Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Bunalımda Olduğu İçin İntihar Eden Bir Pilot Ve Yanında Götürdüğü 150 Hayat

    Geçtiğimiz günlerde Alp'lere çakılan uçağın düşme nedeniyle ilgili iddia sosyal medyayı karıştırmış durumda. “Germanwings uçağını yardımcı pilot kasten düşürmüş olabilir”

    İspanya’dan kalktıktan sonra 150 kişiyle birlikte Fransız Alpleri'ne çakılan uçağı yardımcı pilotun kasten düşürdüğü iddia edildi.

    İspanya'nın Barselona kentinden Almanya'nın Düsseldorf kentine giderken Fransa'nın güneyindeki Digne bölgesinde 150 yolcu ve mürettebatla Alpler'e düşerek parçalanan GermanWings uçağının düşme nedeniyle ilgili Marsilya Başsavcısı Brice Robin açıklamalarda bulundu. Basın toplantısı düzenleyen Başsavcı Brice Robin Airbus A320 tipi uçağın 28 yaşındaki yardımcı pilot tarafından kasten düşürüldüğünü açıkladı. Başsavcı, yardımcı pilot Andreas Lubitz’in tek başına uçak kullanma kapasitesine sahip olduğu belirterek, “Öncelikle yardımcı pilota odaklanmamız lazım” dedi.

    New York Times'ın kazayla ilgili iddiası oldukça çarpıcı

    Uçağın pilotlarından birinin kokpitten ayrıldıktan sonra bir daha kokpite giremediği anlaşıldı.

    Bulunan kara kutudan elde edilen kokpitteki ses kayıtlarına göre; pilot, kokpite girmek için önce kapıya hafifçe vurdu ancak cevap alamadı. Kapıya daha sert vurmaya başlayan pilot, daha sonra kapıyı kırmaya çalıştı. Kokpite geri dönmek isteyen pilot kapıyı yumruklayarak, "Bırak içeri gireyim" dediği belirtildi.

    Eğer bu iddia doğru ise insan hayatı bu kadar ucuz işte!

    Psikolojisi iyi olmayan bir pilotu uçuşa göndermek gibi bir hata yapan havayolu şirketi yitirilen canların vebalini nasıl ödeyecek? Bu olayda insan psikolojisini hafife alan bir şirket politikası mı sorumlu, yoksa bu eylemi tek başına yapmak yerine masum insanların hayatını kaybetmesine sebep olacak bencillik mi karar veremedik.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler