Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Dünya Dans Günü'nde Gidebileceğiniz Etkinlikler

    Bugün Dünya Dans Günü! 1982'den beri her yıl 29 Nisan'da kutlanan bu harika günde gidebileceğiniz etkinlikleri sıraladık, hem de bir çok farklı ilden!

    İstanbul, Süreyya Operası Programları

    28 Nisan'da Shaman dans tiyatrosu, 29-30 Nisanda bale temsili ile kutlanacak etkinliklerin başlama saati 20.00. Gösterilerin biletlerini internet üzerinden de temin edenilirsiniz.

    Ankara Etkinlikleri

    Müziklerini Bela Bártok'un bestelediği "Kökler" adlı iki perdelik modern bale gösterisini Ankara Devlet Opera ve Balesi Sahnesi'de izleyebilirsiniz.Gösteri saati: 20.00

    Mersin Etkinlikleri

    Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB), 29 Nisan Dünya Dans Günü’nde, kentteki özel dans kurumlarıyla birlikte hazırladığı programı ücretsiz olarak sahneleyecek.

    MDOB’dan yapılan yazılı açıklamaya göre, MDOB 29 Nisan Dünya Dans Günü’nü Mersin’de dans eğitimi veren özel dans kurumlarıyla birlikte kutlayacak. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan etkinlik, 29 Nisan Pazartesi günü saat 20.00’de Mersin Kültür Merkezi Opera Sahnesi’nde izleyicilere sunulacak. “Dünya Dans Günü Etkinliği” kapsamında Mersin’de dans eğitimi veren kurumlarla birlikte vals, salsa, tango ve klasik bale eserlerinden oluşan bir program hazırlanırken, etkinliğe MDOB Çocuk Balesi, Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuvarı ile kentteki dans eğitimi veren özel kurumlar katılacak. Etkinlikte MDOB’un bale sanatçıları Özlem Şenormanlılar, Ender Üçdemir, Büşra Ay, Irakli Bakhtadze, Burak Serkan Cebeci, Beatrice Parma klasik bale eserlerinden oluşan koreografiyle yer alacak.

    MDOB Müdür ve Sanat Yönetmeni Erdoğan Şanal, yaptığı açıklamada, “29 Nisan Dünya Dans Günü’nü kentimizdeki diğer dans kurumlarıyla birlikte kutlayarak seyircilerimize unutamayacakları bir dans akşamı yaşatacağız. Uzun bir hazırlık evresinden sonra ücretsiz olarak gerçekleştireceğimiz etkinliğe tüm sanatseverleri davet ediyoruz” dedi.

    https://www.mynet.com/mdob-dunya-dans-gununde-kapilarini-ucretsiz-aciyor-180100833685

    İzmir etkinlikleri

    29 Nisan'da DEÜ Eğitim Fakültesi Konferans salonunda gerçekleşecek olan, "Aşkın Dans Hali" Müzik ve Dans Gösterisi 20.30'da başlayacak.

    İzmir gece hayatı etkinlikleri

    İzmir'deki Dünya Dans Günü etkinliklerine bir dance bar ev sahipliği yapıyor. Mambo Latino Terrace Dance Bar 'ın organize ettiği geceye, İzmir ve çevresindeki illerdeki 23 dans okulunun katılımı bekleniyor. Etkinliğin kapı açılışı ise, 21.00 olarak belirtilmiş. Ben dans edemem diyenlerden olsanız dahi, bu kadar yetenekli insanı bir arada görme fırsatını kaçırmamak gerek.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler