Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Futbolu İyi Bildiğini İddia Edenlere! Bunları da Biliyor musunuz?

    Bakalım futbolu ne kadar biliyorsunuz... Futbolun çok bilinmeyen kurallarını bir araya getirdik.

    Kale Vuruşundan Gol Olur Mu?

    Aut atışı dediğimiz kale vuruşu sonucu, top rakip kale ağlarıyla buluşursa gol olur. Futbol sahalarında, genellikle rüzgar etkisiyle az da olsa görülen bir durumdur.

    Aut atışı sonucu top kendi kalesine gider ve ağlarla buluşursa, bu gol olarak geçerli değildir. Ancak rakip takım köşe vuruşu kazanır. Bir Takım Faulden Kendi Kalesine Gol Atabilir Mi?

    Yapılan faul atışını oyuncu direkt kendi kalesine gönderirse, bu gol olarak geçerli sayılmaz. Şikeleri önlemek için koyulan bu kurala göre, öyle bir durumda, rakip takım köşe vuruşuyla oyunu başlatır. Santradan Gol Olur Mu?

    Tıpkı kale vuruşunda olduğu gibi, top fileleri bulursa gol sayılır. Yalnız, hakem düdüğü çalmalı ve rakip oyuncular orta noktadan 9.15 oranında uzak olmalıdırlar; yoksa gol iptal edilir. Taç Atışından Ofsayt Olur Mu?

    Taç atışından dolayı ofsayt verilemez. Eğer taç atışı kendi kalecisine doğru olursa, kaleci topu eline alamaz. Taç Atışından Gol Olur Mu?

    Taç atışından kol kuvvetiyle kaleyi bulan toplar olmaktadır. Ancak bu beyhude bir çaba olur çünkü taç atışı kimseye dokunmadan, direkt kaleyi bulursa gol geçersiz sayılır. Kaleye Giden Topu Futbolcular Dışında Biri Kurtarırsa, Gol Verilir Mi?

    Saha dışından fanatiğin biri, top çizgiyi geçmeden sahaya dalıp, cansiperane bir şekilde yüzde yüzlük bir golü engellese bile gol geçerli sayılamaz. Belki taraftar sahaya iner, stadyum yıkılır, ancak gol sayılmaz. Topa müdahalenin yapıldığı yerde, hakem atışıyla oyun tekrar başlar.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler