Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Facebook Çöktü, Türk İnsanı Ne Yapacağını Şaşırdı

    Dünyada Facebook'u en çok kullanan ülkelerden bir tanesi olan Türkiye'de Facebook çöktü ve yurdum insanı ne yapacağını şaşırdı. Bizde sizler için Twitter'da en çok dikkat çeken yorumları ve yapılan capsleri sıraladık.

    Akın var Twitter'a akın

    Facebook çökünce yurdum insanı daha zor hareket alanına sahip olduğu ve 140 karakterde kendini anlatmaya çalıştığı Twitter'da buldu ve "caps"te de göründüğü üzere sağlam bir yoğunluk oluştu!

    Facebook çökünce Twitter

    Facebook çökünce Twitter hesabı olanlar bana bir şey olmaz ben buradan da takılırım havasında yaşamlarına devam ediyorlar.

    Henüz caps yapmamışlar ya da ben göremedim ama Facebook çökünce Mahmut Tuncerli bol bol capsler görürüz birkaç saat içinde. Malum en çok kullanılan görsellerden bir tanesi kendisi... Twitter'ın sahibi köşe oldu köşe

    Türk insanının aklı önce; "Bu adam kesin parayı kırar" mantığıyla çalıştığı için, Facebook çöktü ve yurdum insanı Twitter'ın sahibinin kazandığı parayı hesaplamaya başladı şimdiden... ÖSYM Sonuç Belgesi (Temsili)

    Ülkemizde büyük sınavlar olduğu zaman, sınav sonucunu açıklayan sitenin sistemi çöker ya işte Facebook çökmesi de bizim insanımız için buna denk geliyor. Face fena kasıyor beyler

    Ben Marc Zuckerberg'den şüpheleniyorum ama herhalde toplu bir şekilde eski sevgilinizin fotosuna baktınız Facebook sağlam kastı beylerrr! Facebook (Temsili)

    Facebook'un çökmesi birçok insana Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel'in yediği goller sonrası yaşadığı durumu hatırlattı bir yandan... Kız haklı valla!

    Sosyal medyada Facebook kapansa Twitter'dan, Twitter kapansa Facebook'tan öğreniyoruz. Çöküntüler arasında kaldık azizim... Dünyanın sonu geldi derken?

    Birde bu çeşitler var; Facebook'un çökmesini kıyamet alameti olarak görüyorlar. Ne diyelim geçecek kızım geçecek... Farklı bir bakış açısı?

    Okulların açılmasıyla yapılan paylaşımları Facebook'un çökmesine bağlamış, bu kafalar gerçekten çok güzel! O da kendince haklı!

    Facebook çöktü ya hızını alamamış Twitter, Instagram filan da çöksün demiş. Kendince isyanlarda kızcağız... Umut fakirin ekmeği!

    Kıza yazan inceden yürüyen bu arkadaş ise cevap gelmemesini Facebook'un çökmesine bağlamış... Zükerberk sorunun sebebini açıklamış

    Mark Zükerberk, Facebook'un çökme sebebini açıklamış. Hep bu torrentçilerin işi, kafalarına göre indiriyorlar ne varsa, sonra tabi çöker!

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler