Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Bu Protezler Diğerlerinden Farklı

    Hayal gücünden uzak, sizi yansıtan protez uzuvlara kavuşmak artık hayal değil.

    3d protezlerle tanışın

    2014 yılında kurulan Unyq yeni serisi “3D Printed Prosthetic Arm Covers” yani 3D yazdırılmış protez kol kaplamalarını, hem bilek üstünden hem de altından kullanılabilen bir seri olarak tasarladı. Şirketin CEO’su Eythor Bender 20 sene protez, ortotik ve biyonik endüstrisinde çalıştı. Çalıştığı şirketler arasında Ossur ve Ekso Bionics gibi isimler var. Bender yıllar boyunca bu alanlarda inanılmaz teknolojiler geliştirildiğini ancak konu protez kullanımına ihtiyaç duyanlar için görüntü ve seçenek sunmaya gelince yetersiz kalındığını söylüyor.

    Unyg’ in 3D yazdırılmış serisinde kol için altı dizayn bulunuyor ve her biri için altı farklı renk seçeneği sunuluyor. İnternet sayfalarında bu dizaynları ve renkleri farklı iç ve dış mekanlarda gösteren görseller mevcut. Böylece kişiler nasıl göründükleri ve işlevleri hakkında fikir sahibi olabiliyorlar.

    Bender, tasarım ekibinin yeni dizaynlar üzerine çalışmaya başladıklarını ve ekibin modern sanat, uzay, gelecek ve geometri gibi konulardan ilham aldıklarını söylüyor.

    Unyg ürünleri 3D yazdırılmış olduklarından her biri eşsiz ve kullanacak kişinin protez ihtiyacını karşılamanın yanı sıra anatomik özelliklerine göre kişiye özel tasarlanıyor. Marka, müşterilerinden sadece protezlerinin ölçülerini ve fotoğraf göndermelerini istiyor.

    “Bu eşsiz tasarımlar artık kişilere özgüven verecek. Utandıklarından değil ancak artık insanların acıyarak değil, ilgilerinden, meraklarından bakacak olmalarından. Artık diyaloglar değişecek, nasıl olduğu değil artık çok havalı olduğu konuşulacak” diyor Eythor Bender.

    En Çok Aranan Haberler