Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Elma sirkesi zayıflatır mı?

    Elma sirkesi zayıflatır mı? Bu sorunun cevabı evet, ama tabii tek başına değil. Elma sirkesi zayıflamak için uygulanacak diğer yöntemler ve spor ile birlikte zayıflamaya son derece olumlu yönde etki eder.

    Elma sirkesi dersem…

    Sanmıyoruz ki dijital medyada zayıflama ve diyet konuları kadar üzerine yazılan, düşünülen, tartışılan ve dahi aranan bir başka konu olsun. Zayıflama meselesi hem kadınların hem de erkeklerin hayatında en çok çözmek istedikleri problemlerden biri. İster fit ve formda bir görünüm amaçlı olsun isterse sağlıklı ve kaliteli bir yaşam gayesi güdülsün fark etmiyor. İnsanlar kısa zamanda sağlıklı etkili ve kalıcı bir şekilde zayıflamak istiyor. Kimi zaman bu uğurda denemedikleri yöntem de kalmıyor. Bu yöntemler içinde en etkili olanlardan bir tanesi de elma sirkesi.

    Bu yazımızı da inceleyebilirsiniz: Elma sirkesi ile saç ve cilt bakımı

    Mucize zayıflama

    Aslında mucize zayıflama, yaşadığımız bu sınırsız kâinat içinde şu ana kadar yaşanmış bir şey değil. Hayat içindeki tüm diğer unsurlarda olduğu gibi zayıflamak da emek, çaba, düzen, disiplin ve sebat isteyen bir uğraş. Evet, elma sirkesi de tüm diğer metotlar gibi zayıflatır ancak bunun yanında yazmış olduğumuz yazıların pek çoğunda belirttiğimiz gibi, diğer yöntemleri de uygulayarak zayıflatır. Spor yapmayı ve sağlıklı beslenmeyi bir alışkanlık haline getiren kişiler bu zayıflama sürecini elma sirkesi ile kesinlikle hızlandırabilirler.

    Bu yazımızı da inceleyebilirsiniz: Elma sirkesi kilo verdirir mi?Uzun Süren Tokluk

    Yani elma sirkesi iyi bir diyet ve sağlıklı bir spor ile desteklendiği zaman gerçek bir mucizedir. Öncelikle elma sirkesi kan şekerini düşürmeye yardım eder. Bunun anlamı da daha uzun süre tokluk hissedeceksiniz demektir. Elma sirkesi kullanarak, daha geç acıkır, yemek aralarını gittikçe daha açabilir ve dolayısıyla daha az yiyerek daha az kalori alabilirsiniz. Tüm bu etkilerin nedeni, elma sirkesinin kan şekerini düşürmesi ile birlikte, aynı zamanda yiyeceklerin glisemik indeksini de düşürmesinden kaynaklanmaktadır. Kan şekerinin düşmesine katkıda bulunan elma sirkesi aynı zamanda, şeker krizlerinin de önüne geçer. Bu nedenle, özellikle adet döneminde şeker krizi tutan kadınlar, zayıflamak istiyorlarsa elma sirkesinden yardım alabilirler.

    Bu yazımızı da inceleyebilirsiniz: Tembeller için en kolay kilo verme yöntemleriElma Sirkeli Salatalar

    Eğer siz de yaptığınız diyetin yanı sıra elma sirkesi kullanmaya da karar verdiyseniz, size elma sirkesinin zayıflama amaçlı nasıl kullanılacağına dair bazı kullanım önerilerimiz olacak. Elma sirkesini salatalarınıza, yemeklerinize katabilirsiniz. Yemeklerin tadını bozmaması için en fazla bir çay kaşığı kullanmanızı tavsiye ederiz. Ancak salatalarda bu miktar bir tatlı kaşığına kadar çıkabilir. Şayet midenizde bir sorununuz yoksa yemeklerden önce ya da sonra bir yemek kaşığından fazla olmamak kaydı ile içeceğiniz elma sirkesi de yağlarınızı yakmada size yardımcı olacaktır. Şayet bu şekilde içmek sizin için sorun olursa aynı miktardaki elma sirkesini bir bardak su içine de karıştırabilirsiniz. Zayıflamak için kullanmak istediğiniz elma sirkesini bazı nedenlerden dolayı bu yukarıda anlatılan şekilde tüketemiyorsanız bir lokma ekmeği, elma sirkesinin içerisine batırıp yiyebilirsiniz. Aynı etkiyi yaratacağını göreceksiniz.

    Bu yazımızı da inceleyebilirsiniz: Ebru Şallı’nın göbek eritme diyetiSabah veya akşam günde bir defa elma sirkesi

    Pek tabii ki elma sirkesi zayıflatıcı etkisini boş midede daha fazla gösterecektir. Midenize güveniyorsanız geceleri yatmadan önce ya da sabah uyandığınızda bir bardak ılık suya karıştırılarak içilen elma sirkesi, açlık kan şekerinin düşmesine yardımcı olacağı için çok daha fazla yararlı olacaktır. Elma sirkesini bu şekilde kullandığınız zaman, yağ yakıcı etkisinin söz konusu olduğunu ve gün boyu kan şekerini düşürerek söz konusu tokluk süresini daha da uzatacağını bilmelisiniz. Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta bu yöntemlerden sadece bir tanesini seçmeniz gerektiğidir. Aksi halde midenize zarar verebilirsiniz.

    Bu yazımızı da inceleyebilirsiniz: 14 Günlük Sıfır Göbek Diyeti

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler