Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Çizgi Roman Dünyasının Ücralarından Yeni Buffy'miz Mi Doğuyor?

    Ummadık taş baş yarar, ummadık çizgi roman yeni bir Buffy the Vampire Slayer mı doğurur?

    Y:The Last Man haberinde ne demiştim? Firmalar alternatif işlere bakıp, onları da değerlendirmeye alıyorlar. Bu konuda bakmaları gereken en sağlam kaynaklardan biri de bağımsız, farklı işleriyle dikkat çeken Image Comics elbette. Spawn, Witchblade gibi kahramanlarını sinemada görmek istesem de, bazı farklı işleri aslında televizyonda da iş yapabilecek potansiyele sahipler. Bunlardan bir tanesi dizi olma yolunda önemli bir adım attı.

    Bahsettiğim çizgi roman Hack/Slash. Resmi teması şu şekilde: Her korku filminin sonunda bir kız hayatta kalır. Bu sefer ki durumumuzda Cassie Hack sadece hayatta kalmakla kalmıyor, masumlara zarar veren canavarları avlayarak ve yok ederek işleri tersine çeviriyor. Yanına da kibar dev Vlad’i alarak, bu iki kahramanımız cezalandırılması gerekenlerin arasında kendilerine kanlı bir yol açarlar. Sert bir çizgi roman olması dışında, Evil Dead gibi farklı dünyalarla da zaman zaman irtibata geçen çizgi romanımız 2013’te 25. bölümüyle sona erdi, sonrasında da mini serilerle ara ara yayınlamaya devam etti.

    Hollywood Reporter’ın yaptığı habere göre bu vahşi çizgi romanımızın televizyon haklarını Relative Television almış durumda. Kendileri özgeçmişinde Swordfish, X-Men Origins: Wolverine ve A Good Day to Die Hard gibi filmler bulunan Skip Woods’a senaryo yazımı konusunda görev vermişler. Pek çok çizgi roman gibi Hack/Slash’de şansını sinemada denemiş, pek çok senaryo yazılmış, Megan Fox’un rol için anlaşılmak üzere olduğu belirtilmiş ama bir şekilde bu R-Rated film son aşamaya gelememiş. Bakalım televizyon bu popüler çizgi romana daha şanslı gelecek mi?

    Açıkçası pek çok potansiyel barındırsa da, bu dizinin yürüyebilmesi için tercih edeceği kanal çok çok önem arz ediyor kanımca. Klasik açık fikirli kanallardan birinde olursa, hakkı verilen bir uyarlama olabilir. Yok eğer muhafazakar kanallardan biriyle anlaşılırsa, karşımıza Buffy çakması bir dizi çıkacağından hemen hemen eminim. Dizinin kalitesini de bu seçim ve tabii ki senaristlerin özgürlükleri belirleyecektir.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler