Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Gerçek Ajanlar James Bond Filmleri Hakkında Ne Düşünüyorlar?

    Biz bayılıyoruz tabii ama... Bir de işin ehlinden duymak lazım!

    Akıllardaki soru belli: Sean Connery efsanesi, Daniel Craig efsanesi derken... Yeni 007 kim olacak?

    Britanya'nın görsel ve yazılı sanatlardaki medar-ı iftiharlarından biri James Bond serisi. Hattâ en büyük iftiharı da diyebilirdik, ta ki Benedict Cumberbatch Sherlock Holmes'ü oynayana kadar... Tabii Cumberbatch 2010-2016 arası attığı gollerle maçı beraberliğe getirdi.

    Son 4 filmde Daniel Craig'in başrolü oynadığı James Bond serisi, beyazperde macerasına 1962 yılında Dr. No ile başladı ve bugüne kadar tam 24 kere izleyicileri sinema salonlarına hapsetti. Ian Fleming'in eserinin ölümsüzlüğü artık su götürmez bir gerçek, sanıyoruz ki insanlık varolduğu sürece 007 bambaşka yüzlerle karşımıza çıkacak, biz de ömrümüz yettiğince hayran hayran izleyeceğiz...

    Hah, aklımızdaki ilk soru demişken;

    Kulislerde Tom Hiddlestone'un ismi sıkça anılmaya başlanmış. Diğer güçlü adaylar Idris Elba ve Tom Hardy... İnternet dedikodularına göre Henry Cavill de masadaki ihtimallerden biri, tabii Cavill Superman serisini bırakır da dünyanın en ünlü ajanı olmayı kabul eder mi, biz pek ihtimal veremedik açıkçası. Gelelim konu başlığımıza... Biz bu kadar bayılıyor, her filmi defalarca keyifle izliyoruz da;

    ...gerçekten hayatlarını ajanlık yaparak, istihbarat servislerinde çalışarak kazanmış, katiyen tahmin edemeyeceğimiz misyonlar atlatmış, üstüne üstlük hayatta kalmayı da başarmış emekli ajanlar James Bond hakkında ne düşünüyorlar?

    Gelin beraber öğrenelim: Brad Robinson (Eski CIA ajanı)

    ''Açıkçası ben Bond filmlerini epey seviyorum. Ama 007 filmlerinin gerçek ajanlıkla ilişkisi genelde teğet geçmekten ibaret. Bond filmleri daha çok patlamalar, seksi kadınlar ve dünyayı ele geçirmeye çalışan karikatürize kötü adamlarla ilgili.

    Gerçek hayatta ajanlar bulundukları ortama karışabilmek için çok çaba harcarlar, dikkat çekmemeye çalışırlar. James Bond öyle mi sizce? Eğer bir casus casusluk filmi görmek isterse Body of Lies, The Good Shepherd ya da Funeral in Berlin'i izler. Yine de, ben ve iş arkadaşlarım yeni çıkacak Bond filmlerini hep heyecanla bekliyoruz. İzliyoruz, gülüyoruz işte :) '' Dave Sparazynski (Eski paralı asker)

    Yıllar içinde hükümet hükümet, organizasyon organizasyon çalışan bu 'özel güvenlik' beyefendi biraz daha canı sıkkın konuşuyor:

    ''İzlerken bazen sinirden dişlerimi sıkıyorum, sonra bunun eğlencelik bir film olduğunu hatırlayıp, gülüp geçiyorum. Yani profesyonel eskortlar ya da striptizciler Showgirls hakkında ne düşünüyorlardır sizce? ...Mesela Robert De Niro'nun oynadığı Ronin'in senaryosu ve aksiyon sahneleri daha sahiciydi.

    Anladığım şu ki; sadece casusluk adı altındaki aksiyonlar tüm filmi dolduracak kadar derin gelmiyor herhalde...'' Richard White (Eski Amerikan Ordusu istihbarat çalışanı)

    27 yıl boyunca Amerikan Ordusu'nun istihbarat servisinde çalışan Richard White'ın sözleri çok net :)

    ''Benim işim casusluk yapmak değil, casusları yakalamaktı. Yine de James Bond kitaplarını ve filmlerini epey eğlenceli buluyorum.

    Bu arada mesela sihir de yapamıyorum, ama bence Harry Potter serisi de çok eğlenceli. Ayrıca yıllar boyunca sıkı bir Bugs Bunny hayranıydım ama, orda bir yerde harika bir espri anlayışı olan, konuşan bir tavşan olduğuna da inanmıyorum :) ''


    Kaynaklar: Quora.com, Wikipedia.org & Gq-magazine.co.uk

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler