Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Bu Yılın Oscar Adayı Filmlerini Bir de Winnie The Pooh'dan İzleyin!

    Winnie The Pooh, en gergin senaryoları bile şirin, tatlış şeylere dönüştürebiliyor :)

    1. Mad Max: Fury Road

    George Miller'ın yönettiği, Charlize Theron ve Tom Hardy'nin daha fazlasına gerek varmış gibi bir defa daha yıldızlaştıkları Mad Max: Fury Road...

    Müthiş film En İyi Film kategorisi de dahil olmak üzere, bu yıl tam 10 dalda aday gösterildi! IMDB'den de 8.2 gibi oldukça yüksek bir puan kapan Mad Max, Winnie'nin ellerine düşerse nasıl olurdu?Elbette o 'öfkeli yol', bir okul bandosu yoluna dönüşürdü :)

    1. The Hateful Eight

    Quentin Tarantino bir film çeker de, o film Oscar'a aday olmaz mı hiç!?

    The Hateful Eight; Jennifer Jason Leigh'e En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu, Robert Richardson'a En İyi Sinematografi, Ennie Morricone'ye de En İyi Film Müziği adaylıkları getirdi.

    Samuel L. Jackson ve Kurt Russell'ı aynı filmde buluşturduğu için ayrı sevdiğimiz The Hateful Eight Winnie The Pooh ile buluşunca, elbette filmin 'nefretlik' bir tarafı kalmıyor :) Öfke möfke kalmadı... Winnie işin içine girince yağ gibi oldu tüm film :)

    1. Bridge of Spies

    Steven Spielberg yönetti, geçtiğimiz günlerde alçak gönüllülüğüne hayran kaldığımız Tom Hanks başrolünde oynadı. Sonuç: Bridge of Spies'a 6 dalda Oscar adaylığı!

    En İyi Film, En İyi Senaryo, En İyi Film Müziği gibi birçok kategoriye ismini yazdıran film... ...Winnie ve ekibi işin içine girince, dünyanın en şirin casus filmine dönüşüyor :)

    1. Creed

    Bir zamanların En 'badass' Amerikalı'sı olarak lanse edilen, Rambo ve Rocky rolleriyle bir dönemin hafızasına kazınan Sylvester Stallone'ye, yıllar sonra bir Oscar adaylığı daha kazandırdı bu film...

    Ryan Coogler'ın yazdığı ve yönettiği Creed'de, Sylvester Stallone'yi yeniden Rocky olarak izliyoruz. Ama artık Rocky emekli olmuş, ve yepyeni bir efsanenin koçluğunu yapıyor :) Hatta bu kez mevzuya Winnie the Pooh elemanları girişse bile bu atmosfer bozulmuyor!Baykuşun Syvester Stallone'ye benzemesi de ayrı harika!

    1. The Martian

    Efsane senarist Drew Goddard, Andy Weir'in kitabından uyarladı; Ridley Scott da yönetmen koltuğuna oturdu. Matt Damon ve Jessica Chastain başrolleri oynadı, e doğal olarak The Martian'a Oscar Ödülleri'nde adaylık yağdı!

    En İyi Film ve En İyi Aktör başta olmak üzere tam 7 kategoride Oscar adayı olan The Martian, kişisel olarak bu yıl izlediğim en iyi film. (Rick T Cartman kişiseli)Tavşan ise bu rolde en az Matt Damon kadar başarılı olurmuş :)

    1. The Revenant

    Bakalım bu mükemmel film, Leonardo DiCaprio'nun nihayet bir altın heykelciğe kavuşmasına ön ayak olabilecek mi?

    Alejandro Inarritu'nun yönettiği The Revenant, adaylığı yalnızca Leonardo DiCaprio'ya getirmedi. Filmin künyesinde şimdiden En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu adaylığı (Tom Hardy), En İyi Yönetmen adaylığı (Inarritu) ve En İyi Film adaylığı başta olmak üzere toplamda 12 Oscar adaylığı var!Tabii olaylar Winnie the Pooh'nun dünyasında gelişseydi, ayıyla Leo'nun ilişkisi çok farklı olurdu :)

    ...ve bu mükemmel fikri aklına getiren isim, Polonyalı film blogger'ı Dawid Adamek :)
    Ve de bu şirinliklerin çok daha fazlasına buradan ulaşabilirsiniz.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler