Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Fuat Avni Kim?

    Fuat Avni'nin kimliği hakkında her kafadan bir ses çıkıyor. İşte medyada yer almış, gelmiş geçmiş tüm Fuat Avni'ler...

    Bülent Arınç

    Bu iddia o kadar dillendirildi ki, soru önergesi bile verildi. En son TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda milletvekillerince, Bülent Arınç'a "Fuat Avni kimdir?" diye soruldu. "Bilmiyorum. Bilsem ben de hesabını göreceğim de, bilmiyorum. Evliya gibi adam... Hızır mıdır İlyas mıdır bilemiyorum... Adamı meşhur etmeyelim Allah aşkına. Kimse kim..." diye yanıtladı.

    Ana Muhalefet

    Ana muhalefet partisi CHP'yi AK Parti'ye muhalefet edememekle suçlayan Emine Ülker Tarhan, "Türkiye’nin ana muhalafeti, şu anda kim olduğunu bilmediğimiz Fuat Avni diye birisi! Nasıl bu hale gelebildik biz?" diyordu. Kerim Gün

    İddiayı ilk ortaya atan, AKP yanlısı kulis ve istihbarat bilgileri veren @yesiloperasyon adlı hesap oldu. @yesiloperasyon'dan sonra bu kez gazeteci Furkan Haykır aynı iddiayı dile getirdi. Gazeteci Kerim Gün'den ise jet cevap geldi. Kerim Gün, "AKP'lileri titreten @fuatavni hesabı ile kurulabilecek tek irtibatım twitter'dan takip eden 503 bin küsur kişiden biri olmaktır" diye yazdı.
    Hayrunnisa Gül mü?

    Abdullah Gül'ün görev süresi bitiminde haksızlıklara maruz kaldıklarını söyleyen Hayrunnisa Gül, "Şimdi ben de susuyorum, ama fazla susmayacağım; asıl intifadayı ben başlatacağım" deyince, Ahmat Hakan köşesinden bombayı patlattı ''Fuat Avni, Hayrunnisa Gül olmasın?'' Abdülkadir Selvi

    Müjde Ar, bir röportajda "Bazı geceler “Acaba Abdülkadir Selvi, Fuat Avni olabilir mi?” diye düşünmeden duramıyorum." deyince, fitili tutuşturuverdi. Bir kısım olayı ti'ye alırken, bir kısım da ciddiye alıp kanıtlar ortaya sürerek doğrulamaya çalıştı. Fethullah Gülen mi?

    Bir dönem Fethullah Gülen'in yakın arkadaşlarından olan Latif Erdoğan'dan açıklama geldi.
    Erdoğan köşesinde, gündemi etkileyen paylaşımlar yapan Fuat Avni hesabının gerçek sahibinin Fethullah Gülen olduğunu yazdı. Kalabalık Bir Grup mu?

    İstihbarat uzmanı Cahit Dilek'in, kim olduğunu bildiğini iddia ettiği Fuat Avni ise biraz kalabalık. Dilek'e göre Fuat Avni, AKP'nin beynine yakın politikacılar ve bürokratlar ile kimliklerini dışa vurmayan polis, istihbaratçı ve askerlerden oluşan bir grup. Mahmut Tanal mı?

    Mahmut Tanal, "Fuat Avni kimdir?" diye soran basın mensuplarına, "Bunu iktidar bilmiyorsa ben nereden bileyim. Ancak, Fuat Avni benim diyebilirim” dedi Danışman mı?

    Fuat Avni, sürekli kendisinin üst düzey danışman kadrosunda olduğuna işaret eden kelimeler sarf ediyor. Bu hedef şaşırtma gibi görünse de özel danışman toplantılarından bilgi vermesi akıl karıştırıyor. Medyadan da olmak üzere bir çok insan, Fuat Avni'nin yakın danışmanlardan biri olabileceğini iddia ediyor. Yiğit Bulut mu?

    Geçmişinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı çok ağır yazılarla eleştiren Yiğit Bulut'un hızlı bir manevrayla önce iyi bir Ak Partili, ardından da danışmanlığa geçmesi bazılarınca şüpheli bulunmakta. Bu komplo teorisine göre ise Bulut aslında değişmedi; sadece Fuat Avni'ye dönüştü. Angela Merkel mi?

    Bu çılgın iddia da MHP Milletvekili Lütfü Türkkan 'dan. Twitter hesabından önce "@Fuatavni'nin değişik zamanlarda, değişik yerlerde çekilmiş fotoğrafları ve ismini açıklıyoruz. Az bekleyin.." şeklindeki mesajı ile merak uyandıran Türkkan, sonraki tweetinde "Türkiye'yi dinledik, dinleyeceğiz" diyen Alman Başbakan Merkel'in fotoğrafını paylaşarak, @Fuatavni'nin Merkel olduğunu iddia etmişti. Emre Uslu mu?

    Uzun süredir, bir çok kere Taraf Gazetesi yazarı Emre Uslu hakkında, bu tür iddialar yapılıyordu. Yakın zamanda hükümete yakın gazetelerin aynı anda, aynı manşetle ortaya attığı "Fuat Avni, Emre Uslu'dur" iddiası tekrar gündeme oturdu.

    Emre Uslu'nun Fuat Avni olduğuna dair ortaya konulan delillerdeki basit hatalar yüzünden, bu haberler çok itibar görmedi. Bu manşetlerde Fuat Avni'nin gazeteci Uslu olduğu iddia edilmesine rağmen, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın ''Fuat Avni kimsen erkek gibi çık ortaya'' çağrısı da muhtemelen '' Fuat Avni kim?'' sorusunun cevabının, bir süre daha zihinleri meşgul etmeye devam edeceğini gösteriyor.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler