Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Devlet Büyüklerimizin Açmaya Doyamadığı Tesisler

    Öyle şeylerin açılışı yapılıyor ki insan gülmeden edemiyor.

    Açıla açıla eskiyen tesis

    Amasya Katı Atık Bertaraf Tesisi daha önce dönemin Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, dönemin Başbakanı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve 30 Mart yerel seçimlerinden önce Belediye Başkanı Cafer Özdemir tarafından da açılmıştı. Son açılış ise 15 Mayıs'ta Taner Yıldız tarafından 5. kez açıldı

    Bu sandık başka sandık

    Sosyal medyada büyük ilgi gören bu açılış ise mutlu sonla biten bir hikaye gibi. Kendisine sandık almasını istediği kaymakamdan olumlu yanıt alan vatandaş bunun için açılış yapılacağını kestiremedi. Yukarıdaki resimde kaymakam Ahmet Altındaş kendi öz yatırımı olan tesisi hizmete açarken görülüyor.

    Çok değil sadece iki defa

    Denizli'de bulunan Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi 8 Haziran 2012'de Erdoğan'ın katıldığı toplu açılış töreninde açılmasına rağmen bundan 3 sene sonra bir de Bakanlar Yalçın Topçu ve Nihat Zeybekci tarafından tekrar açıldı.

    Hem de oniki tane

    Bursa Belediyesinin şehrin birçok yerine astığı afişlerle duyurduğu yangın dolabı açılışı sosyal medyada uzun süre konuşulmasına rağmen bu büyük açılışa fazla katılımın olmaması yetkilileri üzmüştü.

    Temel küçük ama...

    Bakan Nihat Zeybekçi'nin büyük bir törenle Kütahya'da katıldığı, 200 öğrenci kapasiteli kız yurdu temel atma töreni yoğun bir kalabalığa sahne olmuştu. Büyük ilgi gören açılışın ardından kalabalık dağıldığında geriye kalan görüntü yukarıdaki gibi olsa da devlet büyüklerimizin bir bildiği vardır herhalde.

    Engelli araç açılışı

    Giresun Belediyesinin engelli bir kadına bağışladığı akülü aracın açılışı ise partili iki ilçe başkanının katılımıyla gerçekleşiyordu. Açılış litaratürüne geçen uygulamada şöyle bir yöntem geliştirilmiş. Önce aracın etrafı katılımcılar tarafından çevrilirken alkışlar eşliğinde büyüğümüz tarafından engelliye aracın anahtarı teslim edilir ve hemen ardından araca gerilen kurdela kesilir.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler