Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Erkeklerle İyi Anlaşan Kızlarla Arkadaşlık Etmek Neden Muhteşem Bir Şey?

    Bir erkek olarak, kendi cinsiyetinizden insanlarla arkadaşlık etmeyi mi tercih ediyorsunuz yoksa karşı cinsten mi? Eğer erkeklerle daha sık arkadaşlık kuruyorsanız yaşamınızın geri kalanında erkeklerle iyi anlaşan kızlarla arkadaşlık kurmayı deneyin. İnanın size çok daha fazla şey katacak.

    Tüm erkeklerin hayatının bir noktasında karşısına erkeklerin kadınlarla arkadaşlık edemeyeceğine, karşı cinslerin arasında duygusal(?) ya da cinsel ilişki dışında bir ilişki olamayacağına dair vaazlar veren cinsiyetçi ve cahil abiler/amcalar çıkmıştır. Bu abiler ve amcaların ortak noktaları ise kuvvetle muhtemel kadınları evlenilecek ve eğlenilecek kadınlar şeklinde iki sınıfa ayırması olarak karşımıza çıkar. Toplumda sıkça rastlanabilen bu tip insanların, dünyayı olabilecek en yalın düalizmlere indirgeyen algılarının sebebi ise genellikle eğitim ve deneyim eksikliği. Çevresini ya sev ya terk et ötesine geçemeyen bir sığlıkta algılayan insanların her şeye olduğu gibi kadınlara yaklaşımında da aynı sığlığı görmek pek de şaşırtıcı olmasa gerek. Oysa kendi kabuklarından çıkıp daha geniş bir perspektiften dünyaya bakmaya başlasalar hayatta ne kadar çok güzel şeyi kaçırdıklarını fark edebilirler. Erkeklerle iyi anlaşan kadınlarla dostluk kurabilmek de bunlardan sadece bir tanesi aslında.

    Daha affediciler

    Şu ana kadar kadınların, özellikle kendi aralarında fazlasıyla kinci ve fil hafızalı olduğu hikayelerini dinlemiş, belki buna şahit bile olmuşsunuzdur. Fakat erkeklerle iyi anlaşan kadınlarda bu özellikleri gözlemlemek pek olası değil. Neden erkeklerle daha iyi anlaşıyorlar sanıyorsunuz? Çünkü yanlışlıkla bir kadın arkadaşınızı kırsanız bile yaptığınız şeyi zihnine kazıyıp size garez beslemez. Aynı konuyu temcit pilavı gibi önünüze sunarak dostluğunuzu zedeleyecek şeyler yapmaz. Ha, ayrıca kadın arkadaşınızın cinsel yönelimi (ya da sizinki) hemcinslerine olmadığı sürece aynı kişiden hoşlanıp aranızın bozulma ihtimali de daha düşük :) Gerçi böyle bir durumda bile bir erkek arkadaşınızla yaşayacağınız sorunların binde birini yaşamazsınız.

    Açık fikirliler

    Erkeklerle daha iyi anlaşan kadınların çoğu yaşam, aşk ve cinsellik hakkında çok daha açık fikirlidir. Erkek ve kadınlar arasındaki platonik ilişkileri dostluklarını baltalayacak bir engel olarak görmezler. İlişkilere farklı perspektiflerden yaklaşabilirler ve bu hem kendilerinin hem de arkadaşlarının ufuk açıcı deneyimlere yelken açmasını kolaylaştırır. Rasyoneldirler ve ciddi bir karar almak istediğinizde size fazlasıyla yardımcı olurlar.

    Neşeliler

    Erkekle iyi anlaşan kadınların çoğu kadın kadına vakit geçirmeyi sevenlerden çok daha neşelidir. Stertotipik hemcinsleriyle dalga geçtiği gibi kendisini tiye almayı da çok iyi bilir. Etrafınızda neşeli bir kadın modunuzu ve motivasyonunuzu yüksek tutmanıza yardımcı olur.

    Küçük detaylara takılmazlar

    Affedici olmalarının yanında küçük detaylara takılıp canınızı sıkmazlar. İmalı konuşmak yerine duygularını ve fikirlerini açıkça ifade ederler, kullandığınız kelimelere takılıp sizi sıkıştırmazlar... Açık ve şeffaf bir sohbet için en uygun insanlardır.

    Yeni şeyler denemekten çekinmezler

    Hatta bu konuda sizi motive ve ikna ederler. Yaşamın tadını mümkün olduğunca fazla çıkarmaya çalışırlar ve onların yanındayken siz de yeni deneyimler yaşamaya en az onlar kadar istekli olursunuz. Tek başına yapmak istediğiniz fakat çekindiğiniz birçok konuda bile size ihtiyacınız olan gazı verebilirler :)

    Enerjikler

    Erkeklerle iyi anlaşan kadınlar genellikle fazlasıyla hareketli bir yaşama sahiptir. Buna rağmen yaşamak istedikleri daha çok şey vardır. Arkadaşınızın bu enerjisi sizi de daha iyi bir insan olmaya ve hayallerinizin peşinden koşmaya itebilir.

    Duygusal olarak daha tutarlılar

    Yakın erkek arkadaşları olan kadınlar duygusal olarak tutarlıdır. Genellikle çevrelerinde olup bitenden memnundur. Mutlu olmanın kendilerinin elinde olduğunun farkındadırlar ve mutlu olmak için kendilerine bir şart koymazlar. Eğer mantıklı bir karar vermeniz gerekiyorsa en iyi kadın arkadaşınıza danışabilirsiniz.

    Arkadaşlarınızla ve onlarla olan ilişkilerinizle ilgilenmezler

    Eğer siz onların fikrini sormazsanız durduk yere ne kadın ne de erkek arkadaşlarınızı ve onlarla olan ilişkilerinizi sorgularlar. Sevgiliniz varsa ilişkinize saygı duyar ve romantik birlikteliğinize balta vuracak bir eylemde bulunmazlar. Çevrenizdeki insanlara karşı tavrıyla ilgili sizi endişelendirecek hiçbir özellikleri bulunmaz. Onlara karşı anlayışlı ve kibar olacağını bilirsiniz.

    Size hiçbir konuda baskı uygulamazlar

    Konuşmak veya paylaşmak istemediğiniz şeyler olabileceğinin farkındadırlar. Hatta siz bir şey söylemeden ne hissettiğinizi anladığını size fark ettirebilirler.

    Toplumdaki genel yaklaşımın aksine bir kadınla arkadaş olmak hiç de zor değil. Kalıplaşmış, çürümüş ve yobaz toplumsal cinsiyet algısından kendinizi kurtarmanız, karşınızdaki insanın kimliğini ve toplumsal statüsünü cinsel organıyla belirlememeniz yeterli.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler