Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Burcun Cinsel Hayatına Nasıl Işık Tutuyor

    Güzel seks yaptığına emin misin? Belki de doğuştan bir lidersin ama bu yeteneği nasıl kullanacağını bilmiyorsun. Neyse ki burçlar seks konusunda bize birçok bilgi veriyor!

    Oğlak (22 Aralık-19 Ocak)
    Oğlak burcu misyoner pozisyonunu sever. Sadık, istikrarlı, güven veren Oğlak burcu yaratıcı olmayabilir ama işi sonuna kadar götürür. Aynı zamanda süper güvenilir oldukları için, korunduğundan emin olabilirsin. Yatakta başta çekingen olabilir ama sonra açılır.
    Yatak şarkısı: “Let’s Get It On”, Marvin Gaye

    Kova (20 Ocak-18 Şubat)
    Yaratıcı kâşif Kova, Kama Sutra’da bulunan acayip pozisyonları denemeyi sever. Seks fetişleri epey cesur ve sıradışıdır; güvenlik sözcüğünü hatırladığından emin olmalısın. Uyumlu karakteri sayesinde rol değiştirmeyi de sever. Hem yatakta hem de dışarıda geçinmesi kolaydır.
    Yatak şarkısı: “Promiscuous”, Nelly Furtado ft. Timbaland.

    Balık (19 Şubat-20 Mart)
    Balık burcu duygusal ve anaçtır. Seks yapmaz, aşk yapar! Kaşık pozisyonunun şampiyonudur. Çok kolay bağlanır, çok samimidir. Seks sırasında kulağına fısıldar. Partnerinin ihtiyaçlarına derinden önem verir. Gerçeklerden kaçma eğilimi olduğu için, aşırı seksi kaçamaklara her zaman hazırdır.
    Yatak şarkısı: “Best I Ever Had”, Drake

    Koç (20 Mart-19 Nisan)
    Maceraperest ve kafasına göre takılan Koç burcu aklını başından alır. En çok köpek pozisyonunu sever. İpleri eline alır, hatta biraz Grinin Elli Tonu tadındadır. Enerjik ve pişman olmayacağın bir seks için kendine bir Koç bulmanı öneriyoruz.
    Yatak şarkısı: “Crazy in Love”, 50 Shades of Grey Remix, Beyoncé

    Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)
    Boğa tembel ve ısrarcıdır; altta olmayı sever. Boğa erkeği, ters kovboy pozisyonunu sever. Sana ipleri verir ve keyfine bakar. Boğa kadını tam bir bacak omuza tipidir. Güvende olmayı ve tempoyu partnerinin ayarlamasını ister. Boğa burcu pratik ve güvenilirdir; korunduğundan emin olabilirsin. Kıskanç olduğu için tek gecelik ilişki ona göre değildir.
    Yatak şarkısı: “Thinkin Bout You”, Frank Ocean.

    İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)
    İkizler burcu enerjik ve yaratıcıdır; oral seks için müthiş bir partnerdir. Yanar döner karakteri sayesinde her sefer farklı heyecanlar yaşatır. Meraklıdır ve aklına estiği gibi davranır. Biraz yüzeysel biraz da dedikoducudur; yani bir gün yataktaki marifetlerini başkalarından duyabilirsin.
    Yatak şarkısı: “S&M”, Rihanna

    Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)
    Yengeç burcu şefkatli ve duyarlıdır; partnerinin iyi hissettiğinden emin olmak ister. Samimi ve koruyucudur; partnerine sarılıp gözlerinin içine bakmaya bayılır. Hislere çok önem verdiği için, içine sinmeyen hiçbir şeyi yapmaz. İstersen tüm gece boyunca sana sarılır ve sabahlara kadar sohbet eder.
    Yatak şarkısı: “Adorn”, Miguel.

    Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)
    Aslan burcu ilgi odağı olmayı sevdiği için, üçlü yapmak gibi yıldızının parlayacağı pozisyonları sever. Dramı ve aşırı olmayı sever; porno yıldızları gibi sesli ve şaşaalı bir performans sergiler. Komşularının kükremesini duyacağından emin olabilirsin! Kamera veya ayna önünde seks yapmaya bayılır.
    Yatak şarkısı: “Look at Me Now”, Chris Brown.

    Başak (24 Ağustos-22 Eylül)
    Pratik, keskin zekâlı ve titiz Başak burcu klitoral orgazma önem verir. Mükemmeliyetçidir; eğer istediği zevki alamazsa çabuk sıkılır. Mantıklı ve kurallara uyan bir tip olduğu için fantezili bir seks hayatı yoktur.
    Yatak şarkısı: “Crave You”, Flight Facilities.

    Terazi (23 Eylül-22 Ekim)
    Terazi kadını üstte olmayı sever. Diplomatik, huzurlu ve “yardımsever”dir. Yüzeysel oldukları için sadece üsttedir ve aynı şekilde ilginin üzerinde olmasını ister. İyi vakit geçirmeni ve karşılığında takdir görmeyi bekler. Sürekli iltifat edilmeye ve övülmeye muhtaçtır.
    Yatak şarkısı: “Me and U”, Cassie.

    Akrep (23 Ekim-21 Kasım)
    Dikkatli Akrep burcu ta 1 km öteden yalandan bir orgazmı anlayabilir. Son derece özgürdür ve aklına koyduğu her şeyi yapar. Seks oyuncaklarına bayılır. Becerikli, dinamik bir tiptir ve partnerini kolaylıkla yönetebilir, kendini tatmin etmeyi de iyi bilir. Kontrolü elinde tutmayı sever ve biraz serttir; kayganlaştırıcısız sert sekse hazır ol.
    Yatak şarkısı: “Power Trip”, J. Cole.

    Yay (22 Kasım-21 Aralık)
    Yay burcu tam bir mastürbatördür! Özgürlüğüne o kadar değer verir ki, senin beceremediğin şeyi kendi halletmek ister. Maceraperesttir ve filozof ruhuna sahiptir. Birden fazla partneri vardır ya da genelde yanlış kişiye gönlünü kaptırır.
    Yatak şarkısı: "Grindin", Pharrell

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler