Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Game Of Thrones'un Melissandre'sine Doyamıyorsanız, Kutlu Olsun! Bir Tane Daha Geliyor

    Dizide bir kırmızı rahibe yetmiyor diye düşünenlerdenseniz, buyurun, hayırlı haber.

    Game of Thrones’un son sezonu ağızlarda çok keyifli bir tat bırakmadı. Emmy ödüllerinde ortalığı süpürmüş olsalar da, bu sezonun önceki sezonlara kıyasla daha zayıf olduğunu kabul etmemiz lazım. Normalde bu tip düşüş diziye olan bağlılığı sarsar, beklentileri dibe vurdurur, önyargılarımızı tavan yaptırır ama ilginç bir şekilde kendimi yeni sezonu fazlasıyla merak ederken buluyorum. Hatta sezon incelememde söylediğim gibi, yazarların kitabın kanatları altından çıkmasının olumlu bir sonuç doğurabileceğini bile düşünüyorum zaman zaman.

    Yeni sezonun çekimleri hala devam ederken setten haberler gelmeye devam ediyor elbette. Deadline’ın haberine göre dizimizin kadrosuna yine bir İngiliz aktris Malanie Liburd katılmış. Geçmişince CSI, Dracula gibi dizilerde konuk oyunculuklar bulunan Liburd’un rolüyle ilgili haberde kendisinin diziye “Kırmızı Rahibe R’hllor” olarak katılacağı söylenmiş.

    Bu haberden sonra genel bir “Bu karakter Melissandre’nin yerine geçecekmiş” dedikoduları çıksa da, Deadline’ın ve internetin konuyla ilgili kanısı, ışığın hizmetkarlarının tek olmadığı, Liburd’un da farklı bir Kırmızı Rahibe olarak diziye katılacağı yönünde.Ben bu teoriyi bir adım daha ilerleteyim, nasılsa artık ortada spoiler yapabileceğimiz bir kaynağımız da yok, acaba bu rahibe önceki dedikodularda duyduğumuz Lady Stoneheart olayıyla ilgili olabilir mi? Hadi teorisyenler bundan çok daha iyisini yapabileceğinize şüphem yok.

    Arkalarında prodüktörlerin George RR Martin’den duyduğu şeyler dışında yaslanacak hiç bir şey olmadan yazıp çekecekleri bu sezon nelere gebedir çok öngöremiyoruz. Ya White Walker’lar da yaptıkları gibi ortaya güzel, ilginç, sürükleyici hikayeler çıkartabilirler, ya da temele dayandırdıkları bir şey olmadığı için klişelere, rahatsız edici aşırılıklara falan yönelebilirler. Bunu öğrenmek için bir süre daha beklememiz gerekecek.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler