Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    El Ele Tutuşan 28 Haftalık Doğan Prematüre İkizler Kalbinizi Eritecek

    El Ele Tutuşan 28 Haftalık Doğan Prematüre İkizler Kalbinizi Eritecek

    Avustralyalı Glen ve Anthea Jackson-Rushford’un“kurabiye” ikizleri 11 hafta erken doğdular ama dünya genelindeki herkesi etkileyen olağanüstü bir dayanıklılık ve birlikte kalma azmi gösterdiler.

    Melbourne’lü çiftinin 4 Ocak’ta gebeliğin 28. haftasında, her biri 1 kilonun altında olan (veya 900 gramdan biraz fazla da denebilir), Kristian Ian ve KristianaMicaela adını verdikleri ikizleri oldu.
    Dünyaya erken gelmelerine rağmen anneleri Anthea Jackson-Rushford arkadaşlarına ve ailesine Facebook üzerinden “İkisi de büyüyor! Şu an beklediğimiz tek şey bu!” şeklinde haber verdi.

    İkizler küçük birer mucize ancak daha da hayret verici olan, 1 haftalık olmalarına rağmen sürekli el ele tutuşmaya çalışmaları. Anne Anthea kısa bir süre önce ikizlerin babalarının kucağında, babalarıyla ve kendi aralarında sürekli temas halinde oldukları bir video yayınladı:

    Video daha şimdiden dünya çapında 7,4 milyon kez izlendi.
    Anthea daha sonra “Açıkça görebileceğiniz gibi el ele tutuşmadan duramıyorlar” şeklinde bir paylaşımda da bulundu. TODAY.com ikizler hakkında daha fazla bilgi almak için ebeveynlerine ulaştı ancak geri aranmadılar.
    İkizler doğduktan kısa bir süre sonra Anthea Facebook’da, ikizlerini tüplerle görmelerinin biraz rahatsızlık verici ancak anlaşılır ve normal olduğunu yazdı. Amacının, ikizlerin mümkün olduğu kadar çok fotoğraf ve videosunu yayınlayarak, bunu yaşayan bütün anne ve babalara onların gayet iyi olduklarını göstererek umut vermek olduğunu söyledi.

    Anthea: “Bunu yaşayan bütün anne ve babalar, günümüzde her şeyin mümkün olduğunu düşünerek rahatlayın” dedi.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler