Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Cat Fight! Seda Sayan ve Nazlıaka Kapışması Devam Ediyor!

    Sen haksızsın ve sana laflar hazırladım! 2 eşini öldüren Sefer Çalınak'ı ekrana çıkardığı için eleştirdiği Seda Sayan'ın sert sözlerine muhatap olan CHP Milletvekili Aylin Nazlıaka'dan jet cevap!

    CHP'li milletvekili Aylin Nazlıaka ile Seda Sayan arasında başlayan kavga giderek büyüyor. Sponsorunu iptal ettirdim Seda Sayan telefonda beni tehdit etti. Çok korktum" diyen Nazlıaka'ya Seda Sayan'ın cevabı çok sert olmuştu!

    ”Beni Dinleyeceksin Aylin Nazlıaka!”

    Ben bu ülkeye vergi verdim, senin maaşını ben veriyorum, sen bu ülke için ne yaptın? Senin maaşını ben veriyorum beni dinleyeceksin!Aylin Nazlıaka’nın programımı izlemiş olması imkânsız çünkü protestodaydı. Protesto protesto gezen bir vekil o, başka da bir şey yaptığı yok.Madem ki kadınlar için bir şey yapıyorsun önce beni arayıp doğruluğunu soracaksın. Sen benim sponsorumu neden arıyorsun? Sponsorun biri girer biri çıkar. Sponsor olsa ne olur olmasa ne olur?

    ”Bu Ülke İçin Ne Yaptın Aylin Nazlıaka?”

    Ortalığı karıştıran kişi o vekildir. Şiddete hayır diyen vekil “Meclis kürsüsünden ayakkabı fırlatacağım.” diyor. O kadın zaten kendisiyle çelişiyor. Sen bu ülke için ne yaptın Aylin Nazlıaka? Ben yurtlar yaptırıyorum kızlar okusun diye. Sen kimsin? İcraat yap icraat!

    Seda Sayan'ın Yolunu Kesmek İsteyenler (TEMSİLİ)

    ”Vekil Hanımın Şöhret Tutkusu Var”

    Seda Sayan: ''Ayakkabıyı da fırlatamadı çünkü yürek yok onda. Botokslarıyla gündeme gelip meşhur olmuş bir vekil nasıl Seda Sayan’ı anlamadan böyle konuşabiliyor?''

    Seda Sayan: '' Ben Aylin Nazlıaka’yı aradım ve dedim ki: “Sayın vekilim kadınlarla ilgili görüşlerinize katılıyorum.”Ben bunları söylerken bir baktım ki vekil hanımı susturmak mümkün değil, en sonunda dedim ki: “Ben sizi Seda Sayan olarak aramıyorum, beni dinlemek zorundasınız.” Kadın bıdı bıdı konuştu, öyle bir seriye bağladı ki; “Ben bu yola baş koydum.” dedi.

    Seda Sayan Ve Düşmanları (TEMSİLİ)

    Seda Sayan'a Kafa Tutanlar (TEMSİLİ)

    Chp'li Nazlıaka: Ayakkabı Olayını Bilecek Kadar Siyaseti İzlemesine Sevindim!

    "Kadın katillerini ekrana çıkarmak, öldürülen kadınları bir kez de canlı yayında öldürmek demektir!" dedi. Sayan'la yaptığı telefon görüşmesinden bahseden Nazlıaka, “Bana, 'siz zaten Meclis’te ayakkabı fırlatacak kapasitede bir vekilsiniz” dedi, hiç değilse ayakkabı olayını bilecek kadar siyaseti izlemiş olmasına, kadın hakları adına sevindim!" diye konuştu.

    Nazlıaka, "Herkesi Kör, Alemi Sersem Mi Sanıyor Bunlar?

    "Yargısıyla, medyasıyla defalarca öldürüyorlar kadınları" diyen Nazlıaka, "Herkesi kör, alemi sersem mi sanıyor bunlar? Çok açıkça belli ki, tek kaygı reyting" dedi.

    Mezvu Çıkınca Seda Sayan (TEMSİLİ)

    Seda Sayan'ın Ne İlk Ne De Son Kavgası

    Kadırgalı olarak bilinen Seda Sayan'ın bu ilk kavgası değil. Seda Sayan uzun yıllar boyunca pek çok tanınmış sima ile kavga etti.

    Öküz Gibisin!

    Seda Sayan bir ödül töreninde Sunucu Müge Anlı'ya ''Öküz gibisin'' diyerek gündeme gelmişti.

    Seda Sayan Sinirlenince (TEMSİLİ)

    Küfürlü Ve Yumruklu Sayan-Köse Kavgası

    Şarkıcı Seda Sayan, kendisinin çıplak fotoğraflarını Twitter'a koymakla suçladığı Erol Köse'yle kavga etmişti. Sataşma ve küfürle başlayan gerginlikte yumruklar da konuşmuştu.

    Konuklarıyla Kavga Etti

    Seda Sayan, programında ağırladığı kadın örgütü üyeleriyle canlı yayında azarladı...Konuklarından birisinin "bize söz verecek misiniz?" diye sorması üzerine ise Seda Sayan çıldırmıştı.

    Seda Sayan Ve Bülent Ersoy Canlı Yayında Kapıştı

    Tatlıses'i hastanede ziyaret etmeye gitmeyen Bülent Ersoy ile ilk günden itibaren İbo'yu yalnız bırakmayan Seda Sayan dün küçük çaplı bir kavga yaşamıştı.

    Seda Sayan ve Nazlıaka (TEMSİLİ)

    Aysun Kayacı Ve Seda Sayan Kavgası

    Aysun Kayacı, babasını TV programına çıkarmaması karşılığında kendisinden 50 bin dolar istemekle suçladığı Seda Sayan hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

    Seda Sayan yapımcısıyla kavga etti

    Seda Sayan’ın geçen günlerde çıkardığı “İftira” isimli single albümü, sunuculuğunu yaptığı sabah programının yapımcısı Caner Erdem ile arasını açmıştı.

    Ankaralı Turgut İle Seda Sayan Kapıştı

    Seda Sayan, mahkemelik olduğu Ankaralı Turgut’u aynı kanalda Ece Erken’in programında görünce çılgına dönmüş tüdyoyu adamlarıyla basıp, Ankaralı Turgut’u dışarı attırmıştı.

    Seda Sayan Gülben'i Yerden Yere Vurdu!

    Seda Sayan, programında ünlülerin kıyafetleri eleştirilirken, Gülben Ergen’in giyim tarzıyla ilgili olarak, "Gülben’in kıyafetlerini bu ara beğenmiyorum. Gülben bir bunalım mı yaşıyor? Tez elden o kıyafetlerine rica ediyorum dikkat et. Beni sinirlendiriyorsun" şeklinde konuşmuştu.

    Seda Sayan- Saba Tümer Gerginliği

    'Saba Tümer kilosundan kalkamadığı için masanın başında oturuyor' diyen Seda Sayan kavganın fitilini ateşlemişti.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler