Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Etrafınızda Asla Göremeyeceğiniz 9 Köpek Cinsi

    Akıllara zarar bu köpek cinslerine bayılacaksınız!

    Etraf Golden, Terrier, Fino, Pointer cinsi köpek kaynarken farklı bir tarz farklı bir köpek arayanlara müjde. Sınırlı sayıda üretilen bu yavrulardan bulabilirseniz kesinlikle tüm gözler sizin üzerinizde olacak!

    Azawakh

    Afrika'da yetişen Azawakh'lar kemikleri sayılabilecek kadar zayıf ama bir o kadar çevik ve enerjikler. Uzun boyunları, uzun bacaklarıyla adeta model edasıyla etrafta dolanıyorlar. Kahverenginin her türlüsüne sahip çeşitlikte olan türleri öyle hızlı koşar ki av tutkunları için idealdir.

    Bedlington Terrier

    Şunun tatlılığına bakar mısınız? Kuzuları çok sevenler için Bedlington Terrier'ler ideal bir köpektir. Kuzular kadar sevimli ama çok akıllı. Onlar için 'havlayan koyun' diyebiliriz.

    Catahoula Cur

    Asil mi asil bir Amerikan köpeği! Büyük ırk sevenler ve evlerine bekçilik yapsın şımarmasın isteyenler için bulunmaz bir kumaş.

    Çatal Burun

    Munis, sevecen ve itaatkar köpekler. Sahiplerinin sözünden çıkmıyor, efendilikleri ile biliniyorlar. Ama ortak bir dertleri var: Sanki tam ortadan ikiye bölünmüş gibi duran, çirkin mi çirkin burunları. Bu yüzden de onlara “çatal burun” deniyor. Kendileri Türkiye'de Tarsus'ta yetişiyor.

    Mudi

    Son derece canlı ve cesur bir köpek olan Mudi, hiçbir şeyden, vahşi domuzlardan bile korkmaz. Macaristan'da yetişir.

    Schipperke

    Dünyanın en utangaç köpeklerinden olan Schipperke'ler Belçika'da yetiştiriliyor. 3 ile 9 arasında değişen kilolarına bakacak olursanız oldukça küçük ve sempatik bir ırk.

    Swedish Vallhund

    İsviçre'de yetiştirilen bu tatlışların boylarına bakmayın. Aşırı sahiplenici, zeki ve küçük bacaklarına bakmadan koşmak zevk alan köpeklerdir.

    Thai Ridgeback

    'Bende bundan olsun, erkek olsun bir sürü borcum olsun' diyeceğiniz kadar güzel ve havalı bir ırk. Tayland'lıların göz bebeği. Maskulen duruşları, dik kulakları atletik vücutlarına rağmen adeta birer iyilik melekleri. Gri renk olanları yeme de yanında yat türünden.


    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler