Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Fenerbahçe'den Amedspor Maçı Öncesi Anlamlı Hareket: "Çocuklar Ölmesin Maça Gelsin!"

    Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fenerbahçe ile eşleşen, kupanın bir önceki turunda Bursaspor ile olan maçlardaki hadiseler ile dikkatleri üzerine çeken Amedspor, seyircisiz oynanan eşleşmenin ilk maçına "çocuklar ölmesin maça gelsin" pankartı ile çıkmış ve Fenerbahçeli futbolcular da pankartın arkasında yer alarak "anlamlı" mesaja destek vermişlerdi...

    Dev kulübün rövanş öncesi hareketi ise ayakta alkışlanmayı hak ediyor...

    Perşembe günkü rövanşa sayılı günler kala, adını sıklıkla duyduğumuz Diyarbakır'ın Sur ilçesinden "İstanbul'u hiç görmemiş 40 küçük çocuğu" maç gününe kadar şehre davet etti.

    Toplamda 4 gün boyunca İstanbul'u gezecek olan çocukların mutluluğu gözlerinden okunuyordu :)
    Her şey "çocuklara stresten uzak, mutlu günler yaşatmak" için...

    Kutuplaşmanın iyice cılkını çıkaran ülkemiz insanına güzel bir mesaj olan olay için kulübün internet sitesinden yapılan açıklamadan satır başları ise şöyle;

    "Bir grup Kongre Üyemizin organizasyonunda, Diyarbakır’ın merkez Sur İlçesi’nden 8-10 yaş arası, İstanbul’u daha önce hiç görmemiş 45 çocuk, Fenerbahçe’nin konuğu oldu.

    ...Bugün ilk olarak Stadımıza gelen çocuklar, Fenerbahçe Müzesi ve stat içindeki Fenerium mağazamızı gezdi. Burada, 45 çocuğa da üzerlerinde isimleri yazılı 21 numaralı çubuklu Fenerbahçe formaları ve çeşitli Fenerium ürünleri hediye edildi. Formaları sırtlarına geçiren çocuklar daha sonra yürüyerek Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’ne geldi. Burada Kürek Şubemizin konuğu olan ve öğle yemeği yiyen çocuklar, daha sonra da Dereağzı Tesislerimizi ve Şubelerimizi gezdi.

    Tamamına Passolig kartı çıkartılan çocuklar, akşam Fenerbahçe-BJK maçını izledikten sonra, 1 Mart Salı günü İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi’nin konuğu olacak ve ilk olarak Ataşehir Belediyesi’ne gidecekler. Çocukları aynı gün Sunay Akın, Erenköy’deki Oyuncak Müzesi’nde konuk edecek. 2 Mart Çarşamba günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde Fenerbahçe antrenmanını takip edecek olan çocuklar, Sarı Lacivert Derneği Başkanı Sertaç Komsuoğlu’nun davetlisi olarak akşam yemeğine katılacaklar. 3 Mart Perşembe günü başta Topkapı Sarayı olmak üzere kent turuna çıkacak olan çocuklar, aynı günün akşamı Stadımızdaki Amed Sportif Faaliyetler maçını da tribünlerden takip edecek.

    Kongre Üyemiz Ömer Ekinci, çocuklara stresten uzak, mutlu günler yaşatmak ve Fenerbahçe sevgisini aşılamak için birçok kişi ve kurumun da katkısıyla böyle bir organizasyona koyulduklarını söyledi."Küçük bir Fenerium turundan sonra Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’ne gelen çocuklar burada yemek yedi :)

    Çocukları en çok sevindiren şeylerin başında ise; her birine 1 tane olmak üzere hediye edilen dünya klasikleri oldu :)

    Perşembe günkü Amedspor maçına kadar İstanbul'u doya doya gezecek olan çocuklar...

    Kendilerine çıkarılan passolig kartları sayesinde, Sur'a dönmeden evvel Amedspor maçını izleyebilecekler :)

    Amedspor yapılan bu güzel hareketi resmi Twitter hesabından duyurdu ve Fenerbahçe'yi yürekli davranışından dolayı tebrik etti.


    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler