Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Doğum Günü Mesajları Uzun mu Olmalı?

    Doğum günleri her insanın hayatında önemli bir açıya sahip özel günlerden bir tanesidir. Doğum günü kutlaması tebrik ve süslü sevgi mesajları ile kutlanabilir.Lakin bu doğum gününü kutlamak ist

    Doğum Günü Mesajları Uzun mu Olmalı?

    Doğum günleri her insanın hayatında önemli bir açıya sahip özel günlerden bir tanesidir. Doğum günü kutlaması tebrik ve süslü sevgi mesajları ile kutlanabilir.Lakin bu doğum gününü kutlamak istediğiniz bireye ve aranızdaki ilişki sınırlandırılmasına göre farkılık göstermektedir.
    Doğum günü mesajının kısa veya uzun yazılması bir çok nedene bağlı olarak değişim göstermeketedir. Doğum günü mesajı uzun olmalı diyebir kesin sonuç oluşturamayız.Lakin birey karşısındaki bireye karşı ne hissetmekte ise ve ne gibi ifade davranıştutumlarıda bulunmakta ise ona göre anlatış tarzımızı ifade eder ve karşımızdaki bireyin doğum gününü kutlarız.
    Kimi zaman ufacık iki kelime bile doğum günü mesajı olarak iletildiğini yüzleri gülümsetmekte iken kimi zaman ise uzun bir destan gibi içimizden geçenler ile süslediğimiz mesajlar sevdiklerimizi mutlu etmektedir. Mesajlarda aslolan uzun veya kısa olması değil etkili ve manalı olmasıdır. Bu yüzden doğum günü mesajı yazarken uzunluğu veya kısalığından çok karşınızdaki kişiye kendinizi ifadeetme şekli ve kutlama mesajınızın onun üzerinde oluşturduğu etki göz önüne alınmalıdır.
    Doğum günü mesajı gönderme işlevinde kişilerde oldukça önemlidir.Yani şöyle ki siz sevdiğiniz insana bir doğum günü mesajı yazmaktaysanız o vakit mesajınız etkileyici ve normal uzunlukta olmalı.
    Akrabanıza yada ailenizden birine yazıyorsanız kısa ve net sonuçlar içeren klasik doğum günü mesajlarından olmalı.
    Dostunuza yazmaktaysanız normal uzunlukta biraz özlü sözler içeren ne kısa nede çok uzun doğum günümesajları olmalıdır.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler