Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Dünya Televizyonlarının En Güzel 9 Sunucusu

    Çok güzeller hanımlar beyler.

    1. Melissa Theuriau

    Fransız televizyonu M6'da kariyerini sürdüren Melissa Theuriau, 1978 doğumlu...

    Kendisi o kadar güzel ki, ve de o kadar şirin bir aksanla İngilizce konuşuyor ki; duyanlar ''Bir daha söyle!'' diye bağırıyorlar.

    İş bu özelliklerinden mütevellit; geçtiğimiz günlerde Amerikan Fox Televizyonu, kendisini dünya üzerindeki en güzel spiker ilan etti, yetmedi bir de güzelliği üzerine kendisi ile röportaj yaptı.

    (Bu arada öyle saçma röportaj konusu mu olur? Ne soracaklar ki, ''Neden güzelsiniz?'' mi diyecekler...)

    Hakikaten harika güzel kendisi, ama bizce daha güzelleri de mevcut...8. Alessandra Villegas

    1987 yılında Venezuela'da doğdu. 2008 yılında katıldığı Venezuela Güzellik Yarışması'nda belki dereceye giremedi ama, dereceye girenlerin adı unutuldu; kendi kaldı.

    Alessandra Villegas'ın güzel yüzü, 2008 yılında ilk kez televizyon ekranlarına yansıdı. Sonra da hiç gitmedi. Şu anda Amerika Birleşik Devletleri'nde İspanyolca yayın yapan Telemundo televizyonunda sabah haberlerini sunmakta.

    İspanyolca öğrenmek için iyi bir sebebimiz daha var artık...
    Diğer sebepler için tıklayın.7. Jackie Guerrido

    Porto Rikolu hava durumu sunucusu Jackie Guerrido, 1972 doğumlu olmasına rağmen güzel gözleri ile listemizde yer buluyor...

    Porto Riko'da doğan, lisedeyken ailesi ile birlikte New York'a taşınan Guerrido, üniversiteyi Florida Üniversitesi'nde Basın/Yayın üzerine okudu. Üniversitedeyken başladığı hava durumu sunuculuğundaki albenisi Amerika'da İspanyolca yayın yapan Univision Televizyonu tarafından keşfedildi ve Despierta America (Günaydın Amerika) programına girişti.

    ...vee işte o programla meşhur oldu bu güzel hanımefendi.
    Gitti Don Omar ile evlendi, sonra boşandı filan.6. Kirsty Gallacher

    Biraz da brit takılalım.

    İskoç sunucu Kirsty Gallacher, 1976 doğumlu. Henüz 22 yaşındayken başladığı televizyon kariyerinde şimdiye kadar SKY, Channel 4 ve BBC gibi önemli İngiliz kanallarında çalıştı: genellikle de spor haberlerini sundu :)

    2008 yılında televizyonculuk kariyerine başladığı SKY'a geri dönen Gallacher, YouTube'da filan Arif'in Manchester'a attığı golü ararken denk geldiğimiz SkySports'un yeniden sunuculuğuna geçti.

    O kadar güzel ve ünlü ki, İngiltere'nin Acun'ları kendisini bu yılın sonlarına doğru başlayacak olan bir dans yarışmasına dahil ettiler. Kendisi Brendon Cole ile partner olacak. 5. Georgie Thompson

    Brit brit takılmaya devam ediyoruz bir madde daha.

    Georgie Thompson, 1977 İngiltere doğumlu. 22 yaşında okul birincisi olarak bitirdiği Leeds Üniversitesi'nden hemen sonra televizyon ekranlarına atılmış güzel mi güzel bir adalı kendileri.

    Televizyonculuğa aynı adadaşı Kirsty Gallacher gibi SKY'da başlayan Thompson'un güzelliği bir süre sonra İngiltere televizyonlarını kaldıramaz oldu, kendileri Amerikan FOX Televizyonu tarafından transfer edildi.

    2007'de FHM Dergisi tarafından Dünyanın En Seksi 93. Kadını seçilen Thompson, uzun bir Amerika macerasının ardından 2013'te memleketi İngiltere'ye döndü ve BBC'de yeniden kameraların karşısına geçti... 4. Dilara Gönder

    Dostum, ondan ayrı kalamıyorum...

    1983 yılında Almanya'da doğan Dilara Gönder liseyi Bornova Anadolu Lisesi'nde, üniversiteyi ise Yeditepe Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünde tamamladı.

    2007 yılında üniversite radyosunda yaptığı radyo programı ile 19. Genç İletişimciler Yarışması'na katıldı, birincilik ödülü aldı; sektörün de önde gelenlerinin dikkatini çekti.

    Önce Fenerbahçe TV, ardından Lig TV, sonra TRT...
    En sonunda da kalbimizin orta yerine kurulacağı kanala, NTV Spor'a geçti.

    Sonra da kalbimizin orta yerine kuruldu işte daha ne diyelim kendisi hakkında :)3. Eva Kaili

    İşte başucumuzdan bir güzel hanımefendi... Eva Kaili.

    İstanbul doğumlu bir Yunan babanın kızı olarak 1978 yılında Yunanistan'da dünyaya gelen Eva Kaili, üniversitede baba mesleğini devam ettirmek niyetiyle mimarlığı seçti. Mimarlık gibi zor bir bölümü bitirdikten kısa bir süre sonra ise televizyonlar tarafından farkedildi.

    Yunanistan'ın en büyük televizyon kanallarından biri olan Mega Channel'da haber spikeri olarak göreve başlayan Kaili, 2004-2007 yılları arasında Yunan ekranlarının güzel yüzü oldu. Sonra da Avrupa Birliği Parlamentosu'nun güzel yüzü oldu :)

    Harvard Üniversitesi'nde ekonomi üzerine yaptığı yüksek lisansı 2012'de tamamladıktan hemen sonra politikaya atıldı; önce Yunan Parlamentosu'na girdi, hemen ardından ise Avrupa Birliği'ninkine... 2. Sara Carbonero

    İspanya Milli Takımı'nın ve Real Madrid'in el emeği göz nuru Iker Casillas yanılmış olamaz, değil mi ama arkadaşlar? :)

    2010 Dünya Kupası'nda İspanya dünya şampiyonu olduktan hemen sonra Casillas'ın sevgilisi Sara Carbonero ile röportaj yaparkenki sevinç gösterisi hala dün gibi akıllarımızdayken üstelik... hatırlatmadan geçemedik...

    1. Yanet Garcia

    Biz Türkiye olarak Avrupa Birliği'ne kasacağımıza, Güney Amerika'ya dahil olsak ya?
    Nasıl fikir?

    Yanet Garcia, listemizin bir numarasında yer almakta. 1990 yılında Meksika Monterrey'de doğan Garcia, Meksika televizyonlarında genelde hava durumunu sunsa da, -ya da şöyle söyleyelim; o ne sunarsa sunsun tüm Meksika o kanalı izliyor.

    Şu anda Televise kanalında sunuculuk yapmakta.
    Artık DNS midir nasıl bir çözüm bulacaksak; o kanalın reytinglerini arttırmalıyız arkadaşlar el birliğiyle. Tekrarlıyorum. O kanalın reytinglerini arttırmalıyız arkadaşlar.

    Sözlerini de yazalım tam olsun:

    Kız seni alan yaşadı
    Dertlerini de boşadı
    Mest oldu
    Vallahi jest oldu...

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler