Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Bu Ünlülerin Hangi Ülkelere Girmesi Yasak?

    Ünlü ve zengin olunca bütün kapıların size açıldığını, yasakların size işlemeyeceğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.

    Chris Brown

    Ünlü şarkıcı 2009'da eski sevgilisi Rihanna'ya saldırdığı için mahkemelik olduktan sonra İngiltere'ye giriş yapma talebi reddedilmişti. 2015'te Brown Avusturalya'ya giriş yapmak istediğinde buraya da girişinin yasak olduğunu farketti.

    Miley Cyrus

    Miley'nin Çin'e girişi 2009 yılının başında kendi internet sayfasında ırkçı olduğu düşünülen bir fotoğraf koyunca yasaklandı. Çin Dışişleri Bakanı "Bayan Cyrus açıkça Çin'in dostu olmadığını göstermiştir."dedi.

    Alec Baldwin

    2009 yılının Mayıs ayında Baldwin, David Letterman'ın şovunda, Filipin'den internet yolu ile eş sipariş etmekle ilgili bir espri yapmıştı. Filipinliler bunu çok ciddiye aldılar ve oyuncuyu "İstenmeyen Yabancı" ilan ederek, ülkeye girişini yasakladılar.

    Snoop Dogg

    İnanın ya da inanmayın Snoop Dogg'un Hollanda'ya girişi yasak. Durumları düşünecek olursak Amsterdam'ın kendisine kucak açmasını beklerdik. İronik bir şekilde açık alanda uyuşturucu kullanmaktan ve daha önceki suçlarından ötürü ülkeye girmesi yasak. Ayrıca özel ekibinden bazı kişilerin hava alanında kavga çıkarması nedeniyle Snoop'un İngiltere'ye de girmesi yasak.

    Brad Pitt

    Ünlü oyuncunun bu dünyada her hangi bir ülkeye giremeyeciğini düşünmek çok zor ancak Pitt'in Çin'e girmesi yasak. "Seven Years in Tibet" filminden Çin pek hoşnut kalmamış olsa gerek. Ancak Tibet'in özgürlük savaşına destek olan sadece Brad Pitt değil. Richard Gere, Martin Scorsese ve Björk de bu konuya oldukça hassas yaklaşan isimlerden.

    Parıs Hilton

    2010'da Las Vegas'ta kokain bulundurmaktan yakalanıp yargılandıktan sonra Paris'in Japonya'ya girişi yakalandı. Japon hükümeti şartlı tahliyede olan, herhangi birini ülkeye almadıklarını bildirdi.

    Mike Tyson

    Bela yaratmakta üstüne olmayan eski boksörün sabıka kaydı nedeniyle İngiltere'ye girişi ömür boyu yasak. İngiltere'nin göçmen kanunlarına göre dört seneden fazla hapis yatmış kimseler için giriş yok!

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler