Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Dünya'nın En Pahalı Düğünleri

    'Bak elalem nasıl düğün yapıyor!' diye eşlerinize çemkirmenin tam sırası. Üşenmedik, sırf sizler için en pahalı düğünleri derledik. Kanmayın ucuz düğünlere!

    Elizabeth Taylor ve Larry Fortensky

    Elizabeth Taylor ve Larry Fortensky 6 Ekim 1991'de evlendi ve düğünleri tam 4 milyon dolar tutmuş. İkilinin düğünü Michael Jackson'ı bitiren olayların başladığı Neverland Ranch'da gerçekleşti ve birliktelikleri 5 yıl sürdü.

    Catherine Zeta-Jones & Michael Douglas

    Özellikle Zorro filminden tanıdığımız güzeller güzeli Catherine Zeta-Jones, diğerlerine göre oldukça mütevazı bir düğün gerçekleştirmiş. 18 Kasım 2000'de dünya evine giren film yıldızının düğün masrafları sadece 1.6 milyon dolarPaul McCartney & Heather Mills

    Efsane grup Beatles'ın üyelerinden olan Paul McCartney öyle mütevazı görünse de az değil. Hint temasıyla düğün gerçekleştiren McCartney, 3.6 milyon dolar harcamış. İkili 11 Haziran 2002'de evlenirken 2008'de boşanmış.

    Para var huzur yok :(Christina Aguilera & Jordan Bratman

    Ünlü pop yıldızı Christina Aguilera, 19 Kasım 2005'de müzik prodüktörü Jordan Bratman ile evlenmiş. Hiçbir masraftan kaçınmayan çift bu organizasyon için 2.2 milyon dolar harcamış. Napa vadisinde gerçekleşen düğüne 15 misafir katılırken ispanyol gelinliğe tam 80.000 dolar ödenmiş.
    Vanisha Mittal & Amit Bhatia

    Gelelim listenin en ihtişamlısına... Kendileri Hintli öyle fakir falan da değil. Hint çelik milyarderinin kızı olan Vanisha Mittal, Londra doğumlu ünlü banker Amit Bhatia ile Fransa Versailles'de 18 Kasım 2006'da dünya evine girmiş. İkilinin bu birlikteliği sadece 66 milyon dolara patlamış. Davetlilere 5 yıldız otel giriş belgeleri, özel davetiye ve uçak bileti gümüş bir kutunun içinde yollanmış. Ayrıca Fransa'da gerçekleşen düğün 16. yüzyıldan kalma bir şatoda yapılmış. Neyse daha fazla devam edip üzmeyelim sizi.

    O kadar paraya kaç Hintili'nin karnı doyardı vicdansızlar :(

    Chelsea Clinton & Marc Mezvinsky

    Başkan Bill Clinton'ın kızı olan Chelsea'nin de düğünü bir hayli gösterişli olmuş. 31 Temmuz 2010'da çocukluk arkadaşı Marc Mezvinsky ile evlendi. Düğün pastasına sadece 11.000 dolar harcandı. Bunun yanı sıra başkan kızı olmanın özelliği olarak korumalara para harcanmış. Toplam gider ise sadece 5 milyon dolar. Düğünde bulunanlar arasında Oprah Winfrey'de vardı.

    Wayne Rooney ve Coleen McLoughlin

    Manchester United'ın yıldızlarından olan ingiliz golü Wayne Rooney'de dillere destan bir düğün hazırlamış. 12 Haziran 2008'de evlenen Rooney'nin harcadığı masraf 8 milyon dolar. Coleen McLoughlin'le evlenen Rooney , düğününü Genoa'da gerçekleştirdi. 17. yüzyıl temasıyla hazırlanan dev organizasyona 65 kişi katıldı.

    Para var huzur var Prens William & Kate Middleton

    Geçelim prenslere leydilere... İngiltere'nin kraliyet ailesinde geleneksel gösterişli olaylar eksik olmuyor. Bunun en büyük göstergesi de düğünleri. 29 Nisan 2011 yılında Kate Middleton ile dünya evine giren Prens William'ın harcadığı para yaklaşık 34 milyon dolar. Tahtın ikinci varisi olan Williams'ın evlendiği kadın öyle soylu bir aileden değil tam tersine sıradan bir aileden geliyor.

    Prens onu alma beni al :(Prens Charles & Leydi Diana Spencer

    Ve son olarak gelelim en mütevazı düğünümüze. Dünyaca ünlü çift Prens Charles ve Leydi Diana Spencer 29 Temmuz 1981'de evlendi ve düğünleri sadece 110 milyon dolarcık tuttu. Kraliçe Elizabeth'in oğlu bir anasınıfı öğretmeni olan Diana Spencer'a aşık olur ve olaylar beraberinde gelişir.

    Diana'nın 7.5 metrelik gelinlik kuyruğu o zamanlar göz kamaştırıyordu. İkinci Dünya Savaşı'nda nazilerin bombaladığı ünlü Aziz Paul Katedralinde gerçekleşen düğün televizyona verildi ve 750 milyon kişi izledi.

    'Ne şanslı insanlar var be!'

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler