Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Böbreklerimizi Satsak Anca Alırız! Dünyanın En Pahalı Evcil Hayvanları

    Evcil hayvan satın alabilirsiniz. Bu herkesin hakkıdır. Ama evcil hayvanlara para verenler ne kadar hayvan severdir tartışılır.

    Para ile cins hayvan alıp kendisini hayvan sever olarak tanıtan arkadaşlar o kadar çok hayvan seviyor olsalardı barınaklardan da alırlardı. Ama her neyse! Konumuz bu değil. Konumuz dünyanın en egzotik ve en pahalı evcil hayvanları. Bir çoğumuzun 3 maaşı bu yavruları almaya yetmez. Ne kadar fakirsek artık...

    Kısa tüylü ve benekli veya parçalı lekeli bir kürke sahip olan Bengal kedileri asya leopar kedisi ile evcil kedilerin çiftleştirilmesiyle ortaya çıkmış bir türdür. Bengal kedilerinin fiyatı 3,000 $

    Japon Şebeği ya da diğer adıyla Kar Makakları pembemsi suratları ve girimsi tüyleriyle çok tatlı gözükürler. Onları 3500$ vererek alırsınız ama -20 °C bir ortam nasıl sağlarsınız bilemeyiz.

    En büyükleri 9 metre'ye ve 100 kiloya ulaşabilen Burma Piton Yılanı 7.500$'dır. Geyik, kemirgen, yaban domuzu, ceylan ve antilop gibi hayvanlarla beslenen bu yılanı alıp ne yapacağınız merak konusu.

    Kapuçingiller maymunu. Valla param olsa ben alırdım bundan. Kapuçingiller ağaçta yaşayan gündüz faal maymunlardır. Tırmanma kabiliyeti çok iyi gelişmiştir, yere nadir inerler. 10,000$ fiyatı vardır.

    Deve, devegiller familyasının Camelus cinsini oluşturan iki evcil hayvan türünün ortak adıdır. Geniş bir araziniz varsa 10000$ vererek sahip olabilirsiniz.

    11.000$ olan Hyacinth Papağanı yüksek sesli, oyuncu karakterlidir. Kafesin dışında yerde yürürken, koşabilir de, koşmayı sever. İyi bir arkadaştır.

    Yalnız yaşayan ve uzunluğu 65-75 cm arasında değişen bu türün kırmızı renkli çıplak yüzü heyecanlandığında mavileşen Palmiye Kakadusu tam 16.000 $!

    Zeki, oyuncu, hareketli ve sosyal kediler olan Savannah'lar yumuşak, sıcakkanlı ve nazik mizaçlıdırlar.Yoğun bir sevgi, ilgi, okşanmak ve öpücüklerden çok hoşlanan bu tontişlerin fiyatı 22.000 $'dır.

    İnsansı maymun türünden olan Şempanzeler meyveyle beslenir. Eşitlikçi, şiddetten uzak, anaerkildirler. Fiyatları ise 60.000 $'dır.

    Dünyada sadece 300 adet kalan Beyaz Aslan yavrularını 8 aylık olana kadar evde bakıp daha sonra doğal yaşamına bırakmanız kaydıyla fiyatı 140.000 $'dır.


    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler