Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Game Of Thrones'un 5. Sezondaki Ak Yürüyenler'inin Görsel Tasarımcısı Bir Türk

    Dünyanın en çok izlenilen dizilerinden Game Of Thrones'taki en merak edilen karakterler olan Ak Yürüyenler'in (White Walkers) 5. sezonundaki görsel tasarımları bir Türk'ün elinden Çıkma!

    Game Of Thrones'taki bu sezonki milli gururumuz Onur Can Çaylı

    Game Of Thrones izleyip de Ak Yürüyenler'i bilmeyen yoktur. O mavi gözleri ve buz gibi bedenleriyle görenlerin içini ürperten, havalı ve havalı olduğundan çok daha acımasız o karakterlerin 5. sezondaki halleriyse bir başka güzel. Bunu bir Türk'ün elinden çıktığı için söylemiyoruz.
    Yiğidi öldürmeden hakkını vermek için gelin bu yetenekli sanatçımızı tanıyalım.

    Onur Çaylı'nın Game Of Thrones için hazırladığı karakterlere bakalım ilk önce. Night's King bir önceki sezonda Craster'ın oğullarından birini mavi gözlü bir canavara dönüştüren karakterin ta kendisi.

    /

    /

    Eski bir Lord Commander olduğu rivayetleri internette dolaşıyor.

    Ve son bölümün son sahnelerinde bizi bizden alan bu çocuklar...

    /
    Türkiye'de büyüdü, Amerika'da hayallerini gerçekleştiriyor.

    Güzel sanatlar eğitimine lisede başlayan Çaylı; anatomi, proporsiyon ve stilizasyon alanlarında çalışmak, üretimde bulunmak istediğini söylüyor. Dijital olanda çalışsa da, kendisi yağlı boya ve heykelle de görsel konseptleri gerçeğe dönüştürmede, modellemede oldukça başarılı.
    /
    Kökleriyle olan bağlarından gurur duyuyor.

    Türkiye'de büyümüş olmasının ve ülkemizin tarihsel arka yapısının, artistik yaklaşımına etki ettiğini kabul eden Çaylı, bunu kendini diğer sanatçılardan ayıran önemli bir artı olarak görüyor.
    /
    Yer aldığı projeler arasında Cannes'da yarışan kısa filmlerden tutun da oyunlara, Örümcek adam'dan, Siyah Giyen Adamlar'a kadar bir çok önemli iş bulunuyor.

    Kendisi Açlık Oyunları karakterleri için de iki boyutlu modelleme yapmış.

    Yine bu sene vizyona girecek olan Terminator Genisys'te Arnold Schwarzenegger ve Emilia Clarke'ın yakın çekim sahnelerinin baş ve vücut modellemelerini yapmış.

    Daha önce Sega, Sony Pictures, Dream Works, Massive Black gibi dünya devleriyle çalışan sanatçımızı Avangers Age Of Ultron'da da görmeye devam edeceğiz.

    /

    /

    Ne ilk ne de son büyük başarısı bu Onur Çaylı'nın. Büyük bir merak ve ilgiyle kendisini ve çalışmalarını takip ediyor olacağız. Sanatçının Instagram sayfası ve kişisel web sayfalarına buradan ulaşabilirsiniz.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler