Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Dünyanın En Mutlu 10 Ülkesi Belirlendi. Türkiye Kaçıncı Sırada?

    Dünyanın en mutlu ülkelerin yedisi Avrupa'da. Türkiye bu sıralamada bir hayli sonlarda.

    World Happiness Report 2015 verilerine göre 158 ülkelik listede Türkiye 76. sırada yer alırken, Türkiye'nin bir üstünde 75. sırada Vietnam, bir altında ise 77. sırada Kırgızistan yer alıyor. Türkiye 2007'de 51. sıradaydı.

    1. Avustralya

    Dünyanın her yerinden gelen insanların yaşadığı bu ülkede konuşulan tüm diller ve dinler kabul edilmekte. Bu kadar çeşitliliğin bulunduğu bir ülkenin dünyanın en mutlu insanlarına sahip olması, ayrıca takdir edilesi bir durum.

    1. Yeni Zelanda

    Rüşvet, yolsuzluk, kara para gibi olayların neredeyse hiç görülmediği Yeni Zelanda, bu alanda Danimarka ile birlikte dünya sıralamasında 1.liği paylaşıyor. Doğal alanları temiz kalmış olan Yeni Zelanda'da yaşayan canlılar içinde insanların dilimi sadece %5.

    1. İsveç

    İskandinavya'nın en gelişmiş ülkelerinden olan İsveç eğitimdeki kalitesinin yanı sıra bilimsel ve teknolojik birçok gelişmede de öncülük yapmaktadır.
    7.Hollanda

    Neşeli başkenti Amsterdam ile tanınan Hollanda insanı sakin, yardımsever ve mutlu bir halk olarak ünlenmiş durumda zaten.
    6.Finlandiya

    Soğuk olduğu kadar sempatik bir ülke olan Finlandiya pahalı bir ülke olmasına rağmen en mutlu ülke sıralamasında üstlerde yer alıyor. Sarışın güzel kızlarıyla ünlü Finlandiya eğitim kalitesi açısından dünyanın ilk üçüne giriyor.
    5.Kanada

    Irk ve sınıf ayrımının en az olduğu yerlerden biri olan Kanada da sosyal ilişkilerde saygının ön planda olduğu söyleniyor. Muhteşem bir doğaya sahip ülke de dünyanın dört bir tarafından gelmiş insanlar beraberce yaşayabiliyorlar.

    1. Norveç

    Resmi bir ideolojisi olmayan Norveç hukukun üstünlüğünü gözeten bir ülke. Norveç anayasasının 2. maddesinde, ''ülkede yaşayan herkes bağlı olduğu dini hür bir şekilde yaşayıp uygulayabilme hakkına sahiptir'' ibaresi yer alır.

    1. Danimarka

    Cennet gibi ülkemizde biz mutlu olamıyorsak sebep iklim önemli değil demek ki. İklim şartları dikkate alındığında, Danimarkalıların mutlu olması için fazla bir sebepleri yok çünkü. Yapılan bir araştırma her şeyi açıklıyor gibi. Danimarka ve Norveç’te cüzdan bulanların tamamı paraya dokunmadan sahibine teslim ederken, diğer ülkelerde bu oran yüzde 50 civarında. 2.İzlanda

    Volkanlar, buzullar, şelaleler diyarı olan İzlanda fazla göç almadığı için birbirine benzeyen ve aynı şeylerden zevk alan bir halka sahip.

    1. İsviçre

    Her şeye söyleyecek bir şeyi olan bilim adamlarıyla ünlü İsviçre dünyanın en mutlu ülkesi seçildi. Bankacılık ve finans sektöründe, dünyanın önde gelen ülkelerinden biri olan İsviçre de hesabı olmayanı zenginden saymıyorlar dünyada.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler