry adlarında üç erkek çocuğu var.

    Asıl adı " Edward Michael Grylls" olan ünlü survivora, İngilizcede ayı anlamına gelen lakabı "Bear", kız kardeş tarafından takıldı.

    Gerçek adı Edward olmasına rağmen ilk adını resmen Bear olarak değiştirdi.

    Kendisi Shotokan Karate'de 2. dan siyah kuşak sahibi.

    İngiliz Özel Hava Kuvvetleri SAS'da 3 yıl boyunca görev aldı.

    1996 yılında SAS'da görev alırken, Güney Afrika'da bir serbest atlayış esnasında paraşütü yırtıldı ve yere sert biçimde düştü. Sırtında 3 yerde kırık oluştu.

    ... Gel gelelim; kazadan sadece 8 ay sonra, 23 yaşında Everest'e tırmanarak en genç dağcı ünvanını aldı.

    Bir keresinde tırmanış sırasında kaza geçiren arkadaşı için Thames Nehri'nde tam 22 km kürek çekti. Üstelik çıplak olarak!

    Kırdığı rekorlar arasındaki en tuhaflarından biri; 7600 metre yükseklikte bir hava balonunda resmi akşam yemeği yemek :)

    Programlarında sıklıkla gördüğümüz çiğ et yeme, idrar içme gibi aşırılıklara çocukluktan beri zaafı var arkadaşın. Çiğ etin tadı onu gerçekten mutlu ediyormuş.

    Hatta şöyle ki; bir programında bunaltan sıcaktan korunmak için üzerine idrarını yaptığı t-shirtünü kafasına sarmıştı.

    "İnanılmaz Kurtuluş" adındaki programı için bir keresinde bir timsah ile güreşmişliği var...

    ... Ve çölde bulduğu, çürümüş deve eti yemişliği :\

    Doğada rastladığı cansız hayvan bedenleri ile arası "nedense" çok iyi. Bir koyun ölüsü ile örtünüp uyumak en sevdiği hobileri arasında :)

    Sevgili Bear her zaman o kadar da garip değil tabi... 34 yaşındayken izciliğin en üst rütbesi olan Oymakbeyliği'ne yükseldi.

    Kendisi için en unutulmaz anılarından biri ise Himalayalar'da 29.000 feet'den yaptığı yamaç paraşütü olmuş. İnsanlar tırmanmaya korkuyor beyimiz tırmandıktan sonra aşağı atlıyor :)

    Bir diğeri ise Atlantik Okyanusu'nu üstü açık bir bot ve bir arkadaşı ile geçmek...

    Deli meli ama kendisi tam anlamıyla "Altın Yürekli" bir adam. Bir yardım kuruluşu için Britanya Adaları'nı boyda boya geçmişliği var!


    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler