Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Chrome Kullanıcılarının Mutlaka Göz Atması Gereken 18 Über Eklenti

    Şu an dünyadaki en çok kullanılan tarayıcı ünvanını açık ara farkla elinde tutan Google Chrome'dan sizin için seçtiğimiz, "olmazsa olmaz" 18 eklentiyi derledik.

    Adblock Plus

    İnternette gezinirken birden ortaya çıkan ve çoğu zaman insanı sinir eden reklamlara tek tıkla çözüm... Aslında kendisi de bir uygulama olan Adblock Plus'ın Chrome eklentisi ile daha temiz bir internet keyfi için tıklayın.

    .

    Chrome Uzaktan Masaüstü

    En kullanışlı eklentilerden biri olan, Chrome'un kendi ürünü olan eklenti sayesinde tek tıkla bilgisayarınızı akıllı telefonunuz ve tabletiniz ile kontrol edebiliyorsunuz. Uzantı muadillerine göre oldukça stabil çalışıyor. Belirtmeden geçmeyelim.

    Tarayıcınıza eklemek için buraya tıklamanız yeterli.

    Lightshot

    Ekran görüntü yakalamanın en kolay, en hızlı ve en çok kullanılan yolu. Lightshot ile ekranınızda gördüğünüz görüntünün tamamını veya bir kısmını yakalayabilir, düzenleyebilir ve hatta direkt başka bir işlem yapmadan link haline getirip birine yollayabilirsiniz.

    Uzantının sayfasına gitmek için tıklayın.

    Magic Action for Youtube

    Eğer sık sık Youtube kullanıyorsanız bu eklentiyi kurduktan sonra bize kesinlikle dua edeceksiniz! MAFY sayesinde Youtube üzerinde birçok değişiklik yapabilir (sinema modu gibi) ve kullanımı basitleştirebilirsiniz (mouse tekerleği ile ses açmak gibi).

    Uzantının sayfası burada.

    Ayrıca abone olduğunuz kanalları takip etmek için ise **My Youtube

    **uygulamasını şiddetle öneriyoruz.

    Notifier for Twitter

    Twitter kullananların bayılacağı, isminden de anlayabileceğiniz gibi twitter bildirimlerini size haber veren bu küçük eklenti sayesinde ikide bir twitter'a girmenize gerek kalmayacak.

    Uzantıyı yüklemek için tıklayın.

    Hover Zoom

    Yine çok basit ve harika bir uygulama. Bu uygulama sayesinde gezindiğiniz internet sitelerindeki fotoğrafları büyütmek için illa tıklamanıza gerek kalmıyor... Mouse imlecini fotoğrafın üzerine getirince orijinal boyutunu açıyor.

    Hemen şuradan indirebilirsiniz.

    Video Downloader Professional

    Adından anlayacağınız üzere izlediğiniz videoları, istediğiniz kalitede indirmenize olanak veren çok şukela bir eklenti ve inanılmaz stabil çalışıyor. Listemizin en süper uzantılarından biri.

    Tarayıcınıza eklemek için tıklayın.

    Zenmate

    Malum ülkemizde sık sık internetimiz engellenir vaziyette. Bu eklenti sayesinde "yasak" yok!

    Hemen şuradan eklentiyi kurabilirsiniz.

    Instagram for Chrome

    Notifier for Twitter'ın Instagram versiyonu ile inanın telefonunuzdan daha kolay bir şekilde Instagram kullanacaksınız.

    Uzantının sayfasına gitmek için tık.

    Video Preview

    Yine çok faydalı bir eklenti. Bir video nasıl merak ediyorsunuz diyelim. Bu uygulama sayesinde mouse imlecini videonun üzerine getiriyorsunuz ve küçük bir pencerede mevzu bahis videoyu ön izleme imkanınız oluyor. Youtube için çok kullanışlı...

    Uzantı burada.

    Last Pass

    Harika bir şifreleme yöneticisi uzantısı. Facebook, Twitter gibi sitelere giriş yaparken size ilk seferinde soruyor ve bir daha asla şifre yazmak zorunda kalmıyorsunuz. Ödüllü bir uzantı onu da belirtelim. Ayrıca android sürümü ücretli fakat chrome uzantısı bedava.

    Uzantıyı eklemek için tıkla.

    Checker Plus for Gmail

    E-posta olarak Google'ın Gmail servisini tercih edenlerin mutlaka kullanması gereken orijinal mail uzantısı. Kurduktan sonra sağ üste yerleşen simge ile anında mail kutunuza gidebilir, simge üzerinde beliren sayı ile kaç mail gelmiş görebilirsiniz.

    Hemen kurmak için tıklayın.

    Pushbullet

    Bilgisayarınız ile akıllı telefonunuz veya tabletiniz arasında "tek tıkla" dosya, resim, fotoğraf veya link paylaşımı yapabileceğiniz harika bir uzantı.

    hemen **şuradan

    **tarayıcınıza ekleyebilirsiniz.

    Full Page Screen Capture

    Bir sayfanın ekran görüntüsünü almak istiyorsunuz ama sayfa geniş bir halde (mesela facebook'ta altı binlerce yorum olan sayfalar gibi) işte bu eklenti sayesinde komple bütün sayfanın ekran görüntüsünü alabiliyorsunuz.

    Hemen şurada.

    OneTab

    Tam bir RAM canavarı olan Chrome'a kuracağınız bu eklenti ile her sayfa için ek ram ihtiyacı olmuyor. Çok başarılı bir program, RAM konusunda sıkıntılı olan kullanıcılar için resmen hayat kurtarıyor.

    Uzantının sayfası burada.

    Speed Dial [FVD]

    Tarayıcınızdan mı sıkıldınız? O zaman Speed Dial'a mutlaka göz atmalısınız. Tarayıcınızın giriş sayfasını 3 boyutlu bir hale getiren ve daha birçok yenilik barındıran eklenti değişiklik arayanlar için bire bir.

    Eklentiye buradan ulaşabilirsiniz.

    Turn Off The Lights

    Bu eklenti sayesinde, video izleme sitelerinde tek tuş ile ortamı bir anda sinema salonuna çevirebiliyoruz.

    "Kurarım" diyenleri şöyle alalım.

    Twitch Now

    Gittikçe gelişen oyun yayıncılığı sektörünün babası Twitch'in harika Chrome eklentisi. Kurup Twitch girişi yaptığınız zaman takip ettiğiniz yayıncılar yayına başlarsa size haber veriyor.

    Eklenti burada.

    En Çok Aranan Haberler