Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Dünyanın En Komik Canlı Yayın Kavgası (3 GIF)

    Ürdün’de yayın yapan Seven Stars adlı televizyon kanalında canlı yayın sırasında bir siyasetçi ve gazeteci kavga etmeye başladı.

    Kavga öylesine bir hal aldı ki önlerindeki masayı kıran konuklar bununla da yetinmeyip birbirlerine tekmeler savurdu. Ürdün’de Beşar Esad yanlısı birlikler ile muhalifler arasındaki çatışmalar ekranlara taşındı. Ürdün’de yayın yapan Seven Stars televizyonunda Suriye’de yaşanan savaş ve ülkenin geleceğini konuşan 2 konuğun kavgası izleyenleri hayrete düşürdü. Görüntülerde konukların yapılan yanlı haberler üzerine yüksek sesle tartıştıkları görüldü.

    Bu sırada konuklardan biri diğer konuğu suçlar şekilde bağırmaya başladı. İkili arasında yaşanan tartışma daha sonra alevlendi ve taraflar önlerinde bulunan portatif masayı birbirlerine itmeye başladı. Programın sunucusunun tarafları durdurmaya çalışmasına rağmen itişmeler sürdü ve tahta masa parçalandı. Masanın parçalanması da tarafları durdurmaya yetmezken konuklar bu sefer de tekme atarak birbirlerine saldırdı. Kavga daha sonra stüdyoya gelen kanal çalışanları tarafından durduruldu.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler