Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Bu Kışın Donduran Trendi: Hayalet Pantolonlar

    Bitarafımız dondu demenin sanatsal hali :D

    Kışın gelmesiyle birlikte kızakla kaymak, buz pateni ve tabii ki kartopu savaşları gibi birçok aktivite yapılıyor. Ancak hava, dışarıda 15 dakikadan daha fazla duramayacak kadar soğuk olduğu zamanlarda, yeni bir aktivite öne çıkıyor:

    Donmuş pantolonlar.

    Bu trend Minneapolis sakinlerinden Tom Grotting tarafından başlatıldı. ABC haberin bildirdiğine göre: Tom bu bölgede, pantolonlarını dondurarak komşularının görmesi için sergilemesiyle tanınıyor.

    Pantolonların bu şekilde sergilenmesi, kötü bir reklam ile bir korku filminin karışımı gibi ve ilk bakışta durumu kavramak birkaç dakikanızı alabiliyor.
    Tom pantolonların bu şekilde ayakta kalabilmeleri için ilk önce onları bir kova suyla tamamen ıslatıyor ve daha sonra donmaları için onları dışarıya asıyor.
    Tom ABC Haber’e: “Bunu çoğunlukla komşum Diane için yapıyorum. Burada kış biraz uzun sürüyor ve Diane kışı pek sevmiyor. Bu nedenle bu daha çok Diane için bir eğlence.” diyor.

    Tom donmuş sanat eserlerini yapmaya, birkaç sene önce bu bölgeyi,pantolon modellemesi için mükemmel bir ortam sağlayan ve aşırı soğukların nedeni olan bir Kutup Girdabı vurduğunda başlamış. Ancak I Love N.E. Minneapolis Facebook sayfasına pantolonlarından birinin fotoğrafını koyunca ünü artmış.

    Sosyal medyada Tom’un pantolonları yayıldıkça soğuk iklimde yaşayan diğer insanlar da bunu yapmayı denemeye başladı. Ancak Tom’a göre başta iki çocuğu olmak üzere bazı insanlar onun bu tutkusundan pek de memnun değil. Muhtemelen bu kişiler, Tom’un sosyal medyada yaptığı bu şeyden nefret ettiklerini söylemesini pek de istemiyorlar.


    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler