Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Dünyanın en çok kazanan sporcuları

    Cristiano Ronaldo mu? Lionel Messi mi? Neymar mı? Amerikan Forbes dergisinin son sıralamasına göre, dünyanın en çok kazanan sporcusu bir futbolcu değil. Ve ilk kez, ilk 100'de kadın sporcu yok.

    1. Matthew Stafford

    Amerikan futbolunda, en iyi yıldızlar şampiyonluk göremese de hala çok para kazanıyorlar. Matthew Stafford, Detroit Lions'ı Super Bowl finaline taşıyamadı ancak 30 yaşındaki oyun kurucu yıllık 50,7 milyon euro kazanıyor.

    1. Matt Ryan

    Super Bowl göremeyen bir başka oyun kurucu Atlanta Falcons'dan Matt Ryan. Neyse ki en azından 57,4 milyon euroluk kazancıyla, en çok kazananlar listesinde ilk 100'e giremeyen Super Bowl şampiyonu Nick Foles (Philadelphia Eagles) ve süper yıldız Tom Brady'yi geride bırakarak rakiplerine finansal anlamda üstünlük sağladı.

    1. Stephen Curry

    Özel anların adamı Stephen Curry. Golden State Warriors'ın Point Guard'ı üç sayılık çizgisi hatta daha gerisinden yaptığı başarılı atışlarıyla tanınıyor. "Sihirli eli" kendisine yıllık 65,6 milyon euro kazandırdı. Sadece bir basketbol oyuncusu Curry'den daha fazla kazandı.

    1. Roger Federer

    İsviçreli tenisçi Roger Federer'den muhteşem geri dönüş: İki Grand Slam şampiyonluğu, yedi turnuva zaferi, tüm zamanların en iyi maç istatistiği. Roger Federer'in 2017'deki başarısı kazancına da yansıdı. 65,8 milyon euroluk gelirle ilk 10'da kendisine yer bulmakta zorlanmadı.

    1. LeBron James

    Taraftarları onu "Kral James" diye çağırıyor. NBA'in tartışmasız süper yıldızı. Üç şampiyonluk kazandı. Dört kez MVP (NBA'de En Değerli Oyuncu Ödülü) seçilerek başarısını perçinledi. James, 2015'te Nike ile hayat boyu sürecek bir reklam sözleşmesi imzaladı ve yıllık geliri 72,9 milyon euroya ulaştı.

    1. Neymar

    Futbol açısından, hala Ronaldo ve Messi'nin gölgesinde... Finansal olarak da. Her ne kadar 222 milyonluk transfer bedeli onu tüm zamanların en pahalı oyuncusu haline getirse de 76,7 milyon euroluk yıllık geliriyle hala büyük rakiplerinden az kazanıyor.

    1. Conor McGregor

    Karma dövüş sanatları (MMA) sporcusu Conor McGregor Ağustos 2017'de süper yıldız boksör Floyd Mayweather'a karşı ringe çıktı. İrlandalı sporcu mücadeleyi kaybetti ancak bir gecede bir MMA maçında ödenen paranın beş katı olan 63,9 milyon euro kazandı. Bu da McGregor'un yıllık kazancını 84.4 milyon euro yaptı.

    1. Cristiano Ronaldo

    Portekizli süper yıldız, gelirini 83 milyon eurodan 92.1 milyona çıkarmasına rağmen listede birinci sıradan üçüncü sıraya indi. Şampiyonlar Ligi şampiyonu, en yakın rakibinin de gerisinde kaldı. Ama bu Ronaldo'yu daha fazla kamçılayacaktır.

    1. Lionel Messi

    Hakkında kötü konuşanlar, Lionel Messi'nin 94.6 milyon euro tutarındaki yıllık gelirinin bir kısmının (iddiaya göre) İspanyol vergi mükellefine ait olduğunu söyleyebilir. Geçmişte vergi usulsüzlükleri ortaya çıkmıştı. Ancak işvereni Barcelona, olağanüstü performansı nedeniyle Arjantinli yıldıza cömertçe ödeme yapmaya devam ediyor. Toplam gelirinin 71,6 milyonluk kısmını kulübünden kazanıyor.

    1. Floyd Mayweather Jr.

    Evet, profesyonel boksörler tehlikeli bir hayat yaşıyor. Ve kariyerleri için çok fazlasını riske ediyor. Ancak bu, toplam acıyı fazlasıyla telafi ediyor görünüyor: Floyd Mayweather Jr.'ın, 2017 yılındaki kazancı 242.9 milyon euroya ulaştı. Bu haftada 4,6 milyon euro demek. Başka bir deyişle saat ücreti 27 bin 728 euro!

    İlk 100'de kadın yok

    Kadın ve erkek sporcular eşit mi kazanıyor? Profesyonel sporlarda kesinlikle hayır! Forbes'un en yüksek ücreti alan ilk 100 listesinde kadın yok. Geçen yıl 51. sırada yer alan ve kızının doğumu nedeniyle ara veren Serana Williams'ın yıllık geliri 15,7 milyon euro oldu. Bu rakam 2017'de 24 milyon euroydu.

    Kaynak: DW

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler