Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Bu Makyaj Hileleri Dudakları Dolgunlaştırıyor!

    Dudaklarınız inceyse hiç dert etmeyin. Birkaç ufak tüyo, biraz makyaj hilesi, biraz da el marifetlerinizi konuşturarak daha dolgun dudaklara sahip olabilirsiniz.

    Kalem Deyip Geçmeyin

    Dudak kalemi iyi bir dudak makyajının en önemli koşuludur. Rujunuzu sürmeden önce dudak çizgi hatlarınıza rujunuz ya da teninizle uyumlu bir kalem kullanarak ince bir hat çizin. Bu hattı dağıtarak daha doğal bir görünüm kazandırmayı ihmal etmeyin. Bir başka dudak kalemiyle dudağını daha dolgun gösterme tekniği ise, sedefli ve şampanya tonlarında bir dudak kalemini üst dudağınızın tepesindeki üçgeni çevreleyerek çizmek ve dağıtmak. Sonrasında aynı işlemi alt dudak çizginizin tam ortasını benzer biçimde çizerek uygulayın. Bu teknik, görsel illüzyon yaratarak dudaklarınızı daha dolgun gösterecek.

    Dudaklara Peeling

    Ruj kullanmadan önce dudak derinize biraz basınç uygulayarak peeling yapabilirsiniz. Bu, dudaklardaki dolaşımı artırır ve pürüzsüz dudaklara kavuşmanızı sağlar. Cansız ve bakımsız dudaklar daha ince bir görünüme sahiptir. Nemli bir sünger ya da diş fırçası ile peeling yapabilirsiniz. Mesela, duş sonrası iyice nemlenmiş dudaklarınızı nemli bir havlu yardımıyla dairesel hareketlerle ovalayarak dudaklarınızı ölü deriden arındırmış olursunuz. İşlem sonrasında dudaklarınızın yumuşacık, pürüzsüz ve böylece daha dolgun göründüğünü fark edeceksiniz. AVON 3D Dolgunlaştırıcı Ruj Mucizesi

    AVON 3D dolgunlaştırıcı ruj serisi ile dudaklarınızı daha dolgun gösterecek çözümü sizler için üretti. AVON 3D dolgunlaştırıcı ruj serisinden en sevdiğiniz rengi kullanarak iki hafta kullanım sonrasında %35'e kadar dudaklarınızın dolgunlaştığını görebilirsiniz.

    Ayrıntılar için tıklayın.

    Dudak Kontürü

    Yüz kontürünün fark yaratan etkisini duymuşsunuzdur. Çok daha kolay bir şekilde yapılabilen dudak kontürü de bir o kadar işe yarayan bir yöntem. Kontür için iki yöntem kullanabilirsiniz. Birincisi; alt dudağınızın tam orta çizgisini kahverengi kalemle hafif boyamak. Bir diğeri ise; alt dudak çizginizin hemen tenle buluştuğu yere, ten renginizden iki ton koyu bir kalemle hafif bir çizgi çekmek. Deneyin, sonucu çok seveceksiniz. Her Daim Açık Renk

    Parlak ya da mat. Açık renk rujlar, koyu renklere oranla her zaman daha dolgunlaştırıcı bir etkiye sahip. Ten renginize yakın bir ruj sürdüğünüzde dudaklarınızın daha sınırsız bir görünüm edinmesini sağlarsınız. Oysa koyu renkler dudakları sınırlar ve daha ince görünmesine sebep olur.
    Her kadının hayali olan dolgun dudaklara ve istenilen görünüme ulaşmak hiç de zor değil. Yeter ki kendinizi daha iyi hissettirecek yeniliklere açık olun ve denemekten hiç korkmayın. Her kadının hayali olan dolgun dudaklara ve istenilen görünüme ulaşmak hiç de zor değil. Yeter ki kendinizi daha iyi hissettirecek yeniliklere açık olun ve denemekten hiç korkmayın.

    .

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler