Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Geleceğe Mesaj Göndermenin Yolu Bulundu!

    Gelecekteki kendinize mesaj yollamanızın yolu bu içerikte!

    Zaman kapsülleri geçmişte kaldı

    Küçükken misketlerinizi, oyun kartlarınızı ya da tasolarınızı, kısaca sizin için değerli olan eşyalarınızı geleceğe taşımak istemediniz mi? Belki de güvenli gibi duran bir kutuya koyup, sadece sizin bildiğiniz bir yere sakladınız, gömdünüz. Zamanı donduramasanız da anılarınızı o andan seneler sonra da hatırlamak istediniz. Aradan geçen zamanla belki o eşyaları sakladığınızı unuttunuz, belki de sakladığınız o kıymetli hazinenize sizden önce bir başkası ulaşmış olduğu için elleriniz boş döndünüz...

    Geleceğe mesaj yollamak artık çok kolay!

    Ee artık bilgi, teknoloji çağındayız, şimdilik zamanda yolculuk yapamıyor olabiliriz ancak; henüz maddeleri olmasa da mesajlarımızı geleceğe yollayabiliyoruz!

    Hem de yanımızdan bir saniye bile ayırmadığımız avuç içi kadar telefonlarımızla. Leadtime gelecekte belirlediğiniz bir zaman diliminde size gösterilmek üzere notlar almanızı, videolar kaydetmenizi sağlıyor.

    Bunun telefonlarda bulunan takvim uygulamalarından farkı ne?

    Şöyle düşünelim; Alarmlı saatler de, kol saatiniz de zamanı gösteriyor. Ancak birinden nefret ederken diğerini aramızda duygusal bir bağ olacak şekilde seviyor, mümkün mertebe beğendiğimiz saatleri almak için para harcıyoruz. Aynı şey takvimler için de geçerli! Ödeme zamanları, bitirilecek projelerin hatırlatmaları derken birçoğumuz dijital takvimlerimizden nefret eder hale geliyoruz.

    Kısacası kullanım amacı!

    Kendinize küçük süprizler yapın!

    Kışın kendinize yollamak için yaz tatilinizden bir enstantene çekebilir, ya da çok yoğun olacağınızı bildiğiniz sınav, sunum dönemlerinizde kendinizi motive etmek için videolar kaydedebilirsiniz.

    Mutlu olmak için bir başkasına ihtiyacınız yok! Kendi kendinizi mutlu edin. Hatta sevdiklerinizin telefonuna da programı indirip sadece zamanı geldiğinde görebileceği notlar videolarla onlara küçük mutluluklar hediye edin.

    Mutluluk bulaşıcıdır!

    Siz kendiniz de dahil sevdiklerinizi mutlu ederken, Boyner de boş durmuyor ve app'i indirip 1 Ocak'ta yayınlanmak üzere #2016yaNotum etiketiyle video paylaşacak kişiler arasından yapacağı çekilişle, bir kişiye vereceği 1000 TL değerindeki hediye çekiyle yılbaşında, mutluluk ağacındaki yerini alıyor.

    En Çok Aranan Haberler