Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Doğum Günün Kutlu Olsun Robbie Williams! İşte 8 Maddede Popçu Görünümlü Rock Yıldızının Başarı Dolu Kariyeri

    Günümüzün en karizmatik yıldızlarından biri, ve artık iki çocuk babası :)

    1. 'Take That' efsanesinden önce seyyar satıcılık yapıyordu!

    13 Şubat 1974'te Staffordshire, İngiltere'de doğan Robbie Williams'ın okulla arası pek iyi değildi. Okuduğu Katolik Lisesi'ni yarım bırakan, ailesine yük olmamak için bir süre iş kovalayan gencecik bir çocuktu; nihayetinde yolu seyyar satıcılığa düştü.

    Bir süre seyyar satıcılık yaptı, daha sonra annesinin kendisi adına seçmelere başvurması ile Take That macerası başladı.

    90'ların efsane boyband'i Take That'e seçildiğinde henüz 16 yaşındaydı, grubun en genç üyesiydi!2. Grubu muhteşem gidiyordu, ama Robbie durumdan pek de memnun değildi... Uyuşturuculara düştü çocuk.

    1994 yılının Ekim ayında ilk aşırı dozunu yaşadı Robbie Williams. Üstelik Take That'in MTV Avrupa Müzik Ödülleri'nde sahne almasından bir gün önce!

    Tabii ki grup sahneye çıkamadı...
    Sonraki röportajlarında Robbie Williams bu durumunun altında yatan sebebi, ''Hiphop ve rap müziği keşfetmek istiyordum. Ama grupla sürekli ballad'lar yapıyorduk. Çok mutsuzdum!'' diye açıklayacaktı. 3. 1996. Solo kariyerin başlangıcı ve 'Angels'...

    Skandalların, mutsuzlukların neticesinde Take That'ten ayrıldı; solo kariyerine başladı. Solo yayınladığı ilk şarkı Freedom, bir George Michael cover'ıydı.

    Sonra 1997'de ilk albüm Life Thru a Lens geldi; sonra da Robbie Williams'ı bir İngiliz efsanesine dönüştürecek Angels'ın klibi yayınlandı. Angels, dünya çapında bir hite dönüştü: bu sayede albüm tam 40 hafta üstüste listelerde ilk 10'da kaldı!4. 2001'e kadar 2 albüm daha: I've Been Expecting You ve Sing When You're Winning!

    1998'de I've Been Expecting You yayınlandı. Yine uluslararası başarı geldi; albüm 7 milyonun üzerinde sattı!

    2000'deyse Sing When You're Winning dedi Robbie Williams. Rock DJ, Supreme, Eternity gibi hitleri barındıran albümde bir de Kylie Minogue düeti vardı: Kids :)5. ...ve artık Swing, artık Frank Sinatra...

    Robbie Williams, 2001'de dünyadaki en iyi seslerden biri olduğunu kanıtlamak istedi galiba; çünkü tamamen big-band hitlerinden oluşan bir albüme imza attı: Swing When You're Winning :)

    Mr. Bojangles, Mack The Knife, Frank Sinatra hiti Have You Met Miss Jones ve Nicole Kidman düeti Something Stupid ile, Robbie Williams artık bambaşka biri olduğunu kanıtlıyordu cümle aleme.

    Albümün sonrasında Londra'nın efsanevi mekanı Royal Albert Hall'da verdiği swing konseri bambaşka bir efsaneydi. Bu konserde repertuvarına yine Frank Sinatra'dan My Way'i ekliyor, seyirciyi ürpertiyordu... 6. Müthiş sesi ve müthiş albümlerinin yanı sıra sevgilileri sayesinde de çok konuşuldu rock yıldızı.

    Cameron Diaz, Anna Friel, Nicola Appleton, Tara Palmer...
    Her zaman en güzel kadınlarla sevgili oldu Robbie Williams. Bu devran 2010'a kadar böyle devam etti :) 7. 2010'da daha da çok sevdik Robbie Williams'ı.

    Çünkü artık bir nevi, memleketimizin kayınçosu, küçük eniştesi durumundaydı.
    2010 yılında Ayda Field ile evlendi :) Ayda Field'ı kısaca tanıtacak olursak; kendisi Los Angeles doğumlu bir televizyon aktrisi. Babası Türk, annesi Amerikalı. Gerçek adı da Ayda Sabahat Evecan.8. Robbie Williams; hızlı günlerinin aksine, artık evlatlarına zaman ayıran bir baba...

    Robbie Williams & Ayda Field çiftinin Theodora Rose ve Charlton Valentine adında adında, biri dört, biri de iki yaşında iki çocukları var... Kayınçomuza mutluluklar dileyelim buradan ;)Mutlu yıllar Robbie Williams!


    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler