Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Bir Instagram Ünlüsü: Maddie

    2 yaşındaki Coonhound cinsi köpek internetin fenomenler kervanına yeni katılanlardan.

    Maddie isimli köpeğin Instagram’da 180 bin takipçisi bulunurken internet sitesi ise sürekli çok ziyaret edilenler arasında yer alıyor. İnternet sitesiyle aynı adı taşıyan ve birde “Maddie On Things” isimli kitabı bulunan Maddie yeni sahibiyle oldukça mutlu gözüküyor. Kitabın içeriğiyse Maddie ve sahibi Theron Humphrey’in yaşadıklarını anlatıyor.

    Peki nedir Maddie’yi bu kadar ünlü yapan!

    Aslında içten ve sevimli bir hikayesinin olması diyebiliriz. 2 yıl önce barınaktan sahiplendiği köpeğinin inanılmaz sabırlı ve dengeli olduğunu farkeden fotoğrafçı Theron Humphrey, Maddie’nin fotoğraflarını Instagram’a yüklemeye başlar. Kısa sürede Maddie’nin akrobatik hareketleri dikkat çekerken Instagram’daki takipçi sayısı ise binli sayılara gelir.

    Maddie’nin bu ünü üzerine pick-up’ına atlayan Theron, Maddie’yle birlikte “This Wild İdea” isimli sosyal sorumluluk projesine başlamaya karar verir. Bu projenin kapsamında 365 gün boyunca hergün yeni biriyle tanışacak ve onun hayatını fotoğraflarla anlatacaktır Theron. “Why we rescue” (Neden kurtarmalıyız) isimli bu projenin temelinde sahiplendikleri köpeklerden sonra insanların hayatlarının ve ailelerinin nasıl değiştiğini belgelemek yatmaktadır.

    Maddie’yi takip için
    maddieonthings.com

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler