Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Cersei Lannister'a İçten İçe Hayran Olanlar Buraya: Güzel Oyuncu Lena Headey Hakkında Bu 14 Gerçeği Biliyor Muydunuz?

    Buraya neler yazardık da, son Game of Thrones sezonunu izlemeyenler vardır şimdi. Spoiler olmasın! (Resmi de ona göre seçtik, çaktırmayın.)

    1. Güzel oyuncu, Bermuda doğumlu.

    Şimdiden fenomenliğe erişmiş dizi Game of Thrones'da Lannister'ların en şeytanı Cercei'yi canlandıran Lena Headey, 1973 yılında Bermuda'da doğdu. 8 yaşında ailesiyle İngiltere'ye taşınan oyuncu, çocukluğu boyunca -doğal olarak- Bermuda Şeytan Üçgeni şakalarından kurtulamadı... 13. ''Çocukken biraz değişik bir insandı'' desek yeridir...

    Örneğin, çocukken kuaför olmak istiyordu... Neyseki, bu hayalinden çabuk vazgeçti ve Rose School of Acting'e kaydoldu da bu mükemmel aktristen mahrum kalmadık.

    Bir gerçek daha; Lena Headey'in çocukken iki hamster'ı, bir de japon balığı vardı. Bir gün japon balığına bir jakuzi keyfi çekesi geldi. Bu masum ve çocukça istek, balığın kaynayarak can vermesiyle sonuçlandı.12. Müzikallerin büyük hastası!

    Çocukluğunu müzikal izleyerek geçirmiş Lena Headey, bir önceki maddede belirttiğimiz kariyer planı değişikliğinin sebebi de bu müzikaller olmuş :)

    Röportajlarında; çocukken hayran hayran müzikal oyuncusu kadınların kıyafetlerine baktığını, bir müzikalde oynamayı çok istediğini ancak müzik yeteneği olmadığı için bunun mümkün olmadığını belirtiyor... 11. Tam bir Twitter bağımlısı.

    Boşken, meşgulken, hatta sarhoşken bile tweet atıyor Lena Headey :)
    Arada sarhoş tweet'lerini yakalamak isterseniz, Twitter adresi @IAMLenaHeadey.

    1. ...ve tam bir dövme bağımlısı!

    Hatta güzel vücudunun her yerini bu dövmeleri Game of Thrones çekimlerinde makyaj ve kostüm sanatçılarını epey zorluyor.

    9 yıl boyunca birlikte yaşadığı Jason Flemyng'in ismini de Tai dilinde dövme yaptırmış Lena Headey. Ayrıldıktan sonra o dövmenin üzerini de başka bir dövmeyle kapattırmış. 9. Lena Headey, eski bir PETA üyesi.

    Güzel oyuncu, eski ve son derece ateşli bir hayvan hakları aktivisti. Hatta The Brothers Grimm çekimleri esnasında bir tavşanı kesmeyi reddettiği için, Lena Headey'in çekimleri için plastik bir tavşan getirilmiş. 8. Kurbağa yalamışlığı var.

    The Grimm Brothers filminde ne çok çekmiş Lena Headey...

    Sahnelerden birinde bir kurbağayı yalayan oyuncu, sonradan yaptığı bir röportajda ''Tadı yok gibiydi, ama derisinin şekli... Asıl problem oydu.'' şeklinde konuşmuştu. 7. Rahatlamak için korku filmi izliyor.

    Özellikle seri katil ve insan bedenlerinin parçalara ayrıldığı filmleri tercih ediyor Lena Headey.
    Değişik bir rahatlama biçimi tabii...6. Hayaletlerle de pek bir muhabbeti var...

    Bu konunun üzerinde özellikle durduğu röportajları var güzel yıldızın.

    Fransa'da kaldığı bir otelde, kendisinden yardım isteyen bir kız çocuğu hayaletiyle konuştuğunu, Nantucket'ta da bebeğini kucağında tutan bir kadının hayaletiyle muhabbet ettiğini ifade ediyor... 5. Hanımefendiyi Cercei Lannister olarak izlememizin sebebi...

    Evet... Tyrion Lannister!

    Lena Headey'i Cercei Lannister rolü için, daha önce de birlikte üç projede birlikte oynadıkları Peter Dinklage önermiş. 4. Perdelerini araladığımızda, aslında kedi gibi bir insan.

    Röportajlarında belirttiğine göre, şu ana kadar oynadığı hiçbir karakterle gerçek hayatta uzaktan yakından alakası yokmuş... Canlandırdığı güçlü, kahraman kadın karakterlerinin yanında, Lena Headey aslında kendi hayatında son derece kırılgan ve kendi halinde bir kadınmış. (Biz de inanmadık)3. Birçoklarımız Game of Thrones ile tanıdı ama...

    ...aslında TV dizisi olan Terminatör'de parlamıştı yıldızı.
    Lena Headey'in dizide, onu Saturn Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu adaylığına kadar taşıyacak rolü Sarah Connor'dı! 2. Çok utangaç... Çok...

    Röportajlarında dile getirdiğine göre aslında çok utangaç bir insanmış... Paparazzilerle karşılaştığında elini ayağını nereye koyacağını bilemeyen küçük bir kız çocuğuna dönüşüyormuş, bundan büyük rahatsızlık duyuyormuş.

    Tüm bu rahatsızlığa rağmen ''Neden oyunculuk?'' diye sorulduğundaysa cevabı ''Oyunculuk çok garip, resmen bağımlılık yapan bir şey...'' şeklinde oluyor.

    Daha dürüst bir yanıt için; bkz. ''Parası iyi.''1. Peki Cercei ile Jaime arasındaki seks sahneleri gerçek mi?

    İşte en beklenen soru.
    Yanıtıysa; ''Hayır, değil.''

    Bu sahnelerde her iki oyuncu da vücut dublörü kullanmış.

    ---

    Kaynaklar: Wonderslist.com, Wikipedia.com, Moviefone.com & Wetpaint.com

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler